Sanna Öhman -

10:16:00 |

Stockholm.


Allmänt

I onsdags runt tio på kvällen plockade pappa och Celia upp mig för att påbörja våran roadtrip till Stockholm. Vi hade med oss en massa inredning och lite annat smått och gott som vi skulle ta med oss till mammas lägga där. Vet inte om jag skrivit det tidigare men mamma har fått jobb i Stockholm och bor numera där på veckorna. Själv var jag nog vaken endast två timmar av hela resan så gick relativ fort för min del så det var skönt.
 
Vi var framme runt sex på morgonen så började direkt med att äta frukost. Sen blev det att vila lite innan jag och mamma gick ut på en promenad här på Söder. Jättevarmt och härligt var det, och väldigt fint! Tog oss även en promenad förbi ICA innan vi drog till läggan igen. När vi var hemma igen dök Rollan upp så hängde med henne på dagen! Vi åt även en supergod tårta som mamma gjort eftersom jag fyllt år! Efter det drog jag, Rollan och Celia till Tantolunden för att sola i parken tillsammans med två av Rollans vänner, var sååå härligt.
 
På kvällen åkte vi in till city och åt middag + efterrätt. Efter det hade mamma och pappa bokat in Escape Stories som var sjukt kul. Finns tre olika rum och vi hade valt rummet där man ska lösa en mordgåta. Vi var i sista rummet och skulle bara lösa koden till stället där lösningen låg men vi snavade på mållinjen för man hade bara en timme på sig så vi lyckades tyvärr inte. Men rekommenderar det verkligen om ni är i Stockholm! Vill dit igen!

Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Älskade Stockholm! Escape Stories verkar ju dessutom superkul :)

2018-05-11 @ 20:07:24
URL: http://angelicawahlin.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: