Sanna Öhman -

15:24:41 |

Lugnet


Allmänt

Ska läsa så länge vi båda andas nu, ta det lugnt helt enkelt innan maten och träningen. Tänka på lite annat än skolan. Ska helt enkelt mysa på, kanske tända mina nya ljus i rummet?

15:13:52 |

Love Lockdown


Hemma från skolan nu, blev ingen engelska för Karin var borta. YEEEEES! Fast vi kommer ändå att ha läxa och allt.

Jag tror ingen kommer att svara på min "sanna undrar" haha, men det är ju kul att veta men ni bestämmer ju själva. Har träning idag också. Puss!


15:08:13 |

Mål


Zlatans mål igår, jag hejade på Real men detta var snyggt måste jag faktiskt säga. Real hade ändå mer chanser som var farligare än Barcas, men dom fick ju denna då.


21:42:12 |

See you tomorrow


Allmänt

Godnatt bloggen!

21:41:36 |

Sanna undrarVad heter du som läser min blogg?


21:37:45 |

Twitter


Allmänt

Nu har jag skrivit 100 tweets på min Twitter. Gå in och kika!


21:28:26 |

peace


Allmänt

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen. Skola imorgon, bajstråkigt. När höstterminen är klar så kommer min klass att ha gjort 12 prov (iallafall dom som har Spanska) Egentligen skulle vi ha gjort ett hk prov förra veckan men vi hade redan två prov då så det blev en läxa. Iallafall så har vi matteprov i vackan, 3 hk läxor, 2 engelska läxor och kanske so läxa. Sen så vet jag inte om vi kommer ha något mer. Hoppas då inte det. Jag längtar som tusan till julen. På tal om det så har jag fixat mattans design på bloggen. Gå in och kika!


18:46:24 |

Love me or leave me


Allmänt

En riktig snygging, eller hur? Haha, tog bilder i photo booth på Mattans dator, här är spegel! Typ ihopklämd perser!

15:42:12 |

Mattan


Allmänt

Ska vara med Mattan, var ganska länge sen sist så det blir jättekul. Har även varit förbi där idag men då var ingen hemma, trodde vi. Dom var tydligen hemma haha! Men hur som helst så har jag sålt 3 godisburkar till farfar och farmor. Två till Mattans familj. Sen så ska jag sälja till Linnea och kanske till Frej om han vill ha något. Någon annan som vill köpa`?

15:33:59 |

Intervjuer

12:08:17 |

loveextra 11.26.09
by officialspunkransom

11:20:40 |

Piano


Här är det några som spelar Bellas lullaby som är med i filmen. Alla kanske inte är dom bästa men, aja!


10:57:14 |

Your name is blowing in the wind


Allmänt

Ska strax äta lite frukost också. Annars så ska jag kanske vara med någon också och läsa och allt. Och det jag skrev i inlägget innan också.


10:45:34 |

Lala


Allmänt

Hur mår ni idag? Själv är jag lite trött.. Ska sälja godis och sånt idag. Någon som vill köpa?
21:32:01 |

chips


Allmänt

Nu äter jag chips för första gången på 4-6 veckor. Hehe. Iallafall så är jag hur rastlös som helst. Jag vill fara och sova hos någon. Jag är BAAAJS, haha! Moa och Linnea, är det puss på potatisar eller?


19:29:18 |

quiz


Jag gjorde en quiz som hette Which K-Stew Face Fits You Best? Resultatet:

BROODING K-STEW

*Sigh* Who DOESN'T like to plop down in a fave comfy chair and veg for a few hours. Or days. Or months. Whatevs. Put on some slow, sad music (New Moon soundtrack, anyone?) and pine for that vampire-like love of your own that seems tantalizingly just out of reach.


18:45:05 |

Middagen


Allmänt

är serverad. Vad ska ni hitta på ikväll?

18:34:13 |

look


Allmänt

Jonas familj ska äta här och så här ser jag ut:

18:27:18 |

Svar på kommentar


Svar på kommentar

Fråga: Hur har du fått signaturen i slutet på alla inläggen?
tacksam för svar.

Svar: Gå in här http://www.designadinblogg.se/2008/april/skapa-en-signatur-i-varje-inlagg.asp för där står det. Jag gjorde iallafall det :)

11:51:25 |

Svar på kommentar


Svar på kommentar

Fråga av Linnea: Dom menar kanske Midnight Sun, att den kanske blir film! :D :D :D :D <3<3<3<3<3<3<3
För vilken annan film skulle det bli? Fast.. tänk om Stephanie gör EN TILL BOK????!!!! Alltså om typ, några år? :D

Svar: Jag vet, men tänk om dom menar att dom gör ett helt nytt manus och kommer på utan bok, fast med Stephanie's hjälp såklart då. Jag har för mig att jag har läst något sådant någonstans, men det kan ju ha varit önsketänkande dom som skrev det.. och det var det ju säkert. Men jag har för mig att det var Kellan som har sagt att han önskade det.

11:02:52 |

VAAAA?


Allmänt

LÄSTE DETTA:

Fact #1: It’s Darker
Fact #2: There Will Be Less “Love Story” and More “War”
Fact #3: The Werewolves Will Crank Up the Sex Appeal
Fact #4: There’s More Action
Fact #5: The Ending Will Be Nicely Set Up For a Fourth – And Perhaps Fifth – Film

SER NI DET SISTA TJOCKA JAG HAR HETT? EN FEMTE?

10:37:39 |

Gårdagen


Allmänt

På kvällen så spenderades den med Moa och Linnea. Vi gjorde grönsaker och dipp och pratade lite. Sen så var vi också lite busiga, Ida-Maria fick även smaka på Linenas chips. Hon är hur söt som helst, haha! Åhhhh, HAHAHA! Moa vet vad jag menar, Linnea vet säkert också eftersom vi berättade till hon.


18:37:21 |

HAHAHA


Jag vet inte om Linnea har haft den inne förr men då tar jog bort den isånnafall. HAHAHA SÅ UNDERBART!

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFlVLM2s5b0NkM2hHbUlTVXMzd2RObGcAAAACaWQKAWUAAAAEc2l6ZQ

thetwilightsaga.se

18:29:26 |

If you give me you, I will give you me


Allmänt

Hejsan, har varit på stan idag. Köpte ingenting eftersom vi kollade på julpynt. Sen så har jag fikat och även kollat på lite olika mobiler. Efter det så köpte vi hem mat från Golden Dragon. Det var gooottttttt. Nu har min kamera slut batteri.. igen! Gissa varför? Därför att när Celia laddar in bilder på datorn från den så glömmer hon alltid att stänga av den. Irriterande, så nu kanske det tar ännu längre tid innan det komemr upp "vanliga" bilder på bloggen.

16:31:02 |

oh, BURN!


Allmänt

Är det någon mer än jag som älskar när Embry (Kiowa Gordon) säger *ohh, BURN* i New Moon till Jacob? Det är så himla kul!

Iallafall så är jag hemma från skolan nu då som ni ser. Ska plugga lite idag och duscha, annars så vet jag inte? Vad ska ni göra? Ser nu att någon har skrivit ett inlägg på Twitter, PUSS!


07:16:54 |

baby


Allmänt

Ska till skolan på 45 min. Ska se på 8b;s teater idag. Var det engelskan vi skulle missa då? Jaja, iallafall så ska vi KANSKE börja julpynta idag, om vi har lust och orkar.

Iallafall så har jag hett min kamera på laddning!


15:23:07 |

This is gone with your step


Plugg, plugg, plugg, plugg.. Är det de enda som livet består av? Har aldrig tid med kompisar typ, förutom nu när det har varit New Moon och allt. Då har jag lagt skolan åt sidan även om jag hade behövt plugga. Men de kan ju inte ta iväg ens fritid. Jag tränar och pluggar typ, träning är ju okej eftersom det är något jag väljer att göra men plugggggg? Fattar inte lärarna att det finns andra saker att göra. Och sen så behöver man ju inte precis ge två läxor i samma ämne.....! Blir lite smått förbannad.

Nog om det, idag har jag gjort no prov och det gick väll sådär. Blandade ihop vilket som var vad av HIV och aids. Sen så VET jag att jag skrev fel på två saker förutom det och sen så skrev jag inte på två saker alls som jag inte ens visste vad det var. Men annars var det väll ok. Moa och Linnea var sjuka båda två så jag har varit sur hela dan. Kanske därför jag har ett sådant bajshumör just nu? Iallafall så lyssnar jag på New Moon musik, får mig på lite bättre tankar och humör då. Någon som orkade läsa igenom allt? Hehe.

Ja.. Nu är det bara 216 dagar kvar till Eclipse då!

21:53:29 |

Hemma


Allmänt

Jag lever och jag älskar New Moon, jag ids inte skriva något mer.. Uppdatering kommer imorgon, måste plugga!

16:27:41 |

Lykke Li - Possibility


Denna låt hatade jag förut men den har som fått en annan betydelse nu när man har sett filmen. Den betyder som nått nu, mycket bättre. Jag gillar den faktiskt, men jag blir som ledsen när jag hör den. Tänker på filmen..There’s a possibility
All I gon' get is gone with your step

Tell me when my sigh is over
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
There's a possibility
It wouldn’t show

I fall when you leave

16:20:29 |

the world is a part of me


Allmänt

Tjao alla polers.. Ska plugga spanska och no nu, tråk tråk tråk. Det enda som lyser upp denna dag är att jag ska på bio och sen min favoritfilm! Med Moa och Linnea ofc, förkortning. Jag längtar som in i helvetet, JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR det!


07:22:56 |

so what


Allmänt

Skola nu.. Tråkigt som vanligt! Iallafall så har vi fotboll idag på skolan och ikväll så blir det NEW MOON med Moa och Linnea, och jag ska sitta i mitten. Jaaa! Om vi ska se den till helgen så blir det nog Linnea som sitter i mitten då. Och dom som inte fattar varför vi vill se den på bio så mycket är för att det inte finns någon bättre film i hela världen. Detta är verkligen en film som lockar och som är hjärtekrossande. Lite fult ord med det bästa jag kom på. Den är verkligen den bästa i hela universum, jag menar det!CentralGalacticCoreCloseup.jpg the univers image by sarajardine_1Inte så passande bilder men detta tillhör.. Universum. Okej, kanske inte skogen, men den får mig att tänka På TTS!

19:11:28 |

Plugg


Allmänt

Nu så ska jag plugga, ska även skölja av kroppen eftersom jag har tränat, sen så har vi ju fotboll imorgon på morgonen. Iallafall så ska Linnea också se New Moon med oss, YEY!

15:56:59 |

gaaah


Dom här tre är mina älsklingar!NewMoon2010Calendar-1.jpg image by RobsessedBLOG


15:44:43 |

Yes


Allmänt

Nu har Moa bokat biljetter till oss imorgon, SKOJ! Sen så ska ju vi tcs.. se på Fredag, undrar en del fortfarande vad tcs står för? MOHAHA.

15:38:07 |

HAHA


Alex Merax skrev såhär på sin Twitter: A must see haha!
Sedan länkade han till detta:


Det är verkligen a must see, HAHA!

15:28:29 |

The best ♥


Allmänt

Hejsan, har nyss kommit hem från skolan! Iallafall så for jag, mamma, Celia och Jonas och såg New Moon igår.. Och jag grät! Inte lika mycket som Moa men jag grät, 4 gånger. Det är så hemskt ibland, men det är världens bästa film någonsin. Iallafall så ska jag och Moa kanske se den imorgon och jag, Moa och Linnea på Fredag. Jaaaa, jag längtar redan!

11:33:20 |

Aloha


Allmänt

Aloha everybody! Skrev nyss ett helt inlägg på engelska, hehe! Men jag la inte ut det. Iallafall så ska jag klä på mig och äta frukost. Sen så ska jag läsa ECLIPSE ♥ och kanske plugga lite Spanska eftersom vi har prov på Fredag i det och det känns verkligen som att jag inte kan NÅGOT av det. Iallafall så vad ska ni hitta på idag? 

22:29:58 |

Trötter


Allmänt

Jag är hur trött som helst så jag fattar inte varför jag sitter här? Ska läsa Ljudet av ditt hjärta nu, LOOOOVE! Vi synes på nynes (som pappa brukar säga)

19:44:38 |

Kellan Lutz


Han är ju hur jävla rolig som helst, skulle säkert vara skitkul att träffa honom!


14:19:20 |

love


Allmänt

Nu är jag ensam så jag tror att jag ska gå och se Twilight snart. Har lånat den av Linnea. För övrigt så ver jag inte riktigt vad jag ska göra idag annars. Måste även se New Moon snart, BEHOV! Hur bra film som helst, hur kan någon tycka att slutet var dåligt eller ens hela filmen, hello? DEN ÄR BÄST!
10:18:05 |

otroligt


Moa och Linnea har ju sovit här. Och våra katter dras alltid till Linnea, och hon är allergisk. Så det är ju bra, hehe! Iallafall så går det inte att beskriva hur jävla otroligt underbar och bra filmen var. Måste se den snart igen. Jag tror att det blev många team Jacob i den här filmen. Han var grymt snygg, men Edward var snyggare. Så jag är fortfarande team Edward. Jag älskarälskarälskarälskarälskarälskarälskar THE TWILIGHT SAGA. Jag kan inte fatta hur en del inte gör det. Dom vet inte vad bra och dåligt är. För det här är jävlat bäst i hela världen ♥


Team Edward?


Team Jacob?


Eller är du team Switzerland?

21:40:02 |

Min sångare ♥


Den var hur jävla underbar, vacker, charmig, bra, bäst, snygg och otrolig som helst. Det var världens bästa film som jag någonsin sett. Moa grät massor när Edward lämnar Bella men inte jag, jag har så otroligt svårt att gråta. Jag får istället kramper i kroppen (misstolka inte) och blir tårögd. Men själva "tåren" kommer inte. Men jag började att gråta en gång i slutet när Jacob är varulv och springer iväg, då började jag gråta. Jag vet inte varför men av någon anledning så första gången jag grät i boken var i slutet av tredje boken eclipse när Jacob förvandlas till varulv och vill inte bli männska nå mer och springer iväg och vill aldrig mer komma tillbaka. Därför tror jag att jag grät därför att jag tänkte på det. Det betyder så mycket för mig men jag vet inte riktigt varför.

Ingen kille duger åt mig och kommer aldrig att göra om jag inte en vacker dag av oändligheten träffar någon som Edward. Att träffa någon som han.. skulle vara allt. Jag ÄR avundsjuk på Bella, hon får ha något så underbart hos sig, något som jag verkligen vill ha. Och jag skulle verkligen göra allt för att få min Edward, till och med försöka sälja vårat hus i Thailand. SÅ mycket betyder det för mig och mycket mer. Mer än evigheten.♥

I love this so much, you can't imagine. It's like my own personal brand of heroin.

newmoonmovie61

newmoonmovie21
JAG ÄLSKAR DIG CHRIS WEITZ!

newmoonmovie11

newmoonmovie1Klicka för stor bild

De var så grymt jävla söta här ♥


16:42:14 |

JAAAAAAAAAA


1 TIMME OCH 50 MINUTER KVAR! TITTA VAD JAG HAR! JAAAAAAAAAAAAAAAA.
07:30:13 |

New Moon


♥10 timmar kvar!♥
♥Kan ni fatta det?♥

07:23:41 |

The big day


Idag är dagen som jag har längtat efter så länge nu. Dagen som betyder oerhört mycket. Dagen som jag får se mina idoler i filmen som jag älskar. Dagen som jag får se karaktärerna som jag älskar. Dagen jag får se New Moon bli film.

The Twilight Saga betyder oerhört mycket för mig. Att böckerna blev film var ett mirakel eftersom jag älskade böckerna så mycket. Jag minns när jag fick veta att det fanns en andra bok i serien och jag blev överlycklig. Jag är nöjd att jag läste den så långt innan den blev film. Jag är nöjd över att jag läste den först i klassen. Jag är nöjd över att jag har någon att dela mitt intresse med. Moa och Linnea. Twilight betyder så grymt jävla mycket för mig. Jag älskar allt med det.

Det går inte att beskriva med ord hur snygg jag tycket att Edward är. Men man kan ju alltid göra ett försök. När man ser Edwars personlighet så vill man bara dö. Att se att han gör allt för att Bella ska må bra, det är ju omöjligt. Finns alltid där för henne och älskar Bella lika mycket hur än hon ser ut. Det enda man längtar efter är att få en egen Edward. Och hand utseénde är otroligt. Jag har alldeles för höga krav på killar nu. Jag är avundsjuk på Bella, varför? Därför att hon har två killar som älskar henne. Två killar som verkligen gör allt för henne. Två killar som kan skydda Bella Swan och två killar som är helt otroliga. Är inte ni avunsjuka? Jag är hur jävla förbannat avunsjuk som helst.

Känslan av att följa många av stjärnorna på Twitter känns otroligt. När jag läser det dom har skrivit så pirrar hela jag. Jag blir så lycklig. Att veta att de här personerna faktiskt har gjort filmen till så bra som den är.. obeskrivligt det med. Men att följa dom på Twitter, vad ska man säga? Underbart!

Jag ska jävlat säkert träffa alla i the twilight cast innan jag dör.


22:02:55 |

Sovdags


Allmänt

Nu väntar sängen. Imorgon är det NEW MOON! 20 och en halv timme kvaaaaaaar. Vi ska jävlat säkert komma in. Men syns vi kanske?

18:30:52 |

1 dag


Allmänt

♥24 TIMMAR KVAR, PRECIS EN DAG!♥

Om en dag sitter vi och ser på New Moon just nu, den börjar precis!


18:27:26 |

Plugg


Allmänt

Nu ska jag plugga hk, spanska och engelska. Sen måste jag även duscha, har inte gjort det än! See yaa bitch.


Min ipod touch. Jag vet inte vars laddaren är och sen så är det typ bara mamma som har musik på den.

17:44:57 |

Quiz


Jag har gjort en quiz som heter Are You A True Twilight Fanatic? och jag fick detta svar:

Bleeding For Robert!

Look out, Bella. There's some competition! Sure, you know more than the average person about the "Twilight" mythology, but it's mostly about the one, the only...Edward Cullen. Se-xy!


17:13:49 |

New Moon


25 timmar och en kvart kvar till världens bästa ♥

17:09:57 |

flott


Allmänt

Hejsan. BLÄÄÄÄ, vi har hade köpt hem mat från gul och blå. Nu är det ju de gamla ägarna och när vi hade beställt och öppnade hemma så var det hur FLOTT som helst. Det var typ en sjö i kebabköttet om det var lite rundade. Sen så skulle jag äta en kant och gissa vad som där sitter? ETT HÅRSTRÅ. Ett brunt kort, inte ett pappa hår eller Jonas hår utan gul och blå ÄGARES hår. Blääääääääääääää, jag dör!


SÅ HÄR JÄKLA BRA HY VILL JAG HA! För de som inte förstog så tar jag ibland bort finnar och eckel peckel på min hy innan jag lägger in bilderna.

07:20:18 |

New Moon


Allmänt

Om tio minuter är det 34 timmar kvar. Imorgon brudar! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

20:24:17 |

foster


Allmänt

Vi har gjort ett tts äpple ♥


T


T


S

20:22:03 |

tts äpple


Allmänt

Linnea har ett foster i magen. Bilderna från amgen:


18:28:53 |

låtar


Allmänt

lyssnar på lite olika låtar. Idag hade vi musikhistoria på musiken då ofcourse.. Iallafall fick vi lyssna på lite musik så det är vad jag gör just nu. Kyss!

18:07:35 |

Haha


Jag måste! Det finns ju några bilder när Robsten håller hand, sen så twittrade Peter Facinelli såhär efter att Robsten bilderna hade kommit ut: Co-stars caught holding hands. Guess this picture proves everything. #Pellan
Och här är bilden, HAHA:

Robsten bilden


17:02:46 |

Video


Haha, så underbart när dom leker med dockorna!Och sen en liten sammanfattning av intervjuerna:


Chaske Spencer:Taylor Lautner, perfekt dejten för han:


15:57:05 |

Hero


Allmänt

Ja, vad ska man säga? Mamma skickade detta.

Tryck här

14:43:28 |

Dagens outfit


Style

Idag så ska jag lägga in en dagens outfit, denna då förstås!


Kofta: Vera
T-shirt: h&m
Jeans: Ginatricot

19:50:08 |

Ready to fight, fight for you!


Allmänt

Nu ska jag göra bort matten och sen plugga lite engelska. Sen ska jag minst läsa ett kapitel ur eclipse och sen ska jag se Twilight på datorn utan text. Eftersom det inte finns med text, men en bra träning och sen så fattar man ju allt typ från alla gånger man har sett den.

Jag är även hur trött som helst så så fort jag har gjort detta så ska jag sova. Orkar knappt ha minga ögon öppna, men I have to.
19:17:12 |

Glömde


Allmänt

Att berätta.. Jag har ju hittat min kamerasladd, Jippyyey!
18:48:03 |

Sorry


Allmänt

För att fatta allting kort..

 • Moa har sovit här
 • Vi somnade klockan 11
 • Vi satte alarm 10 i 3 på natten
 • Vi skulle se New Moon red carpet klockan 3
 • Internet slutade funka
 • Jag väckte pappa
 • Jag och Moa höll på att börja gråta eftersom det inte funkade
 • Internet började att funka
 • Vi tackade sedan gud
 • Vi såg på red carpet och jag och moa hade väldigt mycket humor
 • Hi Charlie!
 • Slutade 10 över 5 på morgonen
 • Jag och Moa somnade om
 • Vi vaknade halv sju / sju
 • Skola
 • Dålig humor där
 • VI ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE, KOMMER ALDRIG GLÖMMA NÅGOT SÅDANT.

Så var min natt/gårdag. Ni kan även läsa på Moas blogg där hon har skrivit lite och det hon har skrivit är SANT!


17:55:39 |

Love


Så jäkla underbart ♥ Och jag vill fortfarande vara tjejen som intervjuar!
17:38:04 |

Det bästa


R E D  C A R P E T ♥


Taylor Lautner


Kristen Stewart


Kristen Stewart


Ashley Greene


Ashley Greene


Ashley Greene


Kellan Lutz


Kellan Lutz


Robert Pattinson


Taylor Lautner


Taylor and Kristen
Nikki Reed


Nikki Reed


Elizabeth Reaser


Elizabeth Reaser


Anna Kendrick


Haha!


Peter Facinelli


Alex Meraz *dreggel*


Edi Gathegi


Jackson Rathbone


Stephenie Meyer


Dakota Fanning


Dakota Fanning


Christian Serratos


Jackson, Ashley & Kellan


Charlie Bewley


Billy Burke


Chaske Spencer


Alex Meraz


Tinsley Korey


hans fru? och Alex Meraz


Christian Serratos


Haha!


Nikki Reed and fans!

'
Kiowa Gordon


Källa
Källa

20:46:29 |

Framtidsplaner


Jag är lyyyyyycklig nu. Hehe, rubriken har inget att göra med detta! JAAAAAA, TACK! Inatt så ska jag koppla min dator till tv;en i mitt rum, sen så ska jag även ha gjort några mackor som ska ligga i kylen. Sen så klockan 3 sätter jag på tv;en/datorn och då jävlar. TWILIGHT RED CARPET är vad som gäller. Jag ska JÄVLAT säkert upp. 
Lite mycket svordomar i de senaste inläggen, ursäkta men jag är så lycklig. En av de bästa sakerna i mitt liv är TTS. Det betyder otroligt mycket.


Här är det som det ska hållas. Jag skulle vara så grymt jävla lycklig om jag skulle få vara där när alla dom är det. Ni fattar inte, eller jo.. endel gör kanske!

15:40:56 |

FanFanFanFanFan


Allmänt

Jag kom just på att i Usa på en del ställen är det ju från 5-7 timmar tidigare än oss. Så röda mattan är ju säkert medans jag ligger och snarkar i min säng. FAN!

15:32:08 |

Romeo wouldn’t change his mind. That’s why people still remembered his name, always twined with hers: Romeo and Juliet. That’s why it was a good story. “Juliet gets dumped and ends up with Paris” would have never been a hit.


Hejsan, mina rubriker är ofta inspirerade av TTS eller så är det citat därifrån, som nu. Jag hittar många på olika twilight sidor.

Iallafall så har jag träning idag, sen så har vi även bara 3 läxor denna vecka, inte så mycket faktiskt. Eller, just det ja! Vi har ju två i engelska så det blir 4 läxor. MEN VAD TYCKER NI OM DET LITE NYA DÄR UPPE?


Klicka för stor bild
Kristen kör "min" pose, fast tusen gånger bättre eftersom hons fingrar inte blir.. lika.. cp.. som.. mina..!

15:19:05 |

The one and only


Allmänt

Jag gjorde en quiz på facebook där man kunde se hur många Sanna Öhman det finns i hela världen och detta blev mitt svar:
07:32:31 |

Nu väntar


Allmänt

frukosten. Fredag känns längre bort är någonsin, men det är den inte! FAN vad jag längtar.

07:30:47 |

Red carpet


Idag/Ikväll kommer det att komma en massa bilder på kändisarna från New Moon eftersom att de går röda mattan för New Moon redan ikväll. FAN VAD JAG LÄNGTAR, 4 dagar kvar till en av världens bästa saker. ♥


En liten start på allt:

20:28:07 |

Nytt


Allmänt

Som ni ser så är det lite lite nytt här i bloggen, vad tycks? Ska försöka fixa lite mer någon annan dag men vi får väl se hur det går!


17:05:26 |

ursäkta


Allmänt

ska fixa lite saker på min blogg så den kanske kommer att se lite cp ut framöver. Vet inte!

14:48:36 |

Jag har tråkig blogg


Allmänt

Min kameraladdare är borta så jag kan inte lägga in sånna bilder. Jag har ingenting att uppdatera om. Förutom en sak av det jag älskar, The Twilight Saga! Och jag vet att det är några som inte gillar att läsa om det. Men det är typ mest det jag uppdaterar om. Förutom det tycker jag att jag har en tråkig blogg. Iallafall för tillfället.

Inatt har jag sovit hos Linnea.

14:46:37 |

Tryck


här, för att lyssna på Alexandre Desplats New Moon låtar. "music sampler" heter det men jag tror inte att det är hela låtar!

21:35:54 |

Så jävla älskvärt!


3

17:58:50 |

Vi är söta


Allmänt

Vi vet!


17:50:46 |

Hos Linnea


Just ni är jag och Emma hos Linnea, vi lagar kyckling. När jag stekte den så grät kyckling för det kom en tår. Iallafall så ska vi mysa på. Vi synes.

Medans får ni lite New Moon stills!

083

082

14:33:35 |

alltså


Nu har jag läst på Twilight Sweden att Bronson Pelletier ska komma till Köpenhamn, kan inte någon någonsin komme hit till Piteå i SVerige?


Det är han längst till vänster
Källa: Twilightsweden.se

20:25:54 |

Hos Linnea


Allmänt

Nu är jag hos Linnea med tjejerna!♥ Vi syns imorgon.

15:50:38 |

hejs


Allmänt

drar in till stan med Moa och Linnea, puss!

22:28:21 |

Om allting funkade som det var meningen att det skulle, skulle inte livet vara perfekt då?


Godnatt!


21:53:08 |

så jävla avundsjuk


På dom där flickorna!


21:02:50 |

Bilder


Allmänt

Jag och baby!


20:57:25 |

Så jävla hemskt


Allmänt

Hur kan man ens göra något sådant?
18:02:18 |

Hej.


Allmänt

Linnea är här. Linnea är där.


16:22:21 |

bild
Gil Birmingham säger så här på sin twitter och länkar till denna bild:  See...even Billy Black can "play nice" with a vampire :) Rob Pattinson and Gil Birmingham.

22:04:11 |

godnatt


Allmänt

Dröm sött alla!


Krya på dig sötnöt ♥

21:16:04 |

LINNEALILL


Allmänt

Du svarar inte på mobilen och det har varit upptaget hos er ändå från 19.35, nu är klockan 21.14! Du måste skicka so;n.
Iallafall så har jag gjort so ikväll och nu ska jag plugga engelska och städa. Vi synes.


15:32:17 |

SNYGGING


Idag på skolan så visade jag Linnea Alex Meraz bild på twitter och berättade hur snygg den var. När hon såg den så höll hon med mig. Iallafall så hade jag tänkt lägga in den för någon dag sen men då hade jag inte tid men sen så sa hon idag på skolan att jag borde lägga in den och sen så kan hon kopiera den, så jag hade tänkt göra det. Hehe!

Det jag tycker är bra med twitter är att där får kändisarna själv välja vilken bild dom vill ha och då väljer dom ju antagligen en som dom är nöjd med. Och då är dom ju säkert jättesnygga, yey!


SÅ JÄVLA HET! ♥

Det här är Ashley Greenes! Riktigt söt. ♥
Ashley Greene

13:48:48 |

on school


Allmänt

Hejsan, just nu sitter jag på skolan. Vi har so som elevens val, fast just nu har vi "bensträckare" så då passade jag på att skriva detta lilla inlägg. Jag är klar med alla tankekartor men nu ska jag skriva lite på datorn. Hejs!

07:19:45 |

Svar på kommentar


Svar på kommentar

Fråga: Hur många afficher är det?

Svar: Jag tror att det är en stor, fast det är ju bilder på båda sidorna!

20:18:30 |

Earth Girl


Allmänt

På Michael Jackson's This is it så var det en liten söt tjej som var med i en musivideo på earth song. Hon heter Jasmine Alveran och jag tycker att hon var jättesöt i videon!


Detta är hon


18:35:50 |

Hjälp


Allmänt

Vår tvättmaskin har typ gått sönder. Jag satt här och det började stinka lite eld, men jag satt bara och hade handen för näsan. Efter ett tag kommer mamma och frågar om jag vet vad det är som luktar och jag bara; nää! Sen går vi ner och då forsar det typ vatten nedför tvättmaskinen (som var igång) så vi stänger av den och det är massor av vatten på golvet. Om det hade fortsatt kanske det skulle ha brunnit, ?


16:20:00 |

Frida


Den tidningen har landat i postlådan idag, OCH AFFISCHERNA SKA UPP PÅ MIN VÄGG! ♥ För dom som inte förstår så är det Twilight affischer!


16:15:45 |

Dakota


Hon är faktiskt riktigt söt!

normal_001
thetwilightsaga.se

21:57:59 |

plansch


JAG VILL HA! ♥

003c6xrp

21:56:05 |

bajs


I Usa är åldergränsen för New Moon 13 år, här kommer den förmodligen att bli 15! Vad är det med Sverige egentligen?

15:35:06 |

kommun


Allmänt

Hejsan, hemma nu! Har ju gjort bort idrottsprovet idag och jag klarar det nog, hoppas jag! Iallafall så har vi bara Engelska och so i veckan! Man får göra bort nästa veckas matte också. SÅ JÄKLA SKÖNT! Nu ska jag in på lite bloggar, sen plugga och sen kommunträning. Bye bitch, hehe..

06:53:27 |

Godmorgon


Allmänt

Thjaaa bloggen!


06:52:13 |

Svar på kommentar


Svar på kommentar

Fråga: åh, så kul ;D vad exakt är det i dem? :)

Svar: Det är böcker och däri står det olika citat från filmen och boken och en annan film. Sen så kan man skriva i dom och sånt! :D

20:22:43 |

JAAAAAAAAAAAAAAAA


Mamma kom nyss hem från Stockholm och jag fick en present i förväg. THE TWILIGHT JOURNALS ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Det stog på min önskelista så YEEEEEEEESS! Yeez vad glad jag är nu. TACK MAMMA.
The Twilight Saga ♥Jag sitter med den i knät hela tiden, hehe ;)
Jag är nog världens lyckligaste i hela världen just nu!


15:26:25 |

Dags att


Allmänt

Laga lite middag till familjen!

14:38:29 |

HAHA


HAHA en gång till!

Alex Meraz Twitter

Stackars Alex Meraz, samma källa igen! Hehe..


14:36:15 |

HAHA


Parodi, Taylor Swift är Bella!Källa: Thetwilightsaga.se

14:30:26 |

Jag vill


fara till stockholm på stockholmsmässan 5 - 6 december för gissa vem som kommer att vara där då?
Edi Gathegi, han som spelar Laurent i Twilight/New Moon!

Fast det bajsiga är att jag kan ju inte ta ledigt någon dag eftersom jag ska ta ledigt 10 dagar på sportlovet..


14:08:19 |

JAG ÄKSKAR


Kunde inte jag ha varit tjejen i alla intervjuer? Och "vargpacket" värkar vara så himla roliga. ♥


13:52:10 |

Haha


När jag pratade med Linnea en gång i telefonen när vi skulle boka biljetterna så såg vi på en av trailerna. Sen så pausade vi på olika ställen och höll på att dö av skratt. Sen ringde hon också till Moa. Här är iallafall några av bilderna:


13:01:19 |

Ica


Allmänt

Nu far jag och pappa till ica för att handla mat. Det är ju jag som ska laga idag!

10:26:32 |

Godmorgon bloggen


Allmänt

Hejsan! Jag är hos farfar och farmor eftersom jagsov här. Molly har varit jobbig inatt, hon har hoppat upp i sängen, luktat på mig och sen sömnat med huvudet på mig. När hon kom så lade jag mig en gång på magen och då lade hon sig på mig. Hehe!

Iallafall, grattis pappa och farfar på fars dag!


20:15:51 |

Jay Z feat Alicia Keys - State of mind


Är det någon mer som tycker att State of mind var jätte bra på EMA? För övrigt så var det första gången jag lyssnade på den men jag gillade den på en gång!

EMA:


Musikvideo:

17:15:54 |

love

17:00:21 |

inlägg


Allmänt

Jag är inte säker på detta men jag tror att jag har skrivt 1217 inlägg i hela min blogg! Eller 1218 inlägg om man räknar det jag skriver nu. Hehe!

16:44:17 |

Peaces


Allmänt

Pappa ska ha "grappkväll" här hemma ikväll. Därför ska jag förhoppningsvis sova hos farfar och farmor inatt. Vad ska ni göra allesammans?
15:04:57 |

hemma


Allmänt

Jag är hemma från stan nu. Det enda jag inhandlade var en ny vampire tröja eftersom jag råkade tvätta min i 40 grader. Jag hade också tänkt köpa en klänning, "sommar"kofta och underkläder. Men som tur var ringde pappa så det blev inte att jag köpte det. För jag får INTE köpa kläder, sparar lixom pengar. Men medans jag provade allt så tänkte jag, okej jag köper det, hur mycket kommer jag att ha på kortet nu? Kommer jag ändå att ha mycker pengar när jag far till Thailand? Men TACK pappa för att du ringde, hehe!

10:17:19 |

Stan


Allmänt

Snart drar jag och pappa till stan. Där ska vi fika och äta lunch sen ska jag inhandle en ny vampires tröja eftersom min blev ful i tvätten. Annars så snöar det, yey! Marken är täckt och igår efter bodaborg så attackerade en massa mig med snöbollar och moa m tröck ner i min jacka, hehe. Det var ju redan snö i skellefteå! Pussisar, hehe.


22:13:37 |

Olika vargar?


Har ni tänkt på att Jacob ser olika ut som varg i trailarna? Här har ni ett klipp iallafall!


21:58:48 |

10


Allmänt

Nu är jag hemma! Mitt lag hette busarna och vi vann. Vi klarade 10 banor, men det blev bara 8 registrerade men som sagt så har vi 10 olika stämplar. Jag ids inte skriva något mer, godnatt kanske?


15:13:04 |

bodaborg


Allmänt

Hemma nu, men tjugo över 4 har vi samling på preem för fotbollsavslutning. Vi ska till bodaborg och då ska jag, moa w, moa m, rollan och lubban vinna! Vi synes.

22:05:44 |

EMA


Allmänt

Just nu tittar jag på EMA, godnatt till er alla!

18:51:16 |

Plugg


Allmänt

Nu ska jag plugga spanska och engelska. Blir kanske lite so och idrott sen också,  T R Å K I G T !

18:26:08 |

Haha


Allmänt

Kolla vad mamma skickade på min hotmail:

currylina.jpg

Min Prins(essa?)

17:21:45 |

Tävling blogg


Nu har jag gjort en blogg där jag kommer att lägga in alla mina tävlingar som jag är med i så blir det inte så mycket här! Designen är exakt likadan där och allting ser likadant ut, men tryck här för att komma dit: http://sannastavlingsblogg.blogg.se

Den finns även under länkar!

16:25:48 |

Dagens outfit


Style

En lovely sådan också!


Kofta: Thailand
Vampire t-shirt: Gina
jeans: Gina

07:39:19 |

Bajs


Allmänt

Trudelutt.. hehe! Sagan om Harry Potter..

07:37:01 |

Tävling again


Denna gång är det Millah som har det i samarbete med Nailmail! Där kan du vinna tre coola nagellack. Avslutas 15 november.


07:30:30 |

I ♥ Vampires


Allmänt

Tjah bloggen! Nu är det morgon och idag ska jag ha på mig min I o Vampires, den på bilden under! I loooove it, hehe!
22:03:43 |

Sista


En till tävlig bara sen väntar sängen!

Härliga familjestunder har en tävling nu! Vill du vara med? Tryck på länken. Tävlingen slutar 8 november.

21:58:13 |

Sorry


Allmänt

För att jag inte har uppdaterat nå idag typ, bara tävlingar och Twilight! Bättre till helgen ska det bli.


21:50:42 |

Tävling tävling tävling


När jag väl börjar med en tävling så fortsätter det hela tiden, hehe! Ni kanske märker det.

Iallafall så har P'ssion en tävling där du kan vinna Natuvives Papayaserie. Ni har fram till fredag den 6/11 kl 22:00 att vara med i tävling.


21:44:54 |

Ännu en tävling
Jag är med och tävlar om ett sockersött, handgjort cupcake-halsband!!
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas måndag den 30 november klockan 20:00!
Var med och tävla du oxå;D
LYCKA TILL!


21:37:56 |

Tävling


Heyli har en tävling där du kan vinna Eyemajic. Om du vill veta mer om det och om tävlingen, gå in på hennes blogg! Den avslutas Söndagen den 15 november.


21:22:27 |

Tävling


Nu är det tävling hos Gniztrande Jag! Där kan du vinna en fin klocka. Denna tävling avslutas 15 november 22.00!


21:15:31 |

Denna tårta


Skulle inte vara helt fel!

3e

Tagen från twilightguide.com!

21:07:24 |

Fortsättning


Fotosession av Robert Pattinson och Kristen Stewart!

20:25:19 |

Faaan


Style

Mina vampyr tröjor är ju 30 grader och jag har råkat tvätta en i 40 så det röda har blivit brun. BAAJS! Men pappa ska fara och köpa en ny till mig på Fredag, eller jag ger han ju pengar. Jag blev jättearg och ledsen (fast jag började ju inte att gråta) Så jävla irriterad jag blir på mig själv..

Hjälp, jag har just tvättat min I o Vampires (o:et är ett hjärta) och mamma sa att hon hade hängt den och sen kom hon upp och sa: Ska texten vara grön? Jag bara: Va? Neej! Och helt ledsen typ, hehe! Sen så sa hon att hon skojade, buse!


Denna var det!

16:15:03 |

Världens finaste


Kolla den här bilden på Rob och Kristen, det måste nog vara bland den finaste på dem!

robert-pattinson-kristen-stewart-1209-04-de

Källa: Newmoonmovie.org

15:49:24 |

Kalender15:45:48 |

lalala


Allmänt

Det är jättemycket twilight och allt men sidan var jättebra. Iallafall så har jag träning idag och sen så ska jag plugga. Har ni något tips på vad ni tycker att jag borde skriva mer om? Pussar alla bebisar!

15:24:46 |

så sant


Saker som stämmer in på mig! Mycket Twilight but I love it!

Twilight


Twilight


Twilight


TwilightTwilight


Twilight

15:04:51 |

Nedräknare


Förutom den jag har så finns det ju en massa andra New Moon nedräknare! Men på de här är tiden lite annorlunda, det är lika många dagar och minuter men dom här är 6 timmar och 3 sekunder längre. Här är några av dom:
22:19:15 |

I'll see you tomorrow


Allmänt

Yes I do! Godnatt bloggen och alla läsare.

19:53:09 |

En till


Jag är med i ännu en tävling fast denna gång hos Mathilda! Där kan man vinna ett presentkort hos smycken4u - smycken online! Var med och tävla allihopa! Denna tävling avslutas 8 november.

Mitt favorit smycke är Armband Stephanie!


19:39:52 |

Presentkort


Dorion Chang har många bra tävlingar och i en av dom kan du vinna ett presentkort från Talking Clothes. Gå till Dorions blogg och se reglerna. Tävlingen avslutas 26 november.


19:27:45 |

Vinn ett halsband


Många tävlingar nu men det är ju kul och ju fler man är med i ju lättare vinner man, nog för att jag aldrig har vunnit någon, hehe!

Iallafall så är jag med i en annan tävling hos Dorion Chang där du kan vinna ett halsband från AnnAnn Design! Tävlingen slutar 15 november.

Gå in till Dorion om du vill se smycket!

19:21:49 |

Smycketävling


Jag är med i en annan tävling också hos Make Me Insane där du kan vinna ett hjärthalsband. Vill du också vara med? Tryck på länken och leta dig fram. Tävlingen avslutas när 50 st är med och tävlar!
19:14:56 |

Tävling


Jag är med i en tävling hos Daredesign där du kan vinna specialgjorda örhängen för denna tävling. Hon har tävlingen i samarbete med Candied Poison! Tävlingen slutar 4 november.


19:05:27 |

ana - we are19:03:48 |

epic fail


Allmänt

░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░ ░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░▀▀▀ ░▀ ░░  ▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░ ▀  ▀    ▀ ░▀▀▀

Någon hade kommenterat detta på Dessies blogg, yeah!

18:45:39 |

Europa tar form


Allmänt

Nu har jag gjort lite so, allt vi ska skirva om i rapporten är:

 • Romarriket
 • Kristendomen
 • Karl den store
 • Feodalism
 • Aachen
 • Ny typ av plog
 • Bogsele
 • Vindkraft
 • Vattenkraft
 • Handelns uppsving

Jag har gjort ändå till Ny typ av plog, resten har jag kvar. Sen så har jag även gjort framsidan men det är en massa andra saker också. Innehållsförteckning, bilder, mvg sida, "käll" sida och en massa andra saker. Men vi har ju till nästa Fredag på oss men ändå jobbigt!


17:37:53 |

Mostly I dream about being with you forever


Jag har ätit middag hos farfar och farmor idag också och nu ska jag göra so och lite annan läxa! Jag måste även påpeka att Moa och Linnea och andra i klassen (speciellt moa) var hur jobbiga som helst idag, haha! Ni får veta senare för jag ids inte berätta nu. Kyssciao!


17:26:17 |

hehe


Allmänt

Sanna, i min klass är med på Kissies blogg. Jag fick veta det idag så jag fick lust att säga det. Dock så hade hon sina glasögon före hon men jag tycker ändå att det är ganska roligt, haha!


Den stora bilden imitten!

21:45:37 |

Söt reklam


Med Rachelle Lefevre!


21:17:11 |

SKOLAN SUGER MEST I HELA VÄRLDEN, JAG HATAR DEN SÅ JÄVLA FRUKTANSVÄRT MYCKET..


Allmänt

Jag hatar verkligen skolan. Vi har redan fått en massa arbeten och läxor och sånt. Det känns otroligt jobbigt! Ursäkta rubriken men det är verkligen så jag känner. Det vi har i veckan är:

 • Svenska arbeta till imogron är att ta med fakta om Daniel Defoe!
 • Läsa ut ens klassiker till på Fredag!
 • Engelska läxa med text, alla glosor och workbook. Skriftligt förhör tror jag!
 • Engelska läxa till på Fredag är att kunna flera verb i tre former och även kunna vad det betyder och de tre formerna på svenska.

Notera att vi har Karin i alla de här första 4 prickarna!

 • Spanska text och alla glosor! (Det är väldigt många glosor)
 • Matte läxa
 • So rapport till nästa Fredag som ska vara en bit och den måste man typ jobba med varje dag!
 • Idrott prov nästa vecka!

Sen så tror jag inte att vi har något mer, inte än iallafall. Men jag tycker synd om alla som inte har gjort engelska provet än och de som inte var i min hk grupp innan lovet som inte har gjort provet. Skönt att ha fått gjort det. Jag kommer inte att ha någon tid kvar till kompisar. BAJS!


16:03:49 |

Jag älskar min vägg


För den ser ut så här! Och mer affisher kommer det att bli, lugnt.


15:51:18 |

love is all around


Tja bloggen! Idag börjar kommunträningen om så jag ska dit. Innan dess så ska jag äta middag hos farfar och farmor. Annars så har vi som vanligt fått tusen läxor och sånt som ska göras senare. Jag skall även vara med Moa och Linnea ikväll och göra bort matten!


Alltså mina fingrar blir alltid cp!

15:43:39 |

Lördagens Outfit


Style

Så här såg jag ut när jag åt middag hos Mattan!


Kofta: Thaii
Klänning: Cubus
Strumpbyxor: Gina

20:16:53 |

Halloween


Så här såg Kellan och Ashley ut på Halloween

normal_023
Ashley var riktigt gullig!
Källa: The Twilight Saga

normal_004

normal_005
13:58:09 |

Krydd duktig12:59:46 |

Tävlingar


Jag är med i några tävlingar där man vinner olika saker!
Johannas tävling, här kan du vinna en berlock från Bracy! Slutar 10 november.
Kashayas tävling, här kan du också vinna en berlock från Bracy! Slutar 6 november.
Jenilitas tävling, här kan du vinna ett halsband där det står happiness! Slutar 6 november.
Millahs tävling, här kan du vinna ett halsband och ett matchande armband från Miss Westerberg Design! Slutar 8 november
Millahs andra tävling,  här kan du vinna ett valfritt smycke från KNOT på Mihi! Slutar 12 november.
Millahs tredje tävling, här kan du vinna hårvårdsprodukter från Goldwell! Slutar 16 november.
Millahs fjärde tävling, här kan du vinna ögonskuggor från Make Up Cosmetics! Slutar 6 november.
Millahs femte tävling, här kan du vinna smycken från Talking Clothes! Slutar 30 november.
Felicias tävling, här kan du vinna en Duschgele'e från Fluffbabes! Slutar till helgen.
Dolce Delindas tävling, här kan du vinna Silky Kiss Lipstick från Oriflame i den lyxigt röda nyansen Red velvet! Jag vet inte riktigt när den slutar men sista dagen som du kan anmäla dig är 6/11.
Alis Volat Propriis tävling, här kan du vinna ett armband från Apriqot! Slutar 10 november kl. 21.00.

A v s l u t a d e   t ä v l i n g a r :

Casa De Sabinas tävling, här kan du vinna ett halsband där det står Love, Hope från hennes egen  S.M.S tillverkning, andra av hennes smycken finns även här! Slutar idag klockan 22.00

12:37:47 |

Grattis


Allmänt

Idag fyller mitt lilla lejon år. Min söta lilla bebbe, jag älskar dig kissenisse!

11:30:36 |

story


Allmänt

Jag är hos Mattan. Vi ska äta frukost nu, ha  en bra dag allesammans!

11:27:58 |

delad första plats


Allmänt

Jag vann på thefanpire.blogg.se Fast det var en annan blogg som också fick lika många röster som mig så det belv en delad första plats. Yey!