Sanna Öhman -

22:59:58 |

28/2 och 29/2


Allmänt

Igår så vaknade jag och då gick jag in på msn, då frågade Paulina om jag ville följa med hon på valls och det ville jag men mina skidor var i nallo så då var jag med hon och Lisa istället hemma hos Pauoan. När jag kom dit så spelade Paouan och Lisa hästmonopol. När dom hade gjort det så bakade vi varsin kladdkaka med Daim i och Lisa hedde brago i botten =D Haha. Sen var dom klara och jag tycker inte att min vart så jättegod ;) Efter det så skulle Lisa hem och då hade Lisa glömmt sitt hästmonopol hos Paulina så då spelade jag occh Paulina det =D Jag hade jätteotur för jag hade köpt så många hästar så att jag nästan inte hade några pengar kvar så då fick jag lov att ge Paouan alla mina häste förutom en, och jag kanske hade 7 hästar. HAHA. Sen fick jag ett frågekort och då skulle jag slå tärningen och om man fick högre än tre så skulle man få dubbelt så mycket pengar som man redan hade. och då fick jag 6 så då skulle jag få massor med pengar men då orkade vi inte räkna så då gedde Paulina mig tusentals typ! xD sen skulle jag hem för det var fotbollsträning. Efter den så var jag med Paulina och Lisa igen =D då skulle vi se Let's dance, DET VAR JÄTTEBRA ATT TINA OCH TOBIAS VANN! Det var jättekul oxå. Sen for jag hem.

Idag så vaknade jag och då ringde Paulina för vi skulle kanske vara med varann idag oxå. Men då sa hon att hon skulle på stan och att hon kunde inte vara med mig idag för hon skulle bort sen! Men då ringde Lisa lite senare och ville vara med mig så då var vi med varan. Hon kom till mig och då spelade vi kort. Sen spelade vi zoo tycoon 2. Det var kul =D Efter det så skulle vi äta lunch och då åt vi korv och makaroner. Lisa åt hos oss. Efter lunchen så for vi till Lisa och när vi kom så blev Garbo jäteglad (hennes hund) Han började hoppa på mig och så. När vi kom dit så spelade vi spel på datorn och sen såg vi på film. När klockan var halv 4 så skulle jag fara hem för jag skulle fara bort. När jag kom hem så gjorde jag mig iordning sen for jag till Elin för där var nästan alla tjejer i klassen. Där gjorde vi egna pizzor! Efter det så hade jag tagit med mig efterrätt, och å hade jag med mig kladdkaka, sprutgrädde och glass. Och då började Elin, Moa, MAdde och Towe att spruta massor och Moa hedde på min rygg. haha! Sen å låg elin på golvet och då hedde dom sprutgredde i hennes ansikte och hon höll på att dö av skratt. Sen såg vi på film. Black beauty. Medans jag, moa och Linnea ls såg så plockade dom andra ihop för dom ville inte se. Efter det så körde vi snabb kurrågömma. det var jättkul. sen släckte vi så att det blev jättemörkt och medan en letade så skrämmde typ alla den. Sen var klockan tio och då skulle jag fara hem för det sluta tio. Nör jag kom hem så satt jag vid datorn och skrev blogg och så =D och snart ska jag lägga mig =D Har tyvärr inga bilder den hära gången. ;|

16:11:44 |

Igår och idag igen =D


Allmänt

Igår så vaknade jag och då hade Jonni skickat ett sms men jag hade inte hört det ;) men när jag vaknade så ringde jag till hon och då sa hon att jag kunde komma men att hon också skulle vara med Paulina =D Då gjorde jag mig iordning och sen så skulle jag åka till Jonni med Paulina. När vi kom dit så gjorde vi inte så mkt. Sen så började jag se Heroes, jag såg typ i flera timmar medans Paulina och Jonni spelade skippo + såg på film =D jag såg typ på Heroes i 6 timmar :S men det gjorde då inte så mkt för dom som tur var :P Sen skulle jag hem och äta och sen for jag tillbaks till Jonni och då höll vi på att ta Face warp bilder, vi höll på att dö av skratt särskilt Paulina. Sen spelade vi skippo och inte gjorde så mycket mer. Sen skulle Paulina hem och då for jag också hem för vi skulle och se fotboll på tv Sverige - Brasilien. Vi hade jättekul. När jag kom hem så såg jag ju på tv och efterdet så gjorde jag våran läxa, sen gick jag och la mig =)


Idag väckte mamma mig kvart i nio för hon trodde att dom som skulle städa hos oss skulle komma klockan nio. Men nej, dom kom typ tolv kanske. Jag var inte hemma när dom städade. Men när jag klev upp och hade gjort mig iordning så ringde jag hem till Jonni och då var det upptaget. Jag rinde typ i en halvtimme och det var upptaget hela tiden. Sen skickade jag ett sms på hons mobil och sen ringde jag på den men inget svar! ;s Då började jag ringa till moa och där svarade hon på första tonen typ =) då var jag med hon och där gjorde vi inte så mycket, vi hade tänkt vara med madde men hon kunde inte. Då gick vi ut och efter det så for vi till mig. När vi kom hem till mig så spelade vi sims och vi hade gjort en familj och sen så hade vi gjort lite av ett hus och det blev ganska bra, och vi hade inte sparat huset och sen helt plötsligt stäångdes datorn av. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! VI HAR JU INTE HUNNIT SPARA! Och då var det kört! Inget hus kvar i blomdalen!  :( (alla var ju kvar förutom mitt och moas) sen vär vi hade kommit över det ;) så gjorde jag och moa en köttbullsbaguett =D den var jättegod. iaf min men moas smakade jag inte :P sen så gjorde vi inte så mkt mer och då skulle moa fara hem för hon skulle och rida. Och klockan 5 ska jag på fotbollsträning sen vet jag inte vad jag ska göra.


21:04:03 |

Igår och Idag


Allmänt

Igår då var vi i nallo. (jag och min familj + några andra) Jag diskade och gjorde lite sånnt. Sen så åkte vi hem. I bilen så skulle Celia få den sista ploppen och just när hon skulle ta den så försvann den. Vi letade och letade. Men vi hittade den inte. Vi kolla på hons jacka, under hons jacka, på golvet och överallt. Men nej! Ingenstanns. Efter det så var det som ett hål vid mitt bältet och där hittade jag två tior. Jag kämpade så hårt för att få fram dom och jag var så glad för att jag skulle få behålla dom själv. Men nej, när jag frågade mamma och pappa om jag skulle få behålla dom så sa dom att jag var tvungen att ge en till Celia. Och då fick hon världens bredaste leende på läpparna. När vi kom hem så skulle Celia till stallet och så fort hon gick ut så såg jag hur en mosad plopp satt på hons tröja. (Och lite på jackan) Jag höll på att dö av skratt. Sen efter det så for jag, mamma och pappa på max och åt hamburgare. Sen for vi och hämtade Celia. När vi kom hem så skulle Carina, Robin och Cloe komma. När dom kom så var jag med Cloe (2 år är hon) och hon var hur söt som hällst.
image4
Det här är Cloe.

Sen så höll vi på med katterna och min rosa fotboll för det tyckte hon var jättekul. Sen så skulle jag dricka och då ville hon också det så då ville hon skåla med mig hela tiden.  Sen när dom skulle fara hem så sa hon dah, dah och vinkade. Det betyder Hejdå på holländska. (Hons pappa är från Holland) Hon var hur söt som hällst. Jag vill bara äta upp hon.
image5

Idag så vaknade jag kring halv nio. Då duschade jag och gjorde mig iordning. Sen for vi och hämtade min moster Kerstin och min kusin Omar. (Det är ett egyptiskt namn för hans pappa är från Egypten.) När vi kom till Gudrun så var dom där och Omar var jätteblyg så han sprang och gömde sig i en soffa. Sen när vi for från Gudrun (DOm hade sovit hos hon) så for vi till morfar. När vi var där så ville Omar att jag skulle jaga han så då gjorde jag det. (Han är fyra år, tyvärr har jag ingen bild på han) Sen så for vi på ica och köpte palt. Det har Omar bara ätit en gång för han och kerstin bor i Stockholm. När vi kom hem så gjorde mamma palt och Kerstin och Morfar satt och pratade. Och Då ville Omar att jag skulle jaga han igen. Så då gjorde jag det. Och han var jätte rädd för våra katter. Sen när vi skuklle äta så ville inte Omar äta någonting först. Och sen fick han i sig tre tuggor palt och sa att det var jättegott =D Sen efter maten så ville Omar leka Katt. Jag skulle vara Kattmamma och han skulle vara mitt kattbarn. Och det var "jättekul" Sen skulle dom fara och då ville han ha en klubba och var jättetjurig för att han fick ingen först. Men sen blev han glad för då for vi och gjorde det. Efter det så skjussade vi hem dom, (Jag vet inte hur skjussa stavas) När jag kom hem så gjorde jag inte såp mkt och efter det så for jag på fotbollsträning. Jag skulle se Gossip Girl när jag kom hem men då hade det varit sesongsavslutning. Och på träningen fick jag veta att Heroes hade börjatr om på kanal + fast det hade jag inte vetat omm så nu har jag missat jätte många program. Sen när jag kom hem så duschade jag och läste. Sen gjorde jag typ inge

19:28:13 |

Hej


Allmänt

Hejsan. Jag heter Sanna och jag har två katter och en storasyster som heter Celia. Jag bor i Piteå och fyller tretton år i maj. Jag spelar Fotboll och där är jag målvakt elr back. (Jag är född 1995)

image2
Jag i Florida!