Sanna Öhman -

15:05:45 |

äntligen hemma


Hejsan, idag har vi kommit hem! Borta bra men hemma bäst. Vi kom på nionde plats och det innebär att vi vann b-slutspelet. Men jag är ganska nöjd med att vi är Sveriges nionde bästa lag.

Egentligen kunde vi ha tagit oss till a-slutspel för att mot böljan så blev det 1-1men vi låg på hela tiden och fick ribbskott och stolpskott och fick ett offside mål som inte var offside för att bollen var redan i mål. Sen så hade vi en till chans för att om Qviding skulle ha vunnit mot böljan istället för att spela lika så skulle vi ocksp ha gått vidare men just den matchen ställde Qviding upp med dom som inte hade fått spelat nå (alltså dom sämre i laget) och då blev det 1-1 mellan dom.

Iallafall så fick vi en ny grupp där vi mötte olika lag och det var då vi tog oss till b-final och vann. Möljan kom på åttånde plats (som vi var bättre än) och umeå ik kom på sjunde plats och dom vann vi ju över på umeåcuppen så egentligen kunde vi ha kommit bättre än dom två lagen men nu vart det ju inte så.

A-finalen sspelades mellan gammla uppsala och bele barkarby, den matchen slutade 1-2. Men gammla uppsasla borde ha vunnit för dom spelade mycket bättre, det enda var att dom böt målis i andra halvlek till en som var jättekort och inte så duktig, hade dom haft kvar samma som i första skulle dom ha vunnit. Men grattis till Bele iallafall :)

Idag står det om oss i P-T och du kan läsa artikeln här. BIlder får ni sen för dom är inte uppladdade ännu, pusshej/sanna


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: