Sanna Öhman -

08:00:31 |

Stockholm.


Allmänt

Igår jobbade mamma så efter att jag myst på lite i läggan och käkat frukost så hoppade jag på buss och tunnelbana för att åka ut till Nacka och ett köpcenter där. Ville till New Yorker så på kartan såg det ut som det låg närmast. Fyndade mig en jacka och underkläder där, sen köpte jag även en present till Celia i en annan butik eftersom hon snart fyller år!
 
Vid ett var jag hemma i läggan igen för att käka lunch med mamma som fått sluta tidigare. Då vi var mätta tog vi bussen en liten bit för att sedan strosa i affärer längst Götgatan. Vi tog även en paus på cafét Blå Lotus för lite fika och dryck. Var supermysig atmosfär där inne! Haha en liten rolig grej som hände - jag har letat efter en röd eller vit kimono så påväg till fiket ser vi i ett skyltfönster lite finare underkläder så vi tänker att där inne kan det säkert finnas, men då vi väl går in i butiken märker vi att det var inte bara en underklädesbutik utan även en sexshop, så där var jag och hängde med morsan tydligen! Kan meddela att dom dessvärre inte hade vad jag sökte.
 
Var så mysigt att få strosa runt med mamma här i Stockholm! Vi avslutade alltingen på ringen för att handla dagens middag på ICA!
 
Till middagen skulle vi få en massa middagsgäster från Piteå! Rollan, Moa och hennes mamma Victoria. Var så roligt att äntligen få träffa mina finaste vänner!! Vi åt otroligt god mat som mamma hade lagat och middagen bestod till det mesta av skratt. Vi hittade några gamla videos vi spelat in där vi dansar som är så OTROLIGT FULA som Moa bestämde sig för att skicka till Sami som han i sin tur sedan skickade till Celia. Man var allt fin då man var mindre:) Har verkligen alltid så himla kul med dessa, dom är så himla bra!!! En helt fantastisk kväll här i Stockholm, man blir så lycklig!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: