Sanna Öhman -

19:45:05 |

GLÖM INTE


Att rösta på mig här! Sista dagen är idag, men du får ju bara rösta en gång!

19:36:56 |

Jag och Mattan


Allmänt

Vi är busiga. Notera hur bra jag sjunger på andra inlägget, hehehe!

19:27:28 |

Mathilda


Allmänt

Min familj och jag är här just nu! När vi kom så hade Mathilda på sig en skelett dräkt och mössa. Iallafall så har vi gjort lite videor och tagit lite bilder. Nu lyssnar vi på drängarna!

14:30:38 |

Födelsedags fest


Scen. Linnea sa att hon skulle lägga in den så jag vill också göra det. Det är iallafall hela födelsedagsscenen. Jag har inte sett den och jag ska inte det. Det är okej för mig att se om det är små snuttar från olika scener men jag vill inte se en hel scen. Men ni kan ju alltid få se den.

Movie Trailers - Movies Blog

14:23:27 |

His face was smooth, unreadable, but there was something wrong with his eyes — something he was trying very hard to hide. I felt a spasm of unease in my stomach


Nu lyssnar jag och Linnea på hula hula från lejonkungen. Iallafall så har jag ju sovit här som sagt. Iallafall så ska vi äta middag hos Mattan, yey! Det var ett tag sedan jag var med henne. Annars så ska väll jag och Linnea plocka ihop lite grann. Sen så vet jag inte vad vi ska göra. Vi höres!

Image and video hosting by TinyPic
Medans så kan ni få en bild på Riley från Eclipse.
Källa: Twilightsweden.se

00:39:14 |

Angående innan inlägg


Allmänt

Jag och Linnea har ju skrivit likadant fast det står attt hon var före. Men jag skrev det och publicerade det aldrig och då kopade hon det! Bajs på henne..

00:37:57 |

Flash Forwars


Allmänt

HejsanHejsan bloggen! ♥

Är med linnea just nu. Vi har sett på teve, busat, spelat kort, pratat och sånt. Vi har varit med varann varje dag på hela lovet, om man räknar från måndag, haha! =)
  På teve har vi sett en jättebra serie som heter Flash Forward. Ikväll var det första delen och den handlar om att hela världen "svimmar" i samma ögonblick, fast istället för att förlora medvetandet så ser de in i framtiden. Det var väldigt bra, tror jag ska börja följa Flash Foward!


22:44:39 |

Hos Linnea


Allmänt

Hejsan, just nu är jag hos Linnea och jag ska sova här. Vi har spelat kort, tittat på idol och busat! Jag har varit på träning idag, annars så har jag läst och hett upp lite Twilight saga affisher på min vägg. Nu vill jag och Linnea att Moa ska komma hem! Hon är ju trots allt en av mina två bebisar. Bye alligator!


Linnea i sina bästa dagar. Men hon är trots allt en av mina bästa vänner! Ps. Vi har varit med varandra varenda dag på lovet om man tar bort förra helgen.

14:46:56 |

time


Allmänt

Idag har jag en mysdag. Jag ska läsa Robinson Crusoe och När jag hör din röst. Jag har inte läst När jag hör din röst på länge eftersom jag är på kapitlet när Jacob säger att Charlie är på begravning och jag HATAR det! Annars så ska jag he upp lite "Twilight" affisher på väggen idag. Ikväll så ska jag vara med någon men jag vet inte vem för mamma och pappa ska inte vara hemma.

Jag har tänkt på en sak. Jag är verkligen nöjd med mitt liv. Ibland kan man ju få perioder när man är lite ledsen och sånt. När man helt enkelt är ledsen över en del saker som man inte har. En mening som fastnade i mitt huvud när jag läste Robinson Crusoe var: Jag nämner detta som ett påpekande för de missnöjda människor som inte förmår glädjas åt det Gud har skänkt dem därför att de traktar efter något Han inte har skänkt dem. Och det får mig att tänka på en sak som jag aldrig kommer att få, en längtan som inte finns. Men jag är nöjd med mitt liv. jag tänkte för någon dag sen om jag vill leva ett liv som några andra jag känner har eller om jag ville leva mitt eget liv. Och jag kom fram till att mitt liv är så mycket bättre och har mer att ge. Jag är nöjd över det jag har!

Ibland känns det jobbigt med skolan, det känns som att man inte ska klara en del saker men det slutar ju alltid med att man klarar det ändå. Iallafall för dom flesta. Men det känns så jobbigt och att man inte har tid med något annat. Jag har gått och tänkt på skolan nästan hela lovet. Egentligen så skulle jag ha tagit hem min so och jobba med den lite över lovet när jag inte hade nå och göra så att jag slapp stressa med den när skolan börjat om. Men då råkade ju Moa ta den. Allting känns jobbigt ibland, men man klarar det ändå!Fan vad jag längtar till den 20 november. Det bästa som finns med två av dom finaste tjejerna som finns. Jag älskar verkligen er!

14:35:13 |

dagens outfit


Style

Jag slänger in en sådan.


Jag har en mysoutfit idag!

Kofta: Cubus
T-shirt: Gina ♥
Byxor: Cubus
Tofflor: Det är mammas!

12:57:30 |

klipp


Ett litet klipp när dom berättar lite om vargarna, det är även nån ny liten scen med men den "avslöjar" ingenting om man säger så.


12:50:32 |

Bilder


Allmänt


Min "outfit" som jag lurade Linnea med, jag hade också gjort ansiktet! Hon trodde att jag skulle vara vampyr så jag var ju tvungen att leva upp till det. Det jag egentligen var var ett spöke, jag drog på mig ett påslakan sen.
Så jävla söt liten bebbe, hihi!

17:21:35 |

He came to rest with the side of his face pressed tenderly against my chest. Listening to my heart


Vet ni vad jag har inhandlat idag? En STOR New Moon poster. Och varje gång jag tog i den så log jag, haha fråga bara Linnea! Jag är hur nöjs som helst. Snart ska jag börja att bege mig dit, och jag får ju inte glömma att ta med bajskorvarna/diarréklumparna, hmm! Vad kan det vara?


17:10:17 |

halloween


Allmänt

Inatt har jag ju sovit hos Linnea och vi har haft fullt upp med att fixa eftersom vi ska ha ett halloween party med några i klassen och det kommer att blir supekul. Vad jag ska vara får ni inte veta riktigt än, Linnea tror att jag ska vara en vampyr. Tror ni att hon har rätt?

21:39:13 |

This is the moment, This is it


Allmänt

Jag och Linnea är hemma från bion. Vi träffade Madde och Sanna när vi kom och dom var typ helt döda, haha! Sen så träffade vi även Elise för hon var med dom. MEn det värsta var när jag hade köpt popcorn och då går nån förbi och slår till mina popcorn med väskan så att dom flyger iväg. Och helt plötsligt så hade jag bara halva popcorn kartongen kvar. Sen började filmen och den var grymt bra. Sen så var mamma på hanséns "speciella kväll" Jag och Linnea kom in dit och då fick vi var sin påse med speciella hårsaker!

Just nu är Linnea en liten bajskorv som håller på att slå mig och sjunga lacka macka pia! Om jag inte skriver som hon vill så ruffsar hon i mitt hår och hotar att dra ut en klämma. Nu håller hon på med en snögubbe som hon tvingar mig att kolla på och sen säger hon:

-Sanna, jag tror den älskar dig!

Hon har tydligen gjort "den söte snögubben" när hon var liten och hon har just döpt den till "Schnögubbe" och hon säger att den är busig.. Nu försöker Linnea övertala mig att skriva Schnögobbe eller Schnögöbbe. Jag märkte just att snögubben har en rosa/röd huva på sig!


16:22:35 |

motto


Allmänt

Hellre hatad för den jag är, än älskad för någon jag inte är!

16:19:23 |

Britney


Ännu en reklam. Nog för att jag inte tror att det är hon som spelar fotboll! Menmen..


16:10:22 |

Skolkatalogen


Allmänt

Den har kommit och jag blev  I N T E  nöjd, men Linnea och Moa blev hur fina som helst och ändå så råkade jag peta Linnea i ögat precis innan dom skulle ta kort! Kul att stå bredvid dom snyggingarna. Iallafall så är det säkert tusen stycken som kommer att fråga vad TCS<3 står för men det är min, Moa och Linneas lilla hemlighet.

Linneas två bilder:

Och sen några bilder på mig från idag:


Fråga mig inte vad jag gör med lillfingret
Snygg min!

15:55:24 |

Dagens outfit


Style


Kofta: Vera tror jag
Body: Ginatricot
Kjol: Ginatricot
Strumpbyxor: Kappahl?

15:53:50 |

nytt


Style

Nu har jag lite nytt! Jag köpte ALLA tre tröjorna, det fanns en till också men den köpte jag inte. Det blev även ett par jeans, min "kostym" och sen så övertalade jag mamma att köpa aftonbladet eftersom att man får Michael Jackson's Bad. Linnea fick den igår och jag ville också ha den, hihi!

Iallafall så ska jag och Linnea på bio ikväll, vi ska även vara med varandra och sova hos varandra sen. Vi ska se This is it på bion.


23:09:30 |

Stupid, shiny Volvo owner


Nu väntar sängen. Men först så ska jag läsa lite. Syns vi imorgon?

20:14:25 |

Hos Linnis


Allmänt

Just nu är jag hos Linnis! Vi har planerat lite och sånt. Imorgon så ska jag på stan, då blir det att inhandla

  • Jeans
  • T-shirt (vampire)
  • Tjocka strumpbyxor
  • Kanske vitt puder (inför halloween)
  • "kostym" till halloween

Sen så ska jag även ta ett nytt kort till mitt pass eftersom det går ut innan vi far till Thailand. Och så får det ju inte bli, hehe! Vad ska ni annars göra ikväll mina läsare?


20:02:26 |

Glöm inte


Allmänt

Att rösta på mig på thefanpire.blogg.se!

13:58:27 |

mycket


Allmänt

Det har varit lite mycket om  Twilight nu på sistone. Men sån är jag, hehe! Iallafall så ska jag vara med Linnea idag också. Vi är så busiga vi. Medans får ni lite webb bilder, Sanna goes ego? Maybe?
13:48:51 |

Usa


Hejsan, jag hittade detta klipp på twilightsweden.se! Dom säger att der går reklam för New Moon på tv i Usa och klipper ser ut såhär:


22:37:06 |

Pink - Dear Mr. President22:31:05 |

Nytt


Allmänt

Nu har jag lite nytt i bloggen! Men jag är fortfarande med och tävlar med min gamla design, tror jag då. Hehe! Nog för att jag hällre vill tävla med min nya men den gamla går ju alltid bra också! 


21:55:51 |

Don't forget


Allmänt

Jag är ju med i en tävling och nu vill jag att ni ska rösta på mig här. LOOVE till er som gör det!

19:29:30 |

Tog svininfluense vaccin


Allmänt

Det finns en tjet som tog vaccinet och det blev något fel med hon så hon kan inte gå framlänges. Så hemskt, kolla på detta klipp. Jag tycker riktigt synd om henne!Update: Jag såg att Kenza också hade lagt ut den på sin blogg men det visste inte jag!

19:20:24 |

VILL HA


Jag och mamma ska till stan på onsdag och då ska jag köpa denna tröja på gina! JAG ÄLSKAR DEN!

vamp-shirt collage
Bilden är tagen från thetwilightsaga.se

12:21:10 |

Iron and Wine - Flightless bird


Jag var inne på en sida där dom hade lagt ut den här låten som är med i Twilight. Och han som sjunger är jätteful, HAHA! Men jag älskar låten. Men jag tror att Linnea har lagt in låten förut men jag lägger bara ut den för att visa han som sjunger!


11:54:18 |

Ny deisgn


Jag håller på med en ny header/design. Fast jag ska inte he in den just nu menmen. Den är BARA med Twiligt/New Moon och jag vet att du inte gillar det Linnea, hehe! Men ni kan få en liten tjuvtitt på den.


11:52:46 |

HAHA


Allmänt

Jag sökte på saker att göra när man har tråkigt och detta var några saker av allt jag hittade! Läs allt.


10:34:01 |

Spotify


Allmänt

Som sagt så finns några av New Moon låtarna på Spotify så jag sitter och lyssnar på dom. Iallafall så ska jag vara med Linnea idag och vi ska planera lite saker, hihi! Jag har iallafall ätit frukost och klätt på mig och lite sånt. Annars så drömde jag inatt att jag hade sett NEW MOON! Och att jag hade fått filmen en dag innan den gick på bio, kunde inte det ha varit sant? 


20:42:38 |

Alexandre Desplat - The meadow


En piano låt som är med på New Moon soundtracket. Den finns också på spotify. Låten är fin tycker jag!18:04:35 |

Utkast: ...


Allmänt

Har jag lagt upp detta eller inte förut? I sjuan hursomhelst!17:46:55 |

mattan på faceinhole


Allmänt

HAHA! En asgammal bild som jag och mattan gjorde på faceinhole!


Create your own FACEinHOLE

17:43:58 |

reklam


Briteny, Beyoncé och Pink!


17:32:36 |

wtf


Allmänt

Jag sökte på Caroline Jönsson på google och detta kom!


17:31:53 |

home


Jag är hemma, eller det var ett tas sedan jag kom hem. Jag har ju köpt två jackor och en underställs tröja. Annars så har vi myst på i hotellet, jag har badat bubbelbad. Annars så har den här dagen ENDAST bestått av fotboll. Caroline Jönsson som står målvakt i Usa och står/stått för landslaget var där. Hon sa att jag var duktig och att jag hade bra teknik. Sen islutet så var det godisregn och jag fick några stycken. Fast jag gav alla till pappa eftersom att jag inte äter godis..


17:04:35 |

My world is not for you


Jag har inte sett den här och jag kommer att vänta till premiären. Men för dom av er som vill se den så finns den här, hela the break up scen!


21:15:52 |

haha


Haha, bilde från mästarcupen! Kolla den här bilden på Linnea B, och Moa i bakgrunden!

http://ohmkei.jalbum.net/M%C3%A4starcupen%202009%20-%20Andra%20dagens%20spel/slides/mc09b81.html

17:16:32 |

wow


Allmänt

I bilen så sa pappa: Alltså nu tog jag ju inte med mig en uppblåsbar! Och jag bara vådådå? Och då sa han att han bara hade hyrt ett enkelrum och att det säkert fanns en soffa som man kunde sova på. Jag tänkte ok, sen sa jag men vi kan ju fråga Jocke och Ingela elelr nån. När vi kommer fram så har han ju hyrt en mini SWIIIT! Och jag bara, shit! Den har bubbelbad, och är superfin. Iallafall så är det dåliga att min kamera har slut batteri så jag kan itne ta kort med den, men pappa har ju sin Iphone så. Annars så har jag köpte en skoterjacka och en liten "finare" jacka. Imorgon så är det målvaktsträning.

Annars så nöter jag M.J nu. Förresten så är jag med i en tävling på thefanpire.blogg.se Fast den har inte dragit igång än men om ett tag.


Bild från google!

11:57:24 |

forbidden to remember, terrified to forget


Ett till inlägg bara. Bilderna innan är från sjuan, men vi hade bara så grymt roligt! Jag älskar dom där flickorna också, hihi. Rubriken är från New Moon, har ingenting med texten att göra.

11:50:26 |

what do you do when the one thing you live for - leaves you?


Jag far ju som sagt till Skellefteå idag, både jag och pappa ska ta med sig sin dator eftersom det finns internet där så då kan jag ju hålla koll på lite olika tilight sidor och sånt. Jag ska iallafall packa och sen far vi. Vad ska ni hitta på idag?
Linnea hade ju försmå kläder!


Hehehehehe!


Ohyeah, Moa gör det roliga ;)


Och där flög mössan, men kolla mitt ansikte! HAHA 
Kolla Moa i bakgrunden ;)


11:27:02 |

klipp


Ännu ett klipp har kommit ut, och sen så har även Eclipse loggan kommit ut, yey!ec

21:48:52 |

skellefteå


Allmänt

För dom som inte vet så far jag till Skellefteå imorgon. Jag och pappa, vi kommer att bo på hotell till Söndag. På söndag så ska jag på målvaktsträning där i Skellefteå. Så jag kommer att få en rolig kväll. Så det blir ju nog ingen uppdatering men ni klarar er nog!

21:47:05 |

more


20 november, då jäklar Moa och Linnea!


16:48:46 |

idag


så börjar fotbollsträningen om! Vi som inte ens har haft avslutning än. Jag ska börja göra mig iordning när som helst. Jag har även varit på stan och det blev ett par skor, bilder kommer sen!


16:43:08 |

Ännu en


Tryck på bilden för att se när dom är hos Volturi! LOOOOVE.

New Moon - Volturi fighting scene @ Yahoo! Video


Nu kan ni se den här!


20:38:29 |

YEEES


NU HAR VI BOKAT BILJETTERNA! PREMIÄRERNAS PREMIÄR HERE WE COME! JAG, MOA, LINNEA!
OCH EDWARD ÄR HUR SNYGG SOM HELST PÅ 0.24 PÅ DEN SENASTE TRAILERN JAG LA IN!
20:08:47 |

dreggel


Jag vill ha en blandning av dom här tre, som jag sa i Måndags till Moa och Linnea, i en mixer. Hehe!

19:05:14 |

When you can't be with the one you love - will you stay with the one who loves you?


Clipboard01

16:34:54 |

ELISE


Allmänt

Jag råkade ta din so mapp och inte min, så var det någon annan som tog min?

07:29:26 |

Jag är här, vilket i princip innebär att jag hellre dör än är utan dig


Godmorgon! Jag är redan klart och vi ska inte fara till skolan förens kvart över 8. Men medans får jag väll plugga lite och städa och diskmaskin eller något åt det hållet. Hur startar ni eran morgon?


21:39:02 |

rubrik suger


Allmänt

Hejsan, ikväll så har jag renskrivit svenskan, pluggat spanska och lite hk. Jag är astrött men jag tittar lite på Grey's nu. Ni får väl helt enkelt ha en bra kväll!


19:07:58 |

bilder


Jag kan inte vänta nå längre nu, tänk att det bara är 29 dagar kvar tills min älskade film New Moon går på bio. Vi har lottat och Moa ska få sitta i mitten. Men jag kan inte beskriva hur mycker jag älskar böckerna!


Paul! ♥


Jacob! ♥


SKRATTET! ♥

18:32:45 |

närvarande


Allmänt

Hejsan, jag har inte riktigt tid med bloggen just nu. Jag har prov på Fredag och lite annat. Sen så försöker jag att inte sitta allt för mycket vid datorn och inte allt för länge. Ni får lite uppdatering nu men det kommer inte att bli så mycket den här veckan för jag ska ägna mig lite åt skolan. Sen så fyller pappa år idag också så grattis till han.


18:07:43 |

VARGARNA♥


YEEEES, ETT TILL KLIPP!♥ Är det någon mer än jag som tycker att Alex Meraz är het? och jag älskar hans skratt, så jävla gulligt! Och Taylor är ju också het då, självklart!


18:01:37 |

Dagens outfit


Style


Tröja: h&m
Linne: h&m
Jeans: Gina eller jc
Uggs: Wedins


17:30:57 |

blogg


Allmänt

Hejsan, ska nu äta pizza som mamma hade köpt! Det blir dock bara jag som äter för papa är inte hemma, Celia ät hos Jonas och mamma äter soppa. Annars har jag gjort lite svenska men inte klart, ska även plugga no och vara med mina babes ikväll. Dagens outfit TROR jag kommer..
16:26:50 |

middag


Allmänt

Hejsan, jag ska äta middag hos farfar och farmor så jag ska börja att bege mig dit snart. Annars så har dagen bara rullat på, det kändes som att engelska provet gick bra och lite annat. Palt blir det till middag för min del, chao!

20:57:05 |

Jag är trött


Allmänt

Nu har jag satt igång en tvätt. Jag är hur trött som helst. Jag har även städat i mina lådor under bordet och gissa vad. Jag hittade 300 kr där, det dåliga är att jag hittade mina 3 biobiljetter och mina 3 popcorn biljetter som jag letade för över ett år sen typ och var skitsur över att jag inte hittade dom och gissa vad? Dom gick ut 24 december 2008, bajs! Annars så hade jag tänkt bjuda en kompis på This is it och ta en själv och ha den tredje biljetten till New Moon premiären. Hur som helst så har jag även läst New Moon, gjort lite annat och sett på Gossip Girl.

Jag har högre temp än jag brukar men det är inte feber, men jag är förkyld men det blir skola imorgon. Och jag ska snart lägga mig för jag är hur trött som helst. En sak bara, det låter säkert som att jag är värsta städtjejen och det är jag verkligen inte, hehe! Jag har bara varit så grymmt rastlös och allting, fast det är ju en bra sak att jag har gjort allt. Om jag ändå gillade att städa skulle det ju vara bra.! Pusssar allihopa.


16:43:13 |

The only reason I left was to protect you


Hejsan, har städat mina andra två lådor under sängen idag och pluggat engelskan. Nu har jag bara kvar att plugga på lite grammatik och årtal och sånt!


Efter min födelsedag någon gång!

16:04:13 |

tröjorDenna tröja vill jag ha! Det är den som jag har på min önskelista! Här är en bättre sida än discshop där man kan hitta den! TRYCK HÄR MAMMA/PAPPA! Fast den kanske är dyrare för den är från usa men modellen på dischshop är inte lika fin!


Denna tröja vill jag ha, eller bilden på tröjan inte själva tröjan. Sen så finns det även en jättefin med flera bilder från New Moon men själva modellen är ful den också!

15:48:41 |

Mums


Vem skulle inte vilja ha dom här från Sweet Avenue Bake Shop? JAG, jag hittade detta på thefanpire.blogg.se!

1

10:59:54 |

bloglovin'


Allmänt

Jag har ju gjort en egen bloglovin' ikon! Den undre här. Men jag gjorde även den övre för skojs skull, det var ju en väldigt ful sko enligt mig. Kolla bara på klacken. Men vilken tycker ni att jag borde ha tagit?
Ps. Man kan bara trycka på den i menyn!10:51:46 |

Sunday


Allmänt

Godmorgon allihopa. Okej, jag vaknade för en timme sedan. Jag är fortfarande förkyld men nu tror jag inte att jag har någon feber, men den kan ju komma senare som dom andra dagarna, men man får väll hoppas på att den inte kommer. Idag är sista dagen för att plugga engelska men det känns som att det kommer och gå bra men man vet ju aldrig. Annars så har jag inga planer, att slappa som vanligt.. Igen! Men jag vill HITTA min Twilight film NU! Buuuuu för att den är borta.


HAHA, det ser inte ut som att jag har någor hår!


22:24:14 |

Blog Awards


Allmänt

Alla vinnare:

Årets blogg: Foki
Årets nykomling: Foki
Kaxigast i bloggvärlden: Kissie
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Årets blogginspiratör: Blondinbella
Årets manliga bloggare: Schulmania
Årets fashionista: Lisaplace
Årets mest orginella blogg: Foki
Årets foto/design blogg: Nevnarien
Årets veteran: Stina-Lee
Årets videoblogg: Moogi
Årets bloggstar: Linda Hallberg
Guldpennan: SAnna Lundell

22:16:38 |

Årets blogg


Allmänt

Foki "kammade" hem priset iår!


Bild lånad från fokis.se

22:11:54 |

Duktig flicka


Allmänt

Ikväll så har jag städat i mina hyllor, sakerna på "hängena" på min dörr och i en av mina lådor under sängen där jag även dammsög. Jag har fyllt och tömmt diskmaskin och även pluggat lite. Det känns som att det låter som att jag kan jättemycket av Engelskan men det kan jag inte, nog för att jag önskar att jag kunde. Detta blir KANSKE det sista inlägger för idag, vi får väll se!


16:37:58 |

scen


En scen från New Moon som dom inte har visat! ♥


16:22:10 |

Lejon


Allmänt

Mitt lilla lejon när vi bodde på bruksvägen! Ps. Jag hade tydligen feber, mer än igår men det kändes inte som att jag hade nå.. 37.9 och min vanliga temp är 36.5.
14:38:32 |

någon?


Allmänt

Är det någon som vet hur jag kan flytta min New Moon nedräknare i menyn mer till vänster? Jag har försökt men jag fattar inte hur man gör. SNÄLLLLLLLA skriv!

12:54:05 |

bilder


Allmänt

Hejsan, jag har tagit lite kort på min lilla princess. Hon var hur söt som helst men det enda är att hon blundar nästan på alla bilder som jag tar med blix för hon har så grymt snabba reflexer. Ni ska få ta del av dom "lite" bättre bilderna.


Det här var min favorit bild. Så jävla söt princess alltså!


12:43:57 |

Dagens "sjukling" outfit


Style

Jag vet att jag är dålig på att ta bilder på mina outfits! Men nu får ni en iallafall. Jag har inte haft på mig kläder sen i Onsdagskväll så jag tyckte att det var dags att ta på sig nu, har ju gått runt med pyjamas hela tiden!


Kofta: Cubus
Linne: h&m
Byxor: Cubus
Tofflor: Mamma fick dom i julklapp förrförra året tror jag

10:19:38 |

over the rainbowJag just nu! Slurre, BLÄÄÄ!


När vi sov hos Linnea!


Linnis fötter, hehehe!


Moa och Linnea ville inte vara med på kort, de var rädda att någon stalker skulle börja att följa efter dom!

09:36:15 |

Tired


Allmänt

Jag tror inte att jag har någon feber längre, men jag är förkyld! Iallafall så ska jag gå och ta en dusch tror jag då. Jag måste också äta frukost och plugga Engelska. Mamma har farit till ikea nu på morgonen, pappa är i nallo och Celia har sovit hos Jonas.


08:34:54 |

Mariette Hansson


Jag var inne och sökte på youtube och då hittade jag denna. Hon har ju tydligen också släppt en skiva!


22:58:31 |

godnatt


Allmänt

Nu säger sjuklinen gonatt. Några webb bilder!

Lite strange uttryck på endel bilder, men det bjuder jag på ikväll!

22:26:14 |

vilken?


Tycker ni blev bäst? Jag tycker den jag bytte till nyss, alltså den övre.
21:38:50 |

idol 2009


Allmänt

Jag hejar på Tove och Mariette. Vem hejar ni på?

20:23:46 |

M.J


Allmänt

Jag älskar han låtar men tyvär så kan jag inte säga så om hans kläder, hehe!Saken mellan benen, vofan?

19:08:37 |

design


Allmänt

Jag har gjort en ny design som ni kan se, vad tycker ni?

16:50:46 |

"fakta"


I första NM trailern så är det bara från första kapitlet i boken ändå till 00.53!

16:29:18 |

haha


Roliga "ögonblick" som jag lyckades fånga på trailern, i nästa inlägg så kommer ni även att få se "vanliga" bilder!


HJÄLP! haha, kolla facet


Kanske inte så jätterolig, menmen!


10:24:18 |

video10:16:38 |

Fredag


Jag är hemma idag också. Jag har inte feber längre men jag har inte min "vanliga" temperatur. Jag är iallafall förkyld.. Idag på hk;n så skulle vi baka pizza men det blev ju inte för mig, jag som ville göra det. I helgen så blir det att plugga engelska eftersom prover blir på Måndag för mig, antagligen. Jag har bara kvar två kapitel på Om jag kunde drömma, sen så börjar jag med När jag hör din röst för jag ska ha hunnit läsa ut båda innan jag går och ser den på bio! Jag kan bara säga att jag älskar Stephanie Meyer.
20:51:59 |

feber


Allmänt

Jag älskar alvedon! Jag tog den och kring en timme eller en halvtimme senare så hade min feber gått ner lite grann. Jag mår redan bättre men jag har ju fortfarande feber! Iallafall så blir det nog att vara hemma imorgon också för jag är även förkyld, men jag har då inte svininfluensa som tur är!


20:09:34 |

Jag vill ha


Denna 3D poster!


16:15:04 |

sjuk


Allmänt

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har varit hemma från skolan idag. Jag har 39.3 i feber så min dag har bestått utav sömn. Det blir nog inte så mycket mer inlägg idag för jag ät astrött..

21:35:58 |

onsdag


Allmänt

Jag är trött och ska sova på ett tag. Iallafall så ser jag på Grey's Anatomy nu och i paus så ska jag städa mitt rum. Annars så har jag ont i halsen.

15:34:32 |

Han log det där sneda leendet som gav mig andnöd och fick mitt hjärta att stanna, och jag kunde inte föreställa mig att ens en ängel kunde vara vackrare


Jag har ont i halsen men det är inte så farligt, hur som helst så tycker jag synd om Moa för att hon är SJUK. Imorgon så har vi sovmorgon för att Karin är borta på morgonen, skönt med det! Ikväll ska jag vara med Linnea och plugga Engelska eftersom vi har prov i det imorgon.. TRÅKIGT! Nog för att jag vill bli bättre på Engelska för när man far utomlands så vill man ju kunna det. Nu ska jag gå och ta en MANDARIN, mums!

08:05:27 |

barn


Hejsan, ni ska ni få se två barnserier intro låtar som jag brukade se på när jag ver liten, hehe!


The Jetsons


The flintstones!

17:42:26 |

This is it


Allmänt

Hejsan, ska plugga lite glosor på datorn! Har ju som sagt prov på Torsdag i Engelska. Iallafall så var 9 stycken sjuk idag, inklusive Moa. Vilken liten bajskorv hon är som är sjuk, hihi! Jag har ingen bild på mig så ni får nöja er med dömjena.I sjuan!


På sommarlovet!

07:20:14 |

godmorning sunshine


Allmänt

Skola idag, har ju fotboll på morgonen men Moa är sjuk så det blir att cykla själv, för övrigt så är mamma också sjuk. Ni får ha en bra dag allesammans.


Thailand, jag längtar!

22:02:13 |

jag är en trött tjej..!


Allmänt

Jag ska snart lägga mig! Är astrött, imorgon blit det att råplugga på engelskan eftersom att vi har prov på Torsdag. Jag har iallafall gjort bort matten. Godnatt allihopa, vi synes!

18:00:30 |

hos Linnis


Hejsan, jag är hos Linnea just nu. VI har gjort matteläxan, tråkigt. Iallafall så har det kommit en ny låt. This is it, gjord av Michael Jackson. Jag kan som inte tänka mig att han är död. Iallafall så kan ni lyssna på den nu, jag tog den från Linnealill.blogg.se, hihi!

 

16:02:41 |

going natural


Hejsan, här får ni mer bilder på Ashley, Rachelle och Kellan!


13:49:26 |

Jag vill ha


Detta röda läppstift!


13:07:24 |

Panik


Jag kan inte hitta min Twilight film!


11:24:37 |

raderat inlägg


Allmänt

På bloglovin så kan man läsa lite av ett inlägg även om dom har raderat det, och så var det med Paow nu!


11:07:00 |

..


Allmänt                              

11:06:01 |

Scared of lonely - Beyoncé Knowles10:58:28 |

my dream


Allmänt

En av mina drömmar här i livet är att fara till New York. Min favoritstad för övrigt, The Big Apple!
10:37:33 |

polyvore


Style

Linnea Lundström har gjort lite på en sida som heter polyvore.com så jag gick in där och testade lite. Jag vet att även Linnea Bergdahl har varit dät förut. Nu får ni iallafall två "testkollage" som jag har gjort.

city


natural

09:06:59 |

näsblod


Allmänt

Jag vaknade imorse av att jag hade ont i näsan. Då gick jag till toan och det visade sig att jag blödde näsblod. Det rann över hela hakan och munnen typ, men det hade inte kommit nå i sängen. Så vaknade jag, yehoo! Idag så ska jag göra klart svenskan, jag ska även läsa om jag kunde drömma som jag började på igår. Sen så hade jag även tänkt spela the sims eller zoo tycon, det var aslänge sen! Annars så vet jag inte, det blir nog en mysdag för mig. CHAAA, bloggen!


22:23:36 |

trötter


Allmänt

Nu väntar min underbara säng, syns vi imorgon? SJÄLVKLART!

18:56:21 |

Broken-hearted girl - Beyoncé18:47:58 |

fotboll


Fotboll ikväll, HEJA SVERIGE!


12:35:40 |

picture me


Kellan Lutz, Rachelle Lefevre och Ashley Greene.


12:31:39 |

love is in the air


Allmänt

Hejsan, inatt har jag och Moa sovit hos Linnea. Vi somnade 2, iallafall jag. Idag så ska vi se damallsvenskan! Nu får ni några bilder från pt;s hemsida!
Så jävla lejd jag var.!
15:35:06 |

panter


Allmänt

roflmao = rolling on floor laughing my ass off! Den meningen kunde jag verkligen inte. Den frågan var på webb:8an och tur att vi hade Frej då för frågan var vad förkortningen stog för, det andra laget kunde inte det haha! Idag så ska jag Moa och Linnea förmodligen till nordpoolen, sen så ska vi ha lite busigt. Mer uppdatering senare.

08:03:06 |

en ny dag en ny mening


Allmänt

Hejsan allesammans! Skolan snart och det är skönt att man börjar med hk och slutar med slöjd.
20:39:21 |

vi förlorade


Allmänt

finalen av webb:8! Men Linnea, Frej och Marcus var jätteduktiga tycker jag. Iallafall så spelade ju Anna och Petters klass musik och dom var duktiga. Nu ska jag plugga och lite annat, pussar.
21:25:12 |

ser på greys


Allmänt

Jag gör det som står i rubriken! Men just nu är det paus så jag är inne på facebook och sånt och jag gjorde en quiz om hur mycket jag kan om tibia och detta blev svaret!


18:03:24 |

bomb


Allmänt
17:41:00 |

onsdag


Allmänt

Idag är det Onsdag och det innebär städning för min del.. Tråkigt, har även lite läxor att göra och senare så ska jag ju titta på Grey's anatomy! Lite mycket musik innan, jaja. Ha det bra, jag håller på att ladda min kamera så att jag kan ta bilder, pussisar. HEHE!


15:48:52 |

Mariah Carey - I wanna know what love is15:45:24 |

Linda Sunblad - To all my girls15:40:34 |

Beyoncé - Sweet dreams19:38:50 |

Toffelhjälte


Allmänt

Om tio år är jag en toffelhjälte, YEY! But the shit about this, min man kommer att bedra mig medans jag tror att han är på jobbet! Vad är detta? Det trodde jag inte om min framtida make, han ska ju vara en snell liten pojkvasker!


19:36:26 |

HAHA


Allmänt

Facebook quizar, galna? Ugly Betty nu och sen Desperate houseviwes. Har även läxa att göra!VO fan? ↓

Ha djuriskt sex med mig, munprutta min mage?

18:55:54 |

Vad tycker ni?


Om Alex Meraz som vampyr?

a

Ni får även några bilder på min idol Ashley!

ash
18:47:02 |

Dagens tre bilder16:41:30 |

gossip girl


Allmänt

Det är på tv just nu så jag tittar på det, fast det är ett gammalt avsnitt som jag redan har sett. Idag så ska jag göra läxa och se på desperate, det är ju säsongstart ikväll. Yees!
08:08:07 |

godmorgon


Allmänt

Drar snart till skolan. Medans får ni ha det bra, puss!


19:05:44 |

ett minne


Allmänt

från pinnea.blogg.se!


18:55:09 |

hehehe


Allmänt

Bilden säger allt!


Ondska, själ, arbete, envis, snygg, ensam, utstött, ett mysterium!

17:06:53 |

två bebisar


Allmänt

Jag är med mina bebisar som just nu snackar om lakrits. Som Linnea hatar för övrigt! Vi gör läxa och dunkar 21 guns! Sen så sjunger Linnea som en lärka.. En vacker sångfågel vid namn eukol. Dom har svarta rumbafjädrar. Lite fakta om Linneas favoritfågel, nämligen lärkan. Nej, nu ska vi plugga!


 
                                     It's a special gift from me to you


21:12:18 |

two


Allmänt

Godnatt allihopa. Jag är astrött!
21:09:31 |

ironisk


Allmänt

Haha! Dessie härmar Kissie, fast det är ju ironi!
17:42:45 |

hoppsan


Detta visste jag inte!


Kyss!


16:20:46 |

hemma


Är hemma från Sikfors nu men träningsvärk i hela jävla kroppen! Det har varit kul och super god mat. Jag är hur trött som helst och jag har inga bilder, sorry.


19:54:39 |

norrmejerier


Jag bara älskar dom reklamerna!


19:44:06 |

Gästblogg


Allmänt

Det är Linnea som gästbloggar i detta hus. Jag och Sanna tänkte att vi skulle lägga ut bilder och text på våran guide. Men då gick det inte att ladda upp bilder på denna sega dator.. Så det kommer väl om några århundrade..

Ikväll ska vi se idol och jag och Sanna hoppas verkligen innerligt att juryn låter Sveriges svar på Rihanna komma tillbaka. Han e bezt, sa en hezt.

Ikväll ska vi även på pentan och festa loss. Hoppas att Sveriges svar på Rihanna kommer. Ha det bra alla bögar där ute, som läser Sanna's blogg. Och även ni underbara flickor som läser hennes blogg.

ha ett bra livJag har även gjort en liten berättelse som ni ska få ta del av:
Jag satt på toaletten och knep när jag fick en idé. Jag hörde hur någon knackade på fönstret, eftersom att jag var klar så öppnade jag det. Och det visade ju sig att det var min pappa som putsade fönstret. Sen fick han panik och försökte att tränga sig in genom det lilla fönstret. Jag blev rädd och började att skrika som en stucken gris. En nyfödd liten kulting. Jag sprang ut ur huset, jag tror aldrig att jag har sprungit så långt. Det var jobbigt, jag hade tänkt rymma hemifrån. Jag var ju ändå vid påstlådan. Jag såg hur postbilen kom och försökte gripa mig! Fortsättning följer...


15:29:33 |

Life is lika a dream


Hejsan! Har gått runt och sjungt rubriken hela dan. Just nu lyssnar jag på Man in the mirror av M.J, yes yes! Ikväll så ska jag vara med Linnea. Vi ska lägga ut "guiden" som vi egentligen skulle göra sist vi var med varandra! Iallafall så hade pappa skickar en spotify inbjudan till mig så nu har jag det, GRATIS. Just nu är det reklam, Basshunter som pratar engelska BLÄÄ. Jag hatar han typ, hehe!

Iallafall så har jag tagit bilder som jag alldeles strax ska lägga ut. Pussar!

Före:


Efter:
Det kommer två till bilder!


07:21:48 |

lugnt bäst


Jag tycker att Tove är bäst och hon var asgrym igår!


18:43:59 |

äntligen hemma


Allmänt

har varit uppe i 14 timmar, yeeha! Jag klev upp strax etfer halv fem och sen bar det av, jag har inge bilder! OCh jag kan säga att på både vägen dit och hem så höll min kissblåsa på att sprängas, haha. Ni anar inte. Iallafall så förlorade vi första matchen med 2-1 och vann andra med 3-1. Alla var ju 94 så jag känner mig nöjd och dessutom så dom vi förlorade kom trea i hela Sverige på det här förra året. Jag har inga bilder så sorry alla!