Sanna Öhman -

22:43:43 |

Svar på fråga.


Svar på kommentar

Fråga: hej, jag undrar hur man lägger ut en video utan bild? precis så som du har gjort med ''turning page'' videon. det vore jättesnällt om du gjorde ett litet inlägg om det, eftersom att jag är ny på att ha blogg! annars jättebra och fin blogg! :)

Svar: Först och främst kopierar du inbäddningskoden eller vad den nu heter från klippet på youtube som du vill ha, och sedan öppnar du HTML då du valt att skriva ett nytt inlägg. Klistra in den där, men innan du klickar "uppdatera" där så måste du ändra en sak på inbäddningskoden. Om den ser ut ungefär såhär din kod (den nya inbäddningskoden på youtube):
"<iframe width="700" height="386" src="http://www.youtube.com/embed/tg00YEETFzg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>" så ska du ändå height till 25. Här behöver du bara ändra på ett ställe men om du har den gamla inbäddningskoden på youtube och det ser ut såhär:
"<object width="700" height="386"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tg00YEETFzg?version=3&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tg00YEETFzg?version=3&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" width="700" height="386" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>" så ska du ändra på både ställena där det står height, alltså från 386 till 25 både där i början och i slutet.
Dock är detta koden till We Found Love av Rihanna så alla andra videor än just denna kommer ju ha en annorlunda kod. Lite tjorvigt men jag hoppas du förstår! Annars är det bara kommentera igen! :)

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: