Sanna Öhman -

16:25:00 |

Dagens citat.


I said keep your filthy hands off her, you evil piece of shit. - Daniel

Fallen

17:51:03 |

Currently reading!15:56:00 |

Svar på kommentar.


Svar på kommentar

Fråga: Otroligt fin earcuff! Vars e den köpt? =)

Svar: Den är från Glitter! :)

13:37:00 |

Dagens citat.


You've given me my world back. - Mikhail

Vampire Academy - Last Sacrifice

21:19:51 |

Pain makes you stronger. Tears make you braver. Heartbreak makes you wiser. So thank the past for a better future.


Förlåt för dålig uppdatering, men jag vet inte vad jag ska skriva om och jag har inga bilder.

Idag så är det min mors dag så jag och Celia lagade middagen. Jag har världens bästa mamma! Efter det så har jag varit på möte med fotbollsskolan, sommarjobbet, och annars har inte mycket mer hänt. Tråkigt liv just nu, ja.

Bild från sjuan! Tänkt, om två veckor är det examen och då kommer jag aldrig mer gå med dom här personerna (förutom Moa). En del har jag ju gått i samma klass som ändå sedan min första skoldag.

11:04:58 |

Så himla söta katter, dööör!


Allmänt


10:49:00 |

Dagens citat.


I don't know why certain people shine for others. I don't know why you and not someone else. But it's you I think of when I wake each morning. It's your face in my dreams. - Keenan

Wicked Lovely

15:53:30 |

I can't breathe without you, but I have to.


Var på stan idag som sagt. Där köpte jag tre par örhängen och examensskor. Bilder på alla tre örhängen kommer sen, just nu får ni en dålig webbbild på ett av dom.

11:22:21 |

Do you really think they fixed you?


Igår var jag med Linnea Lundberg och Moa Wirtala. Vi var på preem en snabbis, annars hängde vi mest hos Linnea. Idag så blir det att fara in till staden för att kolla på examensskor!


10:16:00 |

Dagens citat.


All truths are easy to understand once they are discovered; the point is to discover them. - Marian

Beautiful Darkness

07:23:48 |

Dagens citat.


We watched children burn to death and there was nothing we could do! - Gale

Mockingjay


Jennifer Lawrence and Liam Hemsworth on the set of The Hunger Games. Yesterday they filmed the reaping scene.

22:21:00 |

If we can’t live together, then we’re gonna die alone.


Har haft väldigt mycket i skolan nu på senaste tiden men det enda jag har kvar nu är en svenska berättelse, spanska verb prov/förhör, spanska redovisning och mattediagnos. Sen KLAR! Idag gjorde jag, Linnea och Tove muntligt prov på islam och hon tyckte vi var jätteduktiga så där ska jag få behålla mitt betyg. Gjorde även NO prov idag men det kändes inte alls så bra däremot!

Har även varit och vägstädat idag. Tur att jag hade Rollan, Moa och en pinne som jag hittade då vi städade så jag kunde leka star wars med den med mig. Är kung på det vet ni!

Har inte sagt detta men jag har gjort en tumblr för er som vet vad det är: sannatwilight

07:13:00 |

Dagens citat.


We always say how you and Daniel are, like, the greatest love story. Ever. - Jasmine

Torment

07:38:00 |

Dagens citat.


I'm here because I want to be with you. But if I didn't, all the money in the world wouldn't have changed my feelings about you. - Ronnie

The Last Song

07:15:00 |

Dagens citat.


You don't get it, Luce. That's the thing - you never do. - Daniel

Fallen

16:32:00 |

Blåmärke.


Allmänt

I lördags var det en som sparkade mig på knät och från det har jag fått ett blåmärke. Fattar dock inte varför det är format som ett U..

09:06:00 |

Dagens citat.


I don't even want time off. I want to always take care of Lissa. - Rose

Vampire Academy

21:35:35 |

Anybody who’s ever been broken up with or had their heart stepped on, ripped out of them… You question everything that you have based your whole life on. It’s like, is anything real? Because nothing could be more real than this, and now I’m wrong.


Har som sagt varit i Övik och spelat fotboll i helgen. Jag stod i lördags och Rebecca (vet inte om hon stacas cc eller ck) idag. Vi spelade mot samma lag båda dagarna. Igår blev det lika, 1-1 och idag förlorade vi med 4-1. Vi spelade bättre igår och det märker man ju på resultatet. Annars så har det varit riktigt trevligt, delade hotellrum med Emma och Linnea.

21:24:01 |

"Hate me for who I am, I don’t care. At least I’m not pretending to be someone I’m not.” - Kristen Stewart.18:06:00 |

Dagens citat.


They knew, Alex. They knew and they never told me. - Lena

Delirium

09:31:00 |

Dagens citat.


When I saw your face... when we found you in that house... you can't imagine how I felt. Devastated... grief-stricken. You were alive, but the way you looked... I didn't think you'd ever recover. And it tore me apart to think of that happening to you so young. You will recover - I know that now, and I'm glad. But you aren't there. Not yet. Losing someone you care about is never easy. - Dimitri

Vampire Academy - Frostbite

09:30:46 |

.


Allmänt

Idag far jag till Övik för att spela fotboll, ska sedan sova på hotell för vi har match imorgon också fast då ska en annan stå. Så kommer inte uppdatera någonting mer förens imorgon.


13:45:00 |

Dagens citat.


Since... forever. I denied it when I was restored. I had no room for anything in my heart except guilt. I especially felt guilty about you - what I'd done - and I pushed you away. I put up a wall to keep you safe. It worked for a while - until my heart finally started accepting other emotions. And it all came back. Everything I felt for you. It had never left; it was just hidden from me until I was ready. And again... that alley was the turning point. I looked at you... saw your goodness, your hope, and your faith. Those are what make you beautiful. So, so beautiful. - Dimitri

Vampire Academy - Last Sacrifice

16:46:43 |

If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.


Förra veckan fick jag veta hur det hade gått för mig på specialarbetet, gjorde som sagt om damfotboll. Idag har jag fått veta hur det gick för mig på mattenationella och jag har gjort bort engelskanationella muntligt. Igår fick jag även veta hur det gått för mig på mina bokreccensioner, en på engelska och en på svenska. Annars finns det nog inte så mycket att berätta! Hade match i söndags och vann med 2-0 och till helgen ska jag till Övik och sparka boll.

16:39:51 |

Boken jag läser.07:47:00 |

Dagens citat.


We don't get to choose what is true. We only get to choose what we do about it. - Marian

Beautiful Darkness

20:39:00 |

Jennifer as Katniss.


FÖRSTA BILDEN PÅ KATNISS! ♥

Först tyckte jag inte att det kändes så bra då jag såg att Jennifer Lawrence skulle spela Katniss, men jag sa ingenting eftersom jag först inte tyckte att Robert Pattinson passade som Edward innan jag sett filmen men att jag efteråt tyckte han var hur bra som helst. Nu har den första bilder på Jennifer som Katniss kommit ut och jag tycker att hon blev super på bilden. Tänkte mig Katniss lite mindre och tunnare (inte för att Jennifer är tjock) men hon passar ändå. Detta kommer bli grymt! Hon ser skitbra ut. ♥

Source: themockingjay.livejournal.com

07:59:00 |

Dagens citat.


I'll always be here for you, Zo. - Heath

House of Night: Tempted


22:05:48 |

Svar på kommentar.


Svar på kommentar

Kommentar: hmm vem har du kopierat dom korten från??:O :P

Svar: Skrev ju att alla är tagna från Alexander Wiklunds facebook! (säkert du som kommenterar) :)

07:01:00 |

Dagens citat.


You shouldn't suffer because of me. You shouldn't always have to look after me. And yet you always do. You got me out of here. You took care of everything when we were on our own. Even since coming back... you've always been the one who does all the work. Every time I break down - like last night - you're always there. Me, I'm weak. I'm not like you. - Lissa

Vampire Academy

21:24:21 |

More.


Resor

Tänkte lägga ut lite mer bilder från Spanien. Alla som jag laddar upp är Alexander Wiklunds bilder, tagna från hans facebook!


20:17:09 |

Adele - Hometown Glory"Round my hometown, memories are fresh. Round my hometown, oh the people I’ve met."

09:29:00 |

Dagens citat.


Fly with me. - Daniel

Torment

21:29:50 |

Imperfectos.


Resor

Då vi var i Spanien skulle vi vara med i en musikvideo en dag, vi skulle vara publik till en grupp som heter "imperfectos", Marinas syrra var med i gruppen. Hur som helst så skickade Juanjo (nummer 23) en bild från den dagen!


21:12:42 |

I know someday you'll have a beautiful life. I know you'll be a sun in somebody else's sky. But why can't it be mine?


Igår var jag med Moa W, M, Rollan, Mattan och Linnea. Vi var hos mig och såg esc! Sverige kom ju ändå trea, wohoo. Vi hade det jätteroligt i alla fall och glass åt vi. Mums!20:59:18 |

Mistake makes me human. Failure makes me stronger. Hope keeps me going. Love keeps me alive!


Sitter just nu och kollar på hockey. Tidigare idag har vi haft match mot arvidsjaur och vi vann med 2-0! Härligt brudar med vinst. Efter det har jag läst lite, använt ren-produkterna som jag fick i present, rengörning, ansiktsmask och nattkräm och skrivit lite i resedagboken eftersom jag inte riktigt skrivit allt än.

10:54:00 |

Presenter.


Allmänt

Tänkte lägga ut bilder på vad jag fick i fredags. Hade riktigt trevligt! Som sagt var det inget kalas utan jag hade bara sagt att de fick komma förbi om de ville och att det bara var att droppa in när som helst. Förutom det på bilderna så fick jag en blå adidaskofta, 2100 kronor, och om jag ska och se Paramore i sommar ska mamma och pappa betala hälften av allting. Tack för alla presenter! Jag är hur nöjd som helst. Jag fick av mina vänner, mamma, pappa, Celia, farfar och farmor.


3 presentkort på akademibokhandeln, sammanlagt 600 kr! Precis det jag gillar (och allt det andra).


10:51:04 |

Dagens citat.


They say that the cure for love will make me happy and safe forever. And I've always believed them. Until now. Now everything has changed. Now, I'd rather be infected with love for the tiniest sliver of a second than live a hundred years suffocated by a lie. - Lena

Delirium

15:24:00 |

Things.


Style

Tänkte lägga ut bilder på saker som jag fått med mig hem som jag icket hade på vägen dit! Har dock inte bild på två tröjor som jag köpte men det kommer sen!


Fick denna tröja av Emma och Moa i födelsedagspresent. Hur fin som helst! Tack!


Fick den här tröjan av Puri, Maria, Encarnita och Juan-Carlos i födelsedagspresent! Förväntade mig verkligen inte det. Vi åt ute (men jag fattade inte att det var för att jag och Alle fyllt år) och då vi ätit klart kommer dom med två tårtor med åtta ljus i varje åsså sjunger dom på svenska och sedan spanska och sen får jag och Alle varsitt paketet!Fick även nallebjörnen i paket av Marias familj, och bokmärket! I Valencia har de en speciell sak som heter Fallas då de har jätefina kläder och fixat hår och sådant. Huvudet ska föreställa en från fallas.

12:04:07 |

Boken jag läser.09:43:00 |

Dagens citat.


You have never in your life seen me before this week. - Daniel

Fallen

23:54:02 |

Photos.


Resor

Här är bilder som Johanna Edin tagit och lagt ut på hennes facebook. Bilderna är alltså inte mina! Tyvärr har hon ingen blogg, annars hade jag länkat till henne!


Då vi skulle fara. Grät massor!

23:40:43 |

- Do you understand the difference about like and love? - Yeah, you like me. I love you.


Idag så har jag packat upp resväskan, packat och sen har jag och mamma bakat en massa. Fyllde som sagt år i måndags och då sa jag till några att det bara var att droppa in idag om man ville komma och fika. Först kom Johanna och Paulina. Ett tag efter de farit kom Moa, Linnea, Emma, Linnea, Linnea, Moa och Mattan. Hade sagt att de inte behövde ge mig någon present men jag fick av typ alla. Hade även tänkt säga till några fler att de fick komma fast det blev att vi drog ut så det blev inte. Men om ni vill är det bara komma förbi imorgon och fika lite om ni vill. Hör bara av er!

14:12:32 |

Birthday cake.


WOW! Kolla vad mamma och pappa köpte för tårta till mig! Gud, visste inte att dom skulle fixa en med Twilight till mig. Är hur glad som helst. Den är helt underbar! Men kommer jag våga äta den nu, haha? Jodå. Kan även säga att jag fick MVG på mitt specialarbete. Kan denna dag bli bättre? Egentligen fyllde jag år i måndags men då var jag i Spanien så vi firar mig idag istället.

07:37:00 |

Dagens citat.


Can't we just enjoy the time we have left? - Lena

Beautiful Creatures

21:52:23 |

Better to have loved and lost than to have lived and never loved at all.


Resor

Jag har inte tagit många bilder med min kamera. Men jag ska få bilder av Tove och Moa, snälla som dom är! Saknar verkligen alla hur mycket som helst. Går inte att beskriva! Tänkte lägga ut några bilder som Tove lagt ut på sin facebook. Gå gärna in på hennes blogg här, hon lär väl lägga ut ännu fler bilder där senare!


Vi hann vara på stranden två gånger!

Vi såg Valencia spela mot något Real lag. Valencia vann med 3-0. Jag, Rollan, Linnea B, Emma, Paulina, Carola och Lotta satt längre ner och närmare planen. Toves bilder som sagt!


Vi hade en sportdag då vi spelade fotboll, på batong typ. Alla matcher vi spelade vann vi med en massa mål. Basket är mer vanligt för tjejer här!


Välkomstmiddag första dagen!

15:33:52 |


Allmänt

Veckan i Spanien har varit sjukt kul. Den och USA resan är de bästa som jag någonsin gjort. Ångrar inte en sekund! Det var inte roligt att ta farväl, grät massor. Vill verkligen fara tillbaka till Valencia. Veckan har gått alldeles för fort. Saknar Maria, Puri, Juan-Carlos ("papito") och Encarnita, har trivts så himla bra där. Tack! ♥

10:00:00 |

Dagens citat.


You're burned into my mind forever. There is nothing, nothing in this world that will ever change that. - Dimitri

Vampire Academy - Blood Promise

07:55:00 |

Dagens citat.


I know what you are and I love you. Nothing can change that. - Ethan

Beautiful Darkness

23:52:37 |

My heart.23:44:49 |

.


Allmänt

Hemma. :(

10:00:00 |

Dagens citat.


It if were me, there wouldn't be a question. If it were me the whole universe was waiting on to tip the scales, I would just pick the side of good. - Luce

Torment

10:00:00 |

Dagens citat.


My cigaretts and I are going outside. At least they show me respect. - Adrian

Vampire Academy - Shadow Kiss

10:00:00 |

Dagens citat.


You're a free woman now. More than that. A hero. - Dimitri

Vampire Academy - Last Sacrifice

10:00:00 |

Dagens citat.


Why? Why me? Why not someone else? - Aislinn

Wicked Lovely

10:00:00 |

Dagens citat.


It would degrade me to marry Heathcliff now; so he shall never know how I love him: and that, not because he's handsome Nelly, but because he's more myself than I am. Whatever our souls are made of, his and mine are the same; and Linton's is as different as a moonbeam from lightning, or frost from fire. - Catherine Earnshaw

Wuthering Heights


10:00:00 |

Dagens citat.


Good, because I'll always need you to remind me of who I really am. - Zoey

House of Night: Tempted


10:00:00 |

Dagens citat.


I don't want to live in this world without her. - Stark

House of Night: Burned

10:54:38 |

Bus.


Allmänt

Det finns internet på planet, nu är jag glad! Sitter med Wirran och Larry och leker! SPAIN, HERE WE COME!

10:00:00 |

Dagens citat.


Let me get this straight. That party's here, but I'm supposed to stay in my cell with the dog? - Ridley
You mean my bedroom? - Lena

Beautiful Darkness

22:17:04 |

Spain.


Allmänt

Drar till Spanien imorgon. Är inte säker att jag kommer ha tillgång till någon dator så det kanske inte blir någon uppdatering då jag är borta. Ska dock tidsinställa dagens citat så att någonting kommer upp. Den 12 maj är jag hemma! Fyller även år då jag är i Spanien, 9 maj! Ha det bäst här hemma. ♥

06:58:00 |

Dagens citat.


I never stopped loving you, Ronnie. And I never stopped thinking about you. Even if summers do come to an end. - Will

The Last Song

20:31:51 |

Silence.


Nu har omslaget till Silence (av Becca Ftizpatrick) kommit ut. Hush Hush är den första boken, och Crescendo den andra. Omslaget är ju hur snyggt som helst. Älskar det!

Source: hushhushsweden.blogspot.com

13:36:00 |

Dagens citat.


I'm in love with an angel. - Luce

Fallen

15:50:03 |

Simple - lovely.


Style

Brukar läsa en blogg som heter mmiaas.blogg.se. Hon skriver väldigt mycket om mode och hon brukar även göra kollage med kläder och sånt. Kika gärna in på hennes blogg! Alla bilder som jag laddar upp nu är tagna därifrån, hon har gjort alla själv! Kan säga att jag vill ha alla outfits.

14:47:49 |

You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there.


Sitter just nu och håller på med svenska recensionen och so. Är även inne på "matchen direkt" eftersom Piteå spelar så jag är uppdaterad om hur det går. Blir även att tvätta lite idag eftersom jag far till Spanien på onsdag.

Igår så var vi hos Linnea och grillade. Tess och Evve var även där vilket var väldigt roligt! Vi spelade även lite fotboll, kort och sen snackade vi även en massa. Tolv for vi och såg bio, och jag lyckades hålla mig vaken hela tiden! Ett under typ, haha. Vi såg Sucker Punch. Tog inga bilder under kvällen men när någon lägger ut så ska jag sno någon bild.

10:53:00 |

Dagens citat.


I was taken down by a bench. - Rose
What? - Dimitri
I survived the whole day guarding Lissa, and you guys said I did a good job. Then, I get back here and meet my downfall in the form of a bench. - Rose

Vampire Academy