Sanna Öhman -

19:45:00 |

30 maj.


Allmänt

Amen så sjukt härliga dagar hörni. Hoppas innerligt denna värme är här för att stanna hela sommaren! Anyways, i lördags på kvällen var det jag och några från jobbet som träffades på Bishops för att ha en hejdå-middag för Patricia som flyttar. :'(((( Var hur trevligt som helst och åt riktigt god mat, sen var det jag och fyra andra tjejer som delade på några vinflaskor samtidigt. Efter Bishops drog vi vidare till Sara L för att fortsätta festen där. Vi satt sju pers på hennes minibalkong och mös och drack vin, var verkligen såå mys och hela kvällen var hur rolig som helst! Vi hann ut på GB en timme innan det blev efterfest hos Vilma. Så en himla himla bra kväll.
 
I söndags chillade jag på hemma hos mig. Tog en prommis till Kvantum och köpte en god sallad som jag njöt av på min balkong ute i solen. På kvällen drog jag till Patricia för att säga hejdå till henne. Är verkligen så himla himla trist då ens vänner flyttar. Man tänker att jag borde vara van vid det här laget men inte det. Har verkligen så himla många fina minnen tillsammans med henne, Sara och Ida. Alla vinkvällar, julmys, HP-kvällar, middagar, roliga stunder på jobbet, alla ostminibaguetteraster, julafton, fester, osv. Patricia är verkligen så fin på alla sätt man kan vara det, världens snällaste person, sååå klok, otroligt vacker, ställer alltid upp och är så himla himla hjälpsam och omtänksam, en sån vän borde alla ha! Är så lyckligt lottad! ♥ Det gick bra att säga hejdå på kvällen men däremot i bilen påväg till jobbet dagen efter då kom tårarna. Är verkligen så himla tråkigt, samtidigt som jag är så glad för henne och Robins skull eftersom så bra saker väntar för dom. Som tur är är det inte slutet för gott eftersom vi kommer träffas flera gånger i framtiden, men att det är så pass jobbigt visar ju bara vilken vänskap vi haft!
 
Resterande dagar av veckan har jag tränat, lagat mat och beställt hem lite böcker. Första gången sen jag flyttade hemifrån som jag gjort en bokbeställning tror jag. Läste ju massor då jag bodde hemma men sen jag flyttade vet jag inte ens om jag läst ut en enda en?
 
Idag började jag med träning på utearenan på Star tillsammans med Sara och Ida. Efter det drog vi till Ida och käkade lunch och solade. Så det har vart min onsdag det!

Kommentarer
Postat av: emma

häriga bilder

2018-05-31 @ 11:29:37
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Patte

Asså åh❤️❤️❤️ Saknar dig och er så och det har inte ens gått en vecka! Massa kärlek till dig!

2018-06-02 @ 14:45:03
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: