Sanna Öhman -

12:37:48 |

Påskhelgen.


Allmänt

En riktigt toppenhelg har jag haft! I lördags var jag på en som heter Karls stuga tillsammans med han, Emma och Peter. Vi åt mat ute vid grillstaden och njöt i solen. Helt underbart! På kvällen blev det vinkväll hos mig. I söndags blev det våffellunch (sjukt gott, har ju inte tyckt om våfflor men med glass och nutella är det super, även mammas matiga våfflor är helt underbara) och sen på eftermiddagen gjode jag och Celia ett minipåskbord. En riktigt amazing matdag minst sagt.
 
I måndags jobbade jag från sju fram tills alla varor var upplockade så hade inte riktigt någon sluttid. Var jag och tre andra som hade dom tiderna och tror aldrig vi jobbat så fort för redan 12.20 var vi klara med ALLT så en riktigt kort dag. Efter jobbet åkte jag till gymmet med Patricia där vi körde armar/rygg/bröst och efter det drog jag till mamma och pappa och klädde på mig lite mer för att sedan dra ut och springa. Dom 5km kändes som dom värsta i hela mitt liv, så otränad är jag. Men skönt efter var det i alla fall! På kvällen blev det middag hos Patricia tillsamman med hon och Ida.
 
Tisdag bestod av jobb och träning som resulterade i världens sjukaste träningsvärk, har så problem att gå i trappor idag. Annars så har jag idag hunnit med att facetimea med Elin två timmar, klippt både Celia och farfar vilket resulterade i att jag fick en tankning till bilen av farfar! ♥ Just nu är jag och tvättar hos mamma och pappa, igen. Ska snart göra lite våfflor eftersom det blev kvar smet från i söndags, vill inte behöva kasta den.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: