Sanna Öhman -

18:42:53 |

Weekend.


Allmänt

I torsdags efter jobbet så handlade jag för att sedan plocka upp Moa W då vi skulle laga middag hos mig. Lax i ugn med en god philadelphiaröra på, och sen kokt potatis och en sås till. Har ju väldigt svårt för lax egentligen men var över mina förväntnigar faktiskt, men fortfarande inte någon favoriträtt.
 
I fredags efter jobbet åkte jag direkt till gymmet för att ha PB-kväll med Sara, Ida och Patricia. Jag körde endast två övningar och klarade nytt PB i frivändningar men var verkligen inte nöjd, så måste prova om snart igen. Däremot så klarade jag mitt mål med marklyft och det var att klara ett lyft på 100kg vilket jag gjorde, så det kändes väldigt bra! Efter gymmet duschade vi snabbt för att sedan ta en fika på Espresso House, så mys. Kvällen avslutades hemma hos mamma och pappa nu då mamma kommit hem från Stockholm! Celia var även där så passade på att pussa lite på Diesel som hon hade med sig och sen fick vi se en massa bilder från deras resa på Bali.
 
I lördags jobbade jag och på kvällen stod matlagning på schemat! Vi gjorde pasta från scratch och även hemgjorda köttbullar till! Tror vi lagade i ca tre timmar, men blev sååå gott och tiden gick verkligen fort. Vi gjorde även en kladdkaka som vi däremot inte orkade äta ifrån då vi blev så himla mätta av middagen. Så blev matkoma hela kvällen.
 
Idag tog vi oss en prommis till Coop för att köpa lite ingredienser till en smoothie som vi sen gjorde hemma hos mig samtidigt som vi fixade plättar. Tanken var att äta kladdkakan idag istället efter plättfrukosten men återigen blev vi så himla mätta så det blev inte, men då har jag kvar den tills ikväll!
 
Har precis käkat hemgjorda hamburgare hos mamma och pappa och sagt hejdå till världens finaste morsa som åker tillbaks till Stockholm idag igen. Sjukt gott var det som det alltid är då mamma lagar! Så en riktigt bra mathelg för min del, och allt annat har ju givetvis också vart top notch! ♥

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: