Sanna Öhman -

10:52:58 |

27 juli.


Allmänt

I förrgår spenderade jag min dag på PHB tillsammans med Celia, Kim, Robin och Mange! Vi solade, badade spelade Pokemon (dom gjorde det inte jag) och åt mat. Vi skulle egentligen käka sushi där men då hade dom såklart stängt på måndagar. På kvällen då ska ni veta att då gymmade(!!!!!) jag för första gången på månader!!!!! Var där med Rollan och Moa och det var varmt, svettigt och jobbigt. Har nå jävulskt med träningsvärk kan jag ju säga. Nu ska jag fan komma igång med gymmandet och bli lite mer fit, wish me luck!
 
Igår så började dagen också på PHB. Låg där själv ett tag men sen plockade jag upp Agnes och Amanda och då drog vi till Hammenviken för lite sol och bad då det var varmare där. På Hammenviken stannade vi tills det kom en massa åskmoln som stoppade oss från att pressa. Så då blev det att gå ut och gå för min del och sedan klippte jag farmor.
 
Idag började dagen helt amazing - hotellfrukost tillsammans med mamma och Celia på det nya hotellet. Otroligt gott, så tack för det morsan! Sen dess har jag vart en sväng på systemet med Amanda så nu har jag då allt jag behöver inför PDOL, nice. Nu snart ska jag fara och köpa sushi som jag, Sofia och Rollan ska äta tillsammans hemma hos Rollan och mysa på där. Så det är mina planer so far, osäkert ännu om jag ska ut ikväll eller inte men just nu känns det tveksamt!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: