Sanna Öhman -

21:25:33 |

together forever, mattan o skoen


Allmänt

Hejs, jag måste bara få säga en sak som jag och mattan höll på att dö av skratt av i helgen. Mitt i allt så började mattan att prata om "skoen" och det är nämligen en "hemsk" sak som hände när vi var små.

Vi var någonstanns, det var som en bro. Ungefär som den i kikkijaur elr hur det stavas. Fast det var ju inte där. Det var min´och mattans familj. Hon hade nå flip flops på sig och det var sommar så hon stog på kanten av bron och höll på med skon. Sin "fina" sko. Och helt plötsligt ramlade den ner i vattnet. PLOFFFFF! Åh nej, detta innebärde att ett gråt var påväg. Mattan storgrät ju och ropade -SKOEN, MIN SKOEN. SKOOOOOEN. Och då vart ju pappa och thomas tvungen att fara ut med en roddbåt och hämta den, och när dom äntligen hade kämpat sig ut på det ljupa så flyter skon i land. Sen blev allt frid och fröjd.

Och vi slutade ju inte att skratta om man säger så. Är det inte underbart att mattan tappade sin skoen i vattnet som hon sa. Inte sko utan skoen sa hon. Okej, nu ska jag gå pusshej/sanna


Mattan i sina yngre dagar, när hon bland annat spelade fotboll. Ja, ni ser ju bilden ;)

Kommentarer
Postat av: emma

HAHAHAHAHAHA! fyfan alltså, matilda är nu rolig...! :)

2009-01-21 @ 15:16:33
URL: http://emmafilipsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA :D

2009-01-21 @ 17:08:44
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: