Sanna Öhman -

20:33:09 |

lite uppdatering från idag och helgen


Allmänt

Chao alla! Som rubriken säger så kommer lite uppdatering!

Fredag: Då var jag med Moa och Linnea och vi hade super roligt! Sen for vi ut, när vi kom hem så var det några pojkar där utanför, och moa hade tagit mina nötter och höll dom jättenära fönstret så att pojkarna lyckades ta dom, OCH MIN SALVI :D haha! Superkul var det iaf med bästtjejerna<3 När jag kom hem så var det troja på tv, så jag hann se slutet!

Lördag: I lördags så läste jag så länge vi båda andas<3 sen så var jag medd linnea, vi hade superroligt, singstar, pepparkakslandet, björnfärsbil som jag råkade säga! Vi hade iaf superduper kul! Sen när jag for hem därifrån så for jag på ica och köpte B&J, sen får jag på preem och hyrde He's the girl, den var som rolig! Sen så for jag till farfar och farmor på kvällen och sov där!

Söndag: I söndags så vaknade jag ju upp hos farfar och farmor eftersom jag hade sovit där :D Jag läste och satt lite vid datorn, sen for jag hem!  Vad gjorde jag hemma? Det kom jag inte ihår, vi hade iaf grillat hamburgare som vi åt! På kvällen var det match mot P-96! Sen var det väll ingenting mer?

Måndag: Igår så var jag på skolan, vi ser gladiator på skolan och det var så hemskt när dom bara sprang på pojken! usch. jag tål inte sånt, jag tycke också synd om huvudpersonen, iaf efter skolan så skulle jag moa och linnea på stan men det blev inte av! Sen läste jag och fixade min header till bloggen!

Idag: Idag så har jag varit på skolan, fotboll på morgonen! Sen efter allts skulle vi slöjda eftersom jag nu vill bli klar med min neccesär! Men då fick vi inte! Sen har jag tränat med damerna nu, jag har även läst! Nu ska jag gå och ta mig en dush, pusshej/sanna
Idag på svenskan!


B&J (ben and Jerry's)


he's the girl


jag och linnea gjorde världens godaste smoothie med hallon!


Så dagen efter ville jag göra en likadan fast den blev med hallon istället ;p


Idag så stickade moa, linnea och sandra eftersom dom inte fick slöjda!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: