Sanna Öhman -

13:09:39 |

20 december.


Allmänt

I fredags så hade jag och mina jobbkompisar Patricia, Ida och Sara julmys hemma hos Patricia. Var hur mysigt som helst och Patricia hade gjort så fint med en massa julpynt och gott fika. Hade verkligen superkul, måste göras oftare! I lördags vet ni ju redan vad som hände men annars så i söndags gick jag på prommis, käkade middag hos mamma och pappa och sen drog jag till Rollan på kvällen för att käka godis och titta på film med hon, Sofie, Elin och Emma.
 
Igår så jobbade jag, börjar bli sjukt fullt upp inför jul alltså. Efter jobbet så drog jag hem och chillade innan jag for på gymmet och sprang 5km och sen på kvällen gick jag på bio med Elin och Frej och tittade på den nya Star Wars.
 
Idag så vaknade jag kring sju för att åka till jobbet och göra en order lite snabbt, sen for jag på gymmet och gick 5km innan jag körde lite ben och mage. Sen dess har jag hunnit sortera allt skräp och glas/plastflaskor från i lördags som jag strax ska åka och panta/kasta och sen har jag och Rollan ätit sushi från Odod här i Piteå för första gången. Ni måste prova deras tempura rolls, SÅ GODA. Ni får bilder imorgon!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: