Sanna Öhman -

21:13:00 |

Kiosken Pizza & Vin.


Allmänt

Som ni ser på bilderna har jag haft en väldigt härlig mathelg. I fredags blev det middag på Kiosken Pizza & Vin tillsammans med Sara och Ida. Jag och Sara bestämde oss för att dela med varandra så vi beställde in varsin pizza av olika smaker och båda var gudomliga, speciellt den med fyra olika ostar (den som ser väldigt blek ut). Jag och Ida drack lite vin dessutom. 
 
Moa Wirtala har vart hemma i helgen så efter att jag och Elin hade kört parwoden på Star som är på lördagar så möttes jag och Moa upp för att dra till stugan där mamma och pappa bjöd på grillunch och sedan jordgubbar och glass till efterrätt. Hur gott? Efter det drog vi till mamma och pappas hus och solade i någon timme. På kvällen blev det en liten prommis till coop med ett stopp vid vattnet för att njuta av värmen och utsikten. 
 
Igår blev det plättar till lunch, som dom flesta söndagarna. Är så jävla gott, orkar dock alltid max två för dom är så mättande. På kvällen åkte jag till Moa Mellbergs stuga där hon, Rollan, Sofie, Elin, Emma och Moa W var! Så härligt på sommaren då alla vännerna kommer hem igen! ♥♥♥♥

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: