Sanna Öhman -

11:35:48 |

Day 1: Introduce yourself.


Listor

Presentera sig själv. Hur gör man det?
 
Jag är en 18-årig tjej som bor i Piteå som ligger i norra Sverige. Till hösten börjar jag tredje året på frisörlinjen i Luleå men för tillfället jobbar jag som badvakt på Piteå Havsbad och klipper nära och kära.
 
Jag är en tjej som kan vara väldigt blyg, och ibland väldigt framåt, men det beror helt på vilken situation det är och vad för typ av människor som är med. Jag älskar att skratta och ha roligt, när allting bara är sådär bra och precis som man vill och inget tynger en. Vilket inte är sådär jätteofta eftersom jag har en tendens att oroa mig alldeles för mycket och är nervös över saker man inte behöver vara och är det redan långt i förväg innan själva saken faktiskt händer. Bästa självförtroendet har man väl verkligen inte, vilket nog är en av orsakerna till varför jag alltid oroar mig och är så nervös inför saker.
 
Resa är någonting som jag älskar att göra. Och att göra andra folk glada är också någonting som jag älskar. I framtiden vill jag resa mycket. Skulle gärna ha ett jobb med variation där man hjälper folk som har det svårt (t. ex. barnen i Afrika osv.) Jag vill göra någonting med mitt liv som betyder någonting och ger andra något, och ett jobb som ger mig minnen. Samtidigt vill jag ju jobba som frisör, och det är ju ett yrke som man också kan "resa runt" med om man så vill och beroende på "hur stort" och "brett" man vill jobba, finns ju tusen olika alternativ!
 
Vad mer finns det att säga? Jag älskar min familj och mina vänner och jag är en person som önskar att allting bara kunde vara en dans på rosor, men vem vill inte det? Sen älskar jag också att gosa med våran katt Myrra och pussa på våran vovve Diesel.
 
Kanske ska berätta också om nån inte skulle förstå det från mitt bloggnamn att jag heter Sanna. På fritiden spelar jag fotboll, läser böcker och är med mina vänner.
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: Introduce yourself.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: