Sanna Öhman -

22:20:46 |

It's been so lonely without you here, like a bird without a song.


Blev att jag beställde hem båda böckerna och jag behöver bara betala hälften själv så alltså 89 kr för min del. Weeho. Den enda boken som jag verkligen vill ha nu också är Torment, men som sagt ska jag till Thailand och försöker ju spara lite pengar till det. Men är supernöjd nu!


22:04:40 |

Vampire Academy.


Har läst ut Vampire Academy idag och den var hur bra som helst, som jag sagt tidigare! Både den här och den tredje boken är mina favoriter i serien tror jag. Jaa, dags att läsa Molly Moon igen eftersom jag inte har någonting annat att läsa. Efter jag läst ut Linger och innan jag börjat på denna bok så läste jag Molly Moon så jag fortsätter därirfån (älskade dom böckerna då jag var mindre!). Men jag ska beställa hem Crescendo tror jag och den sista boken ur Vampire Academy serien som kommer ut sjunde december.

Boken som jag läser just nu alltså, eller har inte börjat att fortsätta på den än:


12:31:29 |

Boken som jag läser.


Började läsa den i torsdags tror jag. Inte idag! Men jag kan säga att den är hur bra som helst. Moa läser ju Hush Hush så vi läste hela kvällen typ och där kring nio tror jag kom Rollan och då bakade vi och såg HP fast jag somnade. Men som sagt, rekommenderar verkligen Vampire Academy serien!


08:07:53 |

Everything about you is so fucking beautiful.


Idag så ska jag och Moa fara till Luleå på öppet hos med våra mammor. Både vi vill ju gå frisör! Har för övrigt inte berättat att i torsdags var min familj i Boden på Western farm och åt julbord med Mathildas familj (gör det varje år fast vi har varit på ett annat ställe förut).

Nu är det tre veckor kvar tills vi far till Thailand.

15:47:30 |

Tävling.


Nu har vampirediaries.se (<--TRYCK) en tävling där första pris är "The Vampire Diaries Original Television Soundtrack". Jag är med och tävlar. Sista dagen för att skicka in att du vill vara med är senast kl. 23.59 söndag den 28 november.


15:28:00 |

Cute!


Haha så sööt Robert är! Älskar dom där kläderna som han har på sig när dom ska träna. Och kolla Kellans armar, mumsPhotobucket 


07:23:08 |

Why am I covered in feathers?


God. God. God. Såg detta nu eftersom jag inte satt någonting vid datorn igår för jag var borta (dagens citat la jag in idag men jag ändrade bara datum och tid). Alltså jag vill inte vänta i ett år till. Jag vill se allting nu och ni anar inte hur jobbigt det är att vänta! Det här kommer bli så jäkla bra. Det finns inte ens ord för hur jäkla bra boken är och gaaah, jag dör! Så så underbart.


En bild säger mer än tusen ord.

19:19:02 |

So maybe it's true that I can't live without you.


Minns ni presentkortet från discshop som jag vann på twilightsweden förra året i december? Nu har jag använt det! Lite sent, men bättre det än aldrig. Weeho, hoppas jag kan ha tröjan eftersom den som jag fick i julklapp var för liten/kort, fast nu har jag tagit en storlek större. Det som är på miniatyr bilden har jag köpt.Nu har jag alltså dom här tre tröjorna, den i mitten köpte Mattan till mig i USA, och den har ju inte vita kanter sådär men den är svart och bilden och citatet är samma och den längst till höger är för liten. Inte så många tröjor, än!

10:06:12 |

Harry Potter and the deathly hallows - part 1.


Allmänt

Igår så var vi på bio och såg del 1 av Harry Potter och dödsrelikerna. Den var jätte jätte bra men det var så hemskt det som hände med Dobby. Började gråta, han är så himla söt! Har inte läst Harry Potter böckerna men jag ska göra det, fast jag har sett alla filmerna, fast har hört att böckerna är ännu bättre men det brukar ju vara så.


21:40:09 |

From summer he was made.


Har läst ut Linger idag, väldigt bra bok! Inte min favorit, men väldigt bra som sagt. Det tog lite mer än en vecka att läsa ut den men jag har inte haft så mycket tid känns det som. Nu blir det att låna nästa Vampire Academy bok av Linnea så fort hon läst ut den.


14:59:02 |

The Sacrifice.


Vill se nästa avsnitt av TVD nu, det suger att vi måste vänta ändå tills 2 december innan vi får se The Sacrifice.


16:57:23 |

Nothing can stop these lonely tears from falling.


Har nu fått ledigt från alla ämnen som jag missar när jag far till Thailand. Sköönt! Blir att plugga lite med Linnea ikväll, samma sak som igår. Annars så har det hänt väldigt lite just nu, finns inte så mycket att berätta.


Ni får bilder på två snyggingar från inspelningarna i Brasilien. ♥

18:00:00 |

Tell me baby where did I go wrong?


Idag så är det fars dag så jag har bakat en tårta, den blev super! Bakade även kladdkakemuffins igår, mums!


14:59:12 |

One day goes and another passed, I can't get rid of the last words you laughed.


Har sovit hos Linnea inatt. Igår så såg jag, Linnea och Frej på film. Vi hade det jättekul och sen så somnade jag när vi såg den andra filmen och vaknade sedan halv fem på morgonen av att Linnea sa att jag skulle flytta in för hon hade somnat i soffan efter att Frej farit. Jag och Linnea köpte även pizza igår.
Sen idag så är det träning som gäller!


23:03:33 |

Cookies and Cakes.


Alltså ååh vad jag skulle vilja få någon av dom här tårtorna när jag fyller år. Speciellt den första, åh så underbart! Finns en massa fler tårtor också, valde bara ut några random. VILL HA *dreggel*!

TWILIGHTGUIDE.COM

21:28:33 |

I'd like to have the time I lost, and give it back to you.


Idol är klart nu, fast sen är det ju vem som åker ut fast uppträdandena är klara och jag vill titta på cirkus Möller nu men nej, inte får jag det! Mamma ska sitta och titta på Skavlan som är så jävla dåligt att jag typ somnar. Hur kan man ens gilla ett sånt program? Den som har bäst smak i hela världen är jag!


17:24:57 |

NYT bestseller list.


Har varit runt och kollat lite och slutade med att jag hamnade på NYTbestseller list. Det står ju alltid #1 New York Times eller någonting sådant i de flesta böcker (som jag läst) så jag kikade lite på det. Tror detta är det senaste men jag är inte säker!


21:10:05 |

Desperate Housewives.


Allmänt

Tittar på detta just nu!


20:46:22 |

Books.


Läste nyss ut Blood Promise. Den var jättebra men hittills är Shadow Kiss min favvo! Som jag sagt förut, rekommenderar starkt denna bokserie! Ska snart börja på Linger (fortsättningen till Shiver som jag fick på min födelsedag) och när jag är klar med den ska jag läsa Vampire Academy - Spirit Bound då Linnea läst den. Ska låna den av henne. Weeho!

Den sista boken har inte det "rätta" omslaget än. Hittar det då inte. Den har inte släppts än men i December så!

20:06:50 |

EMA 2010


Allmänt

Någon mer än jag som tittar på MTV just nu? Det är röda mattan för EMA 2010. Klockan 21 börjar "allting". Ska bara hämta chipsen snabbt!


14:00:48 |

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul.
17:32:52 |

I’m sorry it’s this way, but I’m coming home, I’ll be coming home.


Resor

Har inte berättat det här men i December så kommer jag att åka till Thailand. Eller jag, mamma, pappa och Moa, inte Celia. Ska bli jättekul att ta med en kompis. Vi kommer att vara i Thailand i tre veckor.17:31:27 |

I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.


Jag har läst ut Shadow Kiss nu. Alltså jäklar, den var jätte jätte bra! Den bästa av de tre böcker jag läst hittills i Vampire Academy serien, ska börja med nästa på en gång. Ni anar inte hur mycket jag grät de sista kapitlen, alltså gud. Jag rekommenderar starkt denna serie.

22:33:30 |

Hi, I'm Eva Longoria, host of this year's EMA's. I wanted to tell you a little about myself in song.


Allmänt

Haha, någon mer än jag som tycker det är helt underbart att Eva Longoria ska vara host på årets EMA? Älskar hennes personlighet!


20:01:44 |

Want you to take me like a thief in the night. Hold me like a pillow, make me feel right.


Har gjort lite ändring i headern. Som ni ser går den i samma "stuk" som den förra. Vad tycks? :)

Idag så har jag varit med Linnea. Vi har läst, suttit vid datorn, läst, suttit vid datorn etc. Typ så. Annars så har vi busat på som vanligt och jag har sovit hos henne. Igår ringde vi även och pratade med Moa, känns som att det var år sedan vi gjorde det sist.


12:50:07 |

Katerina.


Jeez, detta avsnitt var.. Jag förstod nästan att det var samma person som i boken, fast samtidigt är allting väldigt annorlunda. Men hur ska man.. ingenting. Ni får titta på avsnittet. Men Damon, alltså guud. Åhh, ni får titta. :'|


13:13:52 |

Ke$ha - We R Who We R.11:57:16 |

You've got a smile that could light up this whole town.Igår läste jag ut Frostbite. Den var väldigt bra men inte lika bra som den första boken. Ska låna den tredje och fjärde Vampire Academy böckera av Linnea. Har även inte sagt att mamma köpte Linger åt mig igår då hon var i Stockholm. Tack. Tack. Tack.

21:12:00 |

Bloggtips.


Allmänt

Tinkerbella (<--TRYCK) och en Twilight blogg denna gång, Twilightmovie (<--TRYCK) är mina tips. Tycker ni borde läsa båda! :)11:55:19 |

The Yellow Handkerchief.


Allmänt

Igår så tittade jag även på The Yellow Handkerchief. Den var inte lika bra som jag trott, ibland fattade jag inte så mycket. Men Kristen spelade i alla fall sin roll mycket bra!


Haha, jag har råkat skriva fel på bilden, både litet h och cief, inte chief. ;-)

15:26:47 |

The Runaways.


Allmänt

Idag så har jag suttit vidd datorn, tittat på The Runaways (med Kristen och Dakota i den), och läst (bara två kapitel än). Snart ska jag till tandläkaren och efter det blir det pizza till middag och sen vet jag inte vad planerna är förutom att läsa.

The Runaways var bra, fast Adventureland var mycket bättre för den filmen var jättebra!


14:21:21 |

Bittersweet memories, that is all I'm taking with me.


KOLLA VAD JAG HAR FÅTT HEM IDAG! Yes, yes, yes. Äntligen!


22:43:56 |

I stopped picking up and this song is to let you know why.


Står i köket just nu, ska fylla och tömma diskmaskinen. Hade bara tänkt säga godnatt nu. Ska dock se Adventureland innan jag lägger mig, en film som Kristen är med i. En av världens bästa skådespelerskor!Har ju lämnat in min systemkamera om ni undrar varför jag alltid tar webbilder!

15:14:00 |

Schedule.


För dom som följer TVD i amerikansk takt så är här ett schema över när de kommande fyra episoderna visas och när det är uppehåll och så.


12:57:33 |

We both know I'm not what you you need.


Skulle egentligen titta på The Runaways fast då fanns den inte där jag brukar titta så nu ska jag kolla på 17 again istället. Ikväll är det träning. Annars inga planer förutom att se film nu! Håller tummarna för att det inte ska hacka.


11:50:36 |

Twitter.


Allmänt

Eh, jaa? Igår så skrev jag det här (den undre är min) och idag så sökte jag på #TeamGreene och såg att någon har skrivit exakt likadant som jag fast två timmar efter mig. Hon har kopierat rakt av eftersom dom här --> ' inte är med på hennes häller (det fanns inte tillräckligt med plats). Irriterande!


11:25:48 |

Curry ♥


Allmänt

Idag är det 1 November 2010 vilket innebär att Curry skulle ha fyllt 8 år idag. Våran fina lilla myskille som var världens snällaste katt. Önskar att jag skulle kunna ta upp honom och krama om honom och pussa på hans gosiga päls. Han kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta! ♥