Sanna Öhman -

19:14:00 |

Torsdag.


Allmänt

Detta var väldigt gott, en frukost jag åt för ett tag sedan 😍 
 
Har inga nytagna bilder så lite blandade som jag tagit på senaste. Har som alla andra veckor jobbat och tränat. Ett benpass och ett intervallpass sen sist. I tisdags var jag även till sjukgymnasten men självklart hade jag inte alls ont medan jag hade problem att lyfta armen dagen innan, svårt att få hjälp då min axel känns perfekt helt plötsligt, men fick en övning jag ska prova göra får vi se hur det är nästa gång jag ska dit.
 
Igår var jag på mattelektion vilket var längesen, känner att jag behöver en lärare som kan hjälpa mig då jag känner att alla nya grejer är så jävla invecklade. 10.50 hade jag tid på tandvården igen då samma fäste som jag fixade veckan innan lossnat igen, förhoppningsvis sitter det ordentligt nu. På kvällen kom Sami till mig. Vi åt tacos, lite blåbärspaj och mös på som alltid. Däremot somnade båda i soffan och Sami vaknade upp efter en timme och väckte mig för han var tvungen åka hem, härligt att vi sover bort sista timmen:)
 
Nu sitter jag vid köksbordet och skriver detta inlägg. Har nyss käkat middag (maten ser ni på bilden), tacoköttfärs, kokt potatis + broccoli och blomkål som man sätter i en form, her över creme fraiche med smaken fetaost och soltorkade tomater och sedan in i ugn. Fick över köttfärs från igår men ville inte äta tacos igen (hade blivit fjärde dagen i rad isåfall) så gjorde detta, jag älskar ju kokt potatis så blev över min förväntan faktiskt! Däremot åt jag bara upp hälften av allt på bilden, min aptit är så konstig, vissa veckor orkar jag knappt någonting alls medan andra veckor kan jag inte sluta äta. Nåja, det viktiga är att jag får i mig mat i alla fall så kroppen mår bra och orkar träna.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: