Sanna Öhman -

16:16:40 |

Svar på kommentar


Svar på kommentar

Fråga: är inte du i halmstad? :)

Svar: Nope, jag kom inte med!

11:03:20 |

Yes


Allmänt

klarade moppe provet!

14:03:15 |

Frisyr


Allmänt

Testade på att göra en inbakad fläta runt huvudet. Blev lite fail men ni får bilder ändå. Dåliga bilder.


23:21:02 |

i miss you Rachelle


Hon saknades på röda mattan kan jag säga. Jag tycker även att Cam Gigandet borde ha varit där fastän han bara var med i Twilight. Han är ändå en i gänget. Sen tycker jag även att Michael Sheen och hans lilla trio skulle varit där. Det var några andra som också saknades. Tycker att Rachelle skulle fortsätta vara Victoria i denna film också, Bryce kunde ha spelat någon annan roll i Twilight Sagan. Då skulle allting ha varit perfekt. I MISS YOU RACHELLE.

godnatt!


23:11:14 |

Midsommar


Allmänt

Tog inte så många bilder från midsommar, har endast från säckhoppningen typ. Sen så är kameran på stugan och just nu är jag hemma så, you get it? Nu ska jag sova, godnatt!

02:13:31 |

Del 6 - Bilder


Resor

Nu ska ni få lite bilder som jag inte hett ut under någon speciell kategori. Dock så skulle några kunna läggas in på Västerhaninge men ni får dom här ändå. Fast alla är ju inte därifrån.
22:18:33 |

Del 5 - Tåget hem


Resor

Kan väl berätta att jag tappade bort min kudde på centralen. Fråga mig inte hur men jag gjorde det, den var inte i min resväska när jag väl skulle ha den. Jag sörjer, min udde (som Kurtan sa)!
I alla fall så hämde en väldigt hemsk sak på hemresan. Vi stannade i två timmar för att tåget kört på någon, eller vi tror att personen försökte ta självmord för det var inte vid någon väg eller så. Det var inte roligt. Usch!

Annars så läste jag ut Catching Fire på tåget, GRYMT GRYMT bra! Solade även lite ibörjan.


Alla köpte även vars sin Elle tidning med Kristen på omslaget, (jag köpte två Elle-tidningar, en från uk och en från us) Linnea köpte även en tidning om Stephenie Meyer och någonting sådant.


Armen ♥


Min socka hade blivit en nattluva, en john blund luva.


Moa och Linnea var inge snälla med mig dricka som jag skulle dricka.
Jag undrar hur många rumpbilder jag har på Linnea på datorn!

21:52:41 |

Del 4 - Västerhaninge


Resor

Den sista dagen spenderades i Västerhaninge, där Moa kommer ifrån. Hon visade oss runt där, vi träffade även Carro. Det fanns en jätterolig gungsnurrsak på Ribbybergsskolan, tror jag det var. Sen fick vi även känna oss lite vuxna och gå och handla en MASSA saker som vi skulle ha på tåget, hehe.
Carro :)Linnea, säg till om jag ska ta bort denna underbara bild ↓ :


Hon skulle åka och tyckte den var skitläskig! Haha nej, hon slog in huvudet i stången där uppe just när hon skulle åka.


14:59:28 |

Paramore - Decoy


Såg på Thereses twitter (tror det var hennes om jag inte minns helt fel) att hon hade lyssnat på denna låt, så jag gjorde det och den var GRYM.


14:49:58 |

Del 3 - Fan-Eventet


Resor

Dagen vi såg Taylor och Kristen. Ome. Orkar inte berätta mer om köandet förutom att det fanns en tjej som var ett FAN som stod längst fram och hade gjort en jävla lista som förstörde jäkligt mycket för oss. Sen så hatar jag Pernilla Whalgrens barn typ. Irriterande. Om man inte ens vet vad varulven i filmen heter SKA MAN INTE VARA DÄR! Det finns så många andra fans där ute som mycket hellre skulle vilja ha dom där biljetterna och som FÖRTJÄNADE dom mycket bättre! Annoying!

Där inne hade vi kanske inte världens bästa platser men ÄNDÅ. Jag tror aldrig jag gråtit så mycket. Så fort dom kom in började jag gråta lite grann, sen när jag såg Kristen med mina egna ögon och inte på någon skärm började jag att gråta massor och när jag såg Taylor, god! SÅ JÄKLA SNYGGA DOM ÄR. Kristen såg smalare ut än hon ser ut på tv och ändå tycker jag att hon är grymt smal där! Jag älskar dom. Grät ändå tills vi inte såg dom nå mer.

Sen efter dom hade gått och när Eric Saade skulle uppträda sprang vi ut. Therese och Maria följde även med oss för vi ville försöka hitta bilen dom skulle åka i men det var ju inte lite omöjligt!

Glömde även säga att Moa sprang in i Dessie där inne! ;-D


Linnea :)


Rocka'rn!


Kylie :)


ECLIPSE BIL! Vill ha! :D
babes! ♥


Det här är ingenting motför när allting började, och då stog vi ju upp.
KRISTEN! ♥ Hela hon var snygg, klänningen, skorna, håret, smiket, HELA HON!


Fick inte så bra bilder men KRISTEN OCH TAYLOR *dregglar* ♥


Taylor är så J*ÄKLA snygg i kostym!
Not without Grace, grymt bra dom var!


Jag på röda mattan ;p


20:55:13 |

ops


Resor

Glömde he in några bilder. Dock så är den sista inte på Pier Pressure utan den är tagen på vägen hem.


HIM


Mina systrar! ♥
Red Stage, där Paramore spelade. ♥


20:17:36 |

Del 2 - Pier Pressure


Resor

Har lite småbilder även som ni får i något annat inlägg som inte är från Pier Pressure.

Ja, söndag 20 juni var HUR BRA SOM HELST. Vi träffade Therese, Maria och Elenor, 3 super snälla tjejer. Therese har vi pratat lite med på internet men inte annars men det var grymt kul att träffa dom. Vi gick i alla fall runt och såg Dead by April, Takida, Plan three, Pendulum, Him, The sounds, Paramore mm. På Paramore var det otroligt mycket knuffande och sånt så det slutade att jag och Linnea inte alls stod med Moa. I alla fall så när det började så var det helt otroligt. Glädjen när dom uppträder, utsrålningen, allting var helt rätt med Paramore. Så jäkla underbart att se. Grät tre gånger (jag trodde inte att jag skulle gråta) och en gång vinkade jag till Hayley och då kollade hon på mig och log och skrattade lite. Sen kollade även Taylor på mig och Linnea ganska länge. Så detta var helt UNDERBART. Paramore är helt enkelt jävlat bäst!


Dead by April
Paramore - The friends who stuck together


Plan three


Black Stage rakt fram
Pendulum. Hade aldrig hört deras låtar förut men dom var grymt roliga att titta och lyssna på live.


The Sounds, störde mig massor på vakten som stod där under den lilla tiden vi såg. Bara två låtar.


Innan Takida, dock var vi på Red Stage redan då för att få bra platser till Paramore. Ni skulle ha sett när vi satt där och då tittade jag och plötsligt ser jag hur några går förbi och gissa vem det är? JEREMY och JOSH. Jag fick värsta chocken och började slå på Linnea och bara: KOLLA, KOLLA och sen pekade jag på dom och så! Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag bara slog på, haha!


Takida


Paramore ♥
Taylor! ♥


Jeremy. Grymt coolt när dom spelade/sjöng Pressure och Jeremy hoppade som först jättecoolt och sen hoppet över Josh. Gosh vad grymma dom är!


HAYLEY! ♥ a goddess.


Josh! ♥


Hayley! ♥


Bandet, dock så ser man typ inte Zac och bara halva Josh. Paramore. ♥


Hayley och Taylor! ♥

Dock så fick jag typ ingen bild på Zac. ♥ :(

09:30:32 |

Del 1 - tåget


Resor

Tänkt lägga in bilder och sånt i lite olika delar. Det ni får nu är bilder från tåget och när vi for och sånt. Resten kommer sen. Denna resa har varit GRYM! ♥

Johan kom och hämtade oss alla och sen for vi till Älvsbyn. Där träffade vi Kurt som hälsade på oss och frågade om Hasse hade nå snys (snus) och berättade att det var långt, långt till Göteborg och till våran vagn. långt! Sen hade han ju slips som han var väldigt nöjd över. slips, slips! Och jag, udde sa han och pekade på min kudde. Sen hade vi ju även en gubbe i våran kupé som snarkade hela natten, HÖGT! Alla vaknade förutom han och Moa. Ja, nu får ni bilder.


Snarkgubbens väska! ♥


09:04:14 |


Resor

Detta har varit den bästa saken jag gjort i hela mitt liv!

23:44:54 |

Pier Pressure


Resor

Dagen går inte ens att förklara. Jag älskar Paramore mer än någonsin. Berättar mer om allt när jag kommer hem. Detta var underbart. Jag älskar dom av hela min själ. Dom är gudar. Fan-eventet imorgon. Godnatt! ♥

23:38:07 |

Göteborg


Resor

Vi har varit och shoppat idag och sen har vi även varit på liseberg. Yeeho, regnade lite och det är inte yeeho! Sen har det varit konstiga gubbar som ropat på oss. En i en buss. Ha det bra där hemma. PIER PRESSURE imorgon, yeye.


Har du nå snys? - Kurtan i älvsbyn


12:08:15 |

Music helps me escape from the reality I live in


Idag far vi! Håller just nu på att ladda hem musik och he in den på min iPod. Kan fortfarande inte fatta det. Har en del saker kvar att göra. Ha det bäst!


21:40:13 |

The Time Is Out


Allmänt

Drar och sover hos min snuttegumma. Synd att inte Ricky kan vara med oss! he he. Ha det så bra angels!

18:07:07 |

When you take away something you love, you learn to appreciate everything else


Nu är själva körningen till moppkursen klar. Ska bara klara alla faser nu och sedan provet.

Imorgon far jag, Moa, Linnea och Linneas föräldrar till Göteborg. KAN INTE FATTA DET. Det ska bli så jäkla kul, har gjort en packlista (inte klar än) och sen så har jag även börjat tvätta och det. Fan, vi far imorgon. Det känns så underbart att säga.
21:40:11 |

Enjoy ♥21:36:41 |

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT


Allmänt

Jag har inte uppdaterat nå bra på sistone. Har haft så fullt upp. Moppekörning två timmar idag, städning, fixat lite inför stockholm och göteborg, träning och sen så tittar jag ju även på vm. Kommer fortsätta ha dålig uppdatering eftersom jag far till göteborg på fredag och kommer hem tisdag.

20:20:31 |

New TV


Allmänt

Nu har vi en ny tv!
Dom nya högtalarna känns mini motför dom gamla!

20:16:38 |

Jordgubbs Pannacotta


Allmänt

mums!


18:27:11 |

K'naan - Wavin' Flag


Glädje ♥


18:06:22 |

Dålig uppdatering


Allmänt

Hade Migrän igår och moppesak idag. Det förklarar min dåliga uppdatering. Är så arg och ledsen nu, samtidigt rädd för att jag ska få migrän i göteborg/stockholm.

19:05:26 |

Älska eller dö


Allmänt
19:04:18 |

Legenderna


Allmänt

Skall vara med kvinnan i huset. ♥


Kände för att vara lite busig och klippa bort Moa eftersom hon är i Sundsvall nu och jag skall ju bara vara med EN av kvinnorna i huset.

18:40:20 |

Svar på kommentar


Svar på kommentar

Fråga: Hey! Hur har du/frisören gjort ditt hår! Underbart, älskar det!

Svar: Haha tack så mycket! Jag har gjort mitt hår men det är inget speciellt. Jag plattade bara håret, ingenting mer. Visste inte vad jag skulle ha för frisyr så det slutade med mittbena och platt hår. Vad kul att du gillade det! :-)

18:19:30 |

I am always doing things I can't do. That is how I get to do them. - Pablo Picasso


Examen.


18:14:00 |

yeye


Allmänt

Saltmannen.se! xD

Låten:
Satellit, satellit
Ååh-åhh
Som en satellit
Högt upp i det blå

Men jag sjöng:
Satt och sket, satt o sket
Åååh-åhh
Som en satt och sket
Högt upp på toan då


12:08:37 |

I'm so tired of people needing a reason for doing everything in their lives. Do it because you want to. Because it's fun. Because it makes you happy.


Ska dra in till staden för att köpa lite saker inför Göteborg, som jag säkert kommer använda I Stockholm också. Om exakt en vecka är festivalen, fast Paramore är inte förens kring 8 på kvällen. Men det är ju en massa andra band också, LÄNGTAR! Här kommer saker som jag ska/vill köpa:

  • Filt
  • En liten blåssak, vet inte vad dom heter.
  • Vill ha en kudde som man kan ha när man köar (hehe)
  • Kortlek, eller det kanske vi har hemma
  • En brun liten väska som jag kan ha under festivalen, annars också. Någon som har förslag vars man kan köpa en fin en?
  • Sen så VILL jag köpa de vita linnet som jag skulle köpa i Luleå, men det finns inte i Piteå och inte på deras hemsida häller! -.-
  • Sen så vill jag köpa en vanlig kamera eftersom min vanliga inte funkar och man får inte ha system, men det blir nog inte att köpa!

Gud så irriterande, en fluga i fönstret!


00:44:37 |

Single ladies


Allmänt

Minns ni den här söta bebben jag la ut som dansade till single ladies? Var inne på youtube och sen så hittade jag en parodi på den.

Den riktiga (hur söt bebbe som helst):Alltså så sjukt lejd:


19:59:36 |

saltmannen.se


Allmänt

man kan inte annat än älska sidan. Linnea visade mig och Moa den och vi har fått många skratt därifrån.

Staffan var en stalledräng, med katt och mus och hjärna
Mamma Mia – hacka mina systrar!
It´s Torleif, apologize
Teddybjörnen Fredriksson, vi slogs mest varje dag

18:58:02 |

look


Det har kommit ut så himla många klipp och jag är glad för att jag bara tittat på dom två första som kom ut + den på MMA, sen ska jag ju också se den som dom visar på fan-eventet. Vill inte se för mycket av hur filmen kommer att bli innan den går på bio.


12:55:00 |

klipp


2 nya klipp från Eclipse.
12:06:07 |

Examens skor - Wildflower


Style

Har inte så bra bilder på mina examens skor, men såhär såg dom ut:
23:46:29 |

Some days I feel broke inside, but I won't admit. Sometimes I just wanna hide, 'cause it's you I miss, and it's so hard to say goodbye, when it comes to this.


Godnatt alla. Vi syns imorgon. ♥


23:43:49 |

Klassens dag


Allmänt

bilder från --------> linnealill.blogg.seokej, alla är tagna från Linneas facebook förutom dom två sista som är från hennes blogg och därför är dom mindre, för hon lägger ut dom i 400 och jag i 500.


23:34:56 |

new stills


3 nya Eclipse bilder. Enjoy!twilightsweden.se


10:49:19 |

You can't live your life for other people. You've got to do what's right for you, even if it hurts some people you love.

10:42:47 |

EXAMEN


Allmänt

SOMMARLOV! ♥
21:52:54 |

Hana Pestle - Need23:08:18 |

If nothing lasts forever, will you be my nothing?


Har suttit och gjort en motivering till meet & greet, varför ska jag vara så dålig på sånt? Sen så måste jag även klura ut vad jag ska ha på mig på bilden och bakgrunden och allt. Så detta är anledningen till varför jag varit uppe så länge. Godnatt.

23:06:23 |

Skillnad på biljetter


Hade tänkt visa er skillnaden på vanliga biljetter och vip biljetter.

Vip är gula, vanliga blåa. På båda står det sektion, rad plats men på våra står det STÅPLATS VIP och på dom andra står det numret på sektionen, raden och platsen. Sen har jag inte tänkt på något mer.

17:56:22 |

Kylie Minogue - All The Lovers15:21:42 |

VIP BILJETTER


VI. HAR. VIP. BILJETTER. VI HAR VIPP BILJETTER TILL FAN-EVENTET FÖR TAYLOR OCH KRISTEN, VIP BILJETTER! JAG KAN INTE FATTA DET! JAG ÄR NOG DEN LYCKLIGASTE MÄNNISKAN PÅ HELA JORDEN (okej, moa och linnea är nog lika lyckliga som jag) ALLTSÅ JAG KOMMER JU ATT SE DOM HUR JÄKLA BRA SOM HELST. CAN'T BELIEVE IT! ♥


21:46:56 |

Nails


Allmänt

Har målat naglarna och försökte göra blommor som dom i Thailand. Väldigt mobbad blev blomman höst upp, tog bort den på andra bilden med det såg bara cp ut. Och mitt finger såg bara allmänt äckligt ut. Sen så gjorde jag ju utanför också, väldigt snyggt! not.
20:28:04 |

Paramore - Careful


Jag kan inte fatta att jag ska se detta band. live!


13:53:52 |

Someday, you will miss me.


Direkt efter jag sett att Moa sms;at att postbilen snart var här sprang jag ut till postlådan och hämtade in posten. Klippte upp lådsaken och DÄR LÅG DEN. Så tog en liten paus från allt städande i skåpen, men ska fortsätta när jag laddat upp några bilder här.

Igår så provade jag examens frisyrer och tro mig, jag passade inte i en enda av dom, HJÄLP MIG!


Tötis! ♥


Göllis! ♥


13:44:15 |

The Short Second Life Of Bree Tanner


Jag har fått boken. Det känns så overkligt. Något nytt av Stephenie Meyer, min favoritförfattare. Och nu när det är från Twilight Sagan, det går inte ens att beskriva hur glad jag är. Började till och med att gråta. Hela Twilight sagan är en av de bästa sakerna som har hänt i mitt liv.  

12:07:24 |

the hangover


Allmänt

Början här måste ni ju se. HAHA. Sen så satt ju Mike Tyson i publiken, HAHA!

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

11:55:37 |

bad ass cops


haha, man måste ju älska tay och rob här:

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

05:27:40 |

måste ses


Ni måste kolla. Zac och Vanessa, so cute! Sen så, HAHA!
Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!


för att se vinnaren, loooove, de sötaste jag någonsin sett, i slutet:

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

05:21:18 |

THIS IS LIFE. MY LIFE.


JAAAA. JAG GRÅTER NÄSTAN. HELA MITT LIV ÄR UNDERBART. TTS KAMMADE HEM ALLA PRISER I ALLA KATEGORIER SOM DOM VAR MED I. KAN INTE FUCKING BELIEVE IT. STEPHENIE MEYER, DU ÄR ETT GENI! PETER FACINELLI, DU ÄR DEN ROLIGASTE PERSONEN I HELA VÄRLDEN. KRISTEN STEWART, ROBERT PATTINSON, TAYLOR LAUTNER, DET FINNS INTE ENS ORD FÖR ATT BESKRIVA ER. RESTEN EV TTS GÄNGET, NI ÄR DOM UNDERBARASTE PERSONERNA SOM FINNS.

TACK ALLIHOPA, TACK FÖR ATT NI FINNS OCH FÖRGYLLER MIN DAG.
04:58:41 |

c'mon


Allmänt

Jag håller tummarna. crossing my fingers! New Moon måste vinna best movie!

04:47:16 |


Robsten. ♥


03:59:41 |

oh my


Allmänt

How I loved this. HAHA. The hangover, låten som är när hanna killen utan tand spelar piano och sjunger och sen nu så dansade han nakna skurken killen till. HAHA!


03:57:07 |

ROBSTEN


OMFE. KRISTEN OCH ROBERT KYSSTE VARANDRA. JAG ÄLSKAR DOM SÅ HIMLA MYCKET. DOM VANN Best Kiss: Edward and Bella, New Moon. JAAAAAAAAAA! Så jäkla söta dom är, finns inget bättre! #ROBSTEN #ROBSTEN #ROBSTEN. ♥

Jag bara älskade hur han tog fast henne och kysste henne (såg dock ut som det, verkligen) och hon bara: oh shit och aaaaaaaaaaallt! SÅ jäkla gulligt. Vi sitter här och skriker, mamma och pappa lär vara arga på oss imorgon.
(linnea hittade klippet) HOW WONDERFUL!

03:42:20 |

Lista


Allmänt

Dom som har vunnit gör jag tjock.

Best Movie
Alice In Wonderland
Avatar
Harry Potter and the Half:Blood Prince
The Hangover
The Twilight Saga: New Moon

Best Female Performance
Amanda Seyfried – Dear John
Emma Watson – Harry Potter and the Half:Blood Prince
Kristen Stewart – The Twilight Saga: New Moon
Sandra Bullock – The Blind Side
Zoe Saldana – Avatar

Best Male Performance
Channing Tatum – Dear John
Daniel Radcliffe – Harry Potter and the Half:Blood Prince
Robert Pattinson – The Twilight Saga: New Moon
Taylor Lautner – The Twilight Saga: New Moon
Zac Efron – 17 Again

Best Breakout Star
Anna Kendrick – Up in the Air
Chris Pine – Star Trek
Gabourey Sidibe – Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
Logan Lerman – Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief
Quinton Aaron – The Blind Side
Zach Galifianakis – The Hangover

Best Comedic Performance
Ben Stiller – Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
Bradley Cooper – The Hangover
Ryan Reynolds – The Proposal
Sandra Bullock – The Proposal
Zach Galifianakis – The Hangover

Best Villain
Christoph Waltz – Inglourious Basterds
Helena Bonham Carter – Alice In Wonderland
Ken Jeong – The Hangover
Stephen Lang – Avatar
Tom Felton – Harry Potter and the Half:Blood Prince

Best Fight
Beyoncé Knowles vs. Ali Larter – Obsessed

Hugh Jackman and Liev Schreiber vs. Ryan Reynolds – X:Men Origins: Wolverine
Logan Lerman vs. Jake Abel – Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief
Robert Downey Jr. vs. Mark Strong – Sherlock Holmes
Sam Worthington vs. Stephen Lang – Avatar

Best Kiss
Kristen Stewart and Robert Pattinson – The Twilight Saga: New Moon

Kristen Stewart and Dakota Fanning – The Runaways
Sandra Bullock and Ryan Reynolds – The Proposal
Taylor Swift and Taylor Lautner – Valentine’s Day
Zoe Saldana and Sam Worthington – Avatar

Best W T F Moment
Betty White – The Proposal
Bill Murray – Zombieland
Isabel Lucas – Transformers: Revenge of the Fallen
Ken Jeong – The Hangover
Megan Fox – Jennifer’s Body

Global Superstar
Robert Pattinson

Kristen Stewart
Taylor Lautner
Johnny Depp
Daniel Radcliffe

Biggest Badass Star
Rain

Angelina Jolie
Channing Tatum
Sam Worthington
Chris Pine

Best Scared Performance
Alison Lohman – Drag Me To Hell
Amanda Seyfried – Jennifer’s Body
Jesse Eisenberg – Zombieland
Katie Featherston – Paranormal Activity
Sharlto Copley – District 9

MTV Generation Award
Sandra Bullock


03:41:41 |

Best scared-as-s**t performance


Allmänt

Amanda Seyfried vann den kategorin. Och jag hade även röstat på henne där!

03:30:34 |

Anna Kendrick


YEEEEEEEES, YEEEEEEEEEES! SHE WON! VET NI HUR JÄKLA GLAD. Best Breakout star: Anna Kendrick. Var jävligt närvös där! Även hon är jäkligt snygg ikväll. 

19:30:35 |

Jak. E. Cool.


Allmänt

Om. ni. leser. rubriken. e. ni cool.... som. jak.


18:58:19 |

Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear.


Tumblr_ksmi9m4rtv1qa061bo1_500_large


weheartit.com

20:38:10 |

moa w <3


www.moaaaw.blogg.se är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST <3


19:38:30 |

myrra ♥


Allmänt


19:15:49 |

if you play these games, we're both going to lose.


Ska vara med p00lers nu, he he! Vi synes.

16:32:22 |

The Bravery - Ours


Älskar låten, ni måste lyssna! Den ska ju också vara med på Eclipse soundtrack. ♥ yes!


13:59:12 |

Gården


Allmänt

Såhär ser det ut på våran gård just nu:
12:48:50 |

Tävling


Nu har jag hittat en tävling där just DU kan vinna 2 biljetter till fan eventet för Taylor och Kristen. Platserna är inte bredvid varandra utan den ena är bakom den andra, så ni är ju ändå nära varandra. Tryck här för att läsa om tävling och för om du vill vara med.


23:01:41 |

Preview


Preview för klippet som ska visas under MMA, kan inte vänta! Dock så ska jag inte se klippet innan MMA!


16:17:33 |

A smile happens in a flash, but its memory can last a lifetime.


Hemma från skolan, hade slöjd 40 min extra för att försöka hinna så långt som möjligt eftersom detta var den sista riktiga sylektionen, men jag hann inte klart! Snart blir det pizza och senare: LAGFEST!


07:24:44 |

tv-spot


Jises! Det har kommit ännu en tv-spot. Men jag känner mig duktig! He He.oj, tror att jag la upp den igår, eller länkade till denna igår!

22:15:54 |

Five For Fighting - Chances22:14:39 |

The heart that truly loves never forgets.


Godnatt. Ska drömma mig bort till Thailand inatt!


18:25:42 |

*


Allmänt

Tittar på stolthet och fördom.

18:19:43 |

Nytt


Det har kommit ut två nya tv-spots, här nedanför är en och klicka här för att se den andra.


18:07:13 |

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.


Hade fotboll sista lektionen i regnet, sedan hade jag moppekurs och övningskörde, krypkörning och sen halv åtta har vi träning med damerna. Kul med regn, not!
21:52:05 |

THE DREAM ARE COMING TRUE


OMFE. JAG. HAR. VUNNIT. TVÅ. BILJETTER. LINNEA. HAR. VUNNIT. TVÅ. BILJETTER. VI SKA SE TAYLOR OCH KRISTEN I HOVET DEN 21 JUNI. VI HAR INTE VIP, MEN JAG BRYR MIG INTE, MIN DRÖM SKA BLI SANN! JAG SKA VARA DÄR OCH SE DOM, JAG KAN INTE FÖRSTÅ DET! NÅGONTING UNDERBART HAR HÄNT MIG. SHIEEET!


21:29:23 |

Tävling


Allmänt

Var med i tävlingLindas/Micromiss blogg där du kan vinna en goodiebag!


15:24:47 |

But no matter how long I waited, no matter how hard I tried to reach him, he would always melt into the undergrowth before I could cross the distance between us.


Har läst lite sedan jag kom hem från skolan. Annars har jag inte gjort så mycket. Hoppas verkligen på att vi kommer få tag på tre biljetter till Hovet den 21 juni, hoppas hoppas hoppas! Vet inte vad det blir att göra sen. Har inga läxor att göra, har endast so kvar att göra/redovisa inför skolan och det kan jag redan. Och imorgon far vi tjejer på syslöjden till Luleå för att se modevisning och sedan blir det lunch och shopping på stan tror jag. Denna gång ska jag minsan köpa allting på Monki som jag skulle köpa sist, hade ju för lite pengar på kontot när jag skulle köpa det men NU blir det!