Sanna Öhman -

00:35:36 |

15 juli.


Allmänt

Igår var det bra väder så jag och Rollan började dagen med att dra till Hammenviken för sol och bad. Hur härligt som helst och årets första dopp! Efter det svängde jag förbi stugan en snabbis där mamma, pappa, Celia och Kim var innan jag var tvungen att dra hem igen och fixa mig inför Luleå dit jag och Rollan skulle. Vi shoppade, åt förrätt och efterrätt på Baan Thai och sen avslutade vi dagen med att gå på bio och titta på Now you see me 2. Jag tycker den var jättebra och Dave Franco är ju inte hel fel att titta på heller! Då jag kom hem drog jag till Statt där några av mina vänner var innan jag drog hem och sov.
 
Idag har jag jobbat och sen - believe it or not - så vann jag 5020 kronor på tacklotter!!!! Så SJUKT. Är nya lotter vi börjat med på jobbet där det är lägre högstvinst just för att man ska vinna oftare. Så igår (onsdags) köpte jag en av varje och idag på rasten skrapade jag dom varav den för 10kr var en vinst för 20kr och lotten för 25kr var en vinst på 5000kr. Trodde inte mina ögon, så SJUKT! Blev hur lycklig som helst så var tvungen ringa pappa, snapa alla och gå runt till alla på jobbet och berätta. Fan vad nice!
 
Efter jobbet blev det en 8km lång PW innan det blev häng på Sofies stuga med hon, Rollan, Alfred, Emir och Marcus. Har även hunnit med att åka i Sebastian nya bil en liten snabbis. Just nu sitter jag i alla fall här och skriver och tittar på HIMYM men ska alldeles strax lägga mig. Sov endast 2,5 timmar förra natten så hade vart nice med lite mer sömn.
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

De e så härligt me sol o bad :)

2016-07-15 @ 07:26:04
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: josephine Asplund

Verkligen en fin blogg och hoppas du får en bra helg, kram <3

2016-07-15 @ 09:38:58
URL: http://josephineslifee.blogg.se/
Postat av: JUNITJEJ

Vad roligt att du vann på tacklotter! GRATTIS!

2016-07-15 @ 11:49:58
URL: http://www.junitjejen.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: