Sanna Öhman -

10:16:00 |

4 december.


Allmänt

I fredags var jag på fest hos Sanna. Vi var nio tjejer sammanlagt tror jag och hade så himla kul. Tjejfester är verkligen dom bästa. Slutade med att vi gick ut på Gin Bar då det var ett event där. Tog det ändå väldigt lugnt med drickandet eftersom jag skulle jobba lördag, men hade det himla skoj ändå. Mindre trevligt var ju att jag precis som förra helgen inte sov någonting i princip, två timmar som max om ens det. Ännu jobbigare var det att åka till jobbet då jag hade fyra tjejer som sovit över hos mig som kunde ligga kvar och sova medans jag åkte iväg.
 
Som jag skrev så jobbade jag igår fram tills 14 och då jag slutade for jag förbi Sanna en sväng och hämtade min alkohol innan jag drog hem för att vila. På kvällen väntade julbord på Tages med Perssons, trevligt sällskap men vilken besvikelse till julbord. Dom saknade några av dom viktigaste sakerna på ett jubord + att köttbullarna var jättetorra. Så jättetråkigt för var verkligen jättetaggad. Efter julbordet åkte vi hem till Perssons och körde julklapssleken + lite andra lekar. Så det var ju kul i alla fall men jag var så himla trött så orkade inte vara där speciellt länge!
 
Idag mina vänner väntar det årliga pepparkaksbaket med min familj. Först ska vi käka middag hos mamma och pappa och sen börjar baket. Innan dess ska pappa komma hit ska vi sätta upp alla mina tavlor, så längtar tills det är klart! Annars hade jag tänkt försöka dra ihop en skypesöndag med Sofie, Moa och Rollan men vet inte om det kommer gå då jag redan är så uppbokad. Hade även tänkt dra till gymmet och springa men kan inte ha på mig några skor för jag fick världens jävla skavsår i fredags så kan knappt gå om någonting rör skavsåret, så får nog tyvärr skippa det men var så himla sugen..
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: