Sanna Öhman -

15:25:00 |

Halloween.


Allmänt

Amen vart ska man börja???? Asså satan vilken sjuk halloweenfest vi var på igår! Celia och Kim måste ha fixat i veckor, all inredning och fix och ja jävlat allt var så sjukt bra gjort. Är så himla imponerad precis som exakt alla andra som också var där blev då dom kom in. Och allas utklädnader, sååå imponerad! Barbie och Ken, ett vikingpar, jultomten, Günther, Cruella de Ville, Iprenmannen, olika slags monster osv. Sami var polis och jag en elev på Hogwarts. På bilden syns dock inte min slips jag hade mellan den vita skjortan och svarta tröjan då tröjan hade åkt upp, sen hade jag knähöga strumpor och en mantel som dom har i filmerna men den var så varm så tog av mig den ganska direkt. Vi blev bara där till strax efter tio då Sami skulle upp och jobba och jag är extremt kvällstrött men det var verkligen hur trevligt som helst! Så härliga människor. Dom hade även fixat en tipsrunda runt huset där jag och Sami lyckades knipa andra plats trots att alla frågor var skräckrelaterade vilket jag och Sami suger på. Var även en tävling om bästa utklädnad!
 
På toan såg det ut som det var ett blodbad i badkaret, en text på spegeln och sen hade dom även ett emergency kit med sprutor och emergency flares - men i sprutorna var det shots och använde man emergency flares var det konfetti som flög ur dom. Så jävla imponerad jag är.
 
När man kom dit såg man detta genom fönstet (den första är tagen utifrån och den andra inifrån)! Såg ut som zombies eller liknande som var fast där inne och ville ut. Sjukt fränt!
 
Då vi skulle gå in i huset öppnades garageporten och där stod en präst som välkomnade oss och sa att vi skulle ta den vägen istället. Då hade dom i garaget gjort ett haunted house med en labyrint man skulle ta sig genom. Var en massa äckliga skallar och verktyg man gick förbi. Var livrädd kan jag säga! Sen stod Kim i en garderob och såg riktigt obehaglig och otrevlig ut och i ett annat hörn låg det vad som såg ut som The Grudge - svart hår och ett vitt lakan till kläder som jag först trodde var en människa men som inte var det. Jag var som sagt superrädd och fick veta efter att vi hade fått light versionen eftersom jag är så rädd av mig. Egentligen skulle Kim hoppa ut ur garderoben, The Grudge liknande saken som låg på golvet var tydligen Kims mamma som också skulle skrämma en och sen bakom ett av skynkena hade Kims lillebror gömt sig och han skulle sträcka ut en hand och ta fast i en. Tillslut när man öppnade dörren in till huset stod Celia där som en sexig Cruella de Ville och bjöd på drinkar, runt omkring låg det trasiga fingertoppar. Tacka gudarna att vi fick lightversionen, annars hade jag på riktigt dött. Som jag redan sagt tusen gånger - är så sjukt jävla imponerad! Både av allt detta + inbjudningarna dom hade, så jävla kreativa. Tusen tack Celia och Kim för en jävla sjuk men magisk kväll! Detta kommer man leva länge på.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: