Sanna Öhman -

20:47:05 |

Gymnasievalet.


Allmänt

Sitter och funderar på det här med gymnasieval, ska skicka in idag men jag har ett litet problem, vad ska jag söka efter mitt förstahandsval? Ska först söka till frisör i Luleå, och det sista jag ska söka är humanistiska, språk, men sen vet jag inte vad jag ska söka mellan det. Funderar på frisör umeå, make-up - spa - stylist och vad det nu var i umeå, frisör i kalix eller frisör på en privatskola i luleå. Det enda är att det känns så jobbigt om jag måste flytta och allting sånt! PROBLEM. Hur ska jag göra?


18:15:00 |

When people laugh and ask me what I see in you I simply tell them "Everything you don't!".


Här kommer det bilder från lagfesten! Ida och Eva var verkligen jätteduktiga på att fixa och göra allting roligt. Nu hoppas vi på en ny lagfest från det gröna laget på ett tag!16:50:19 |

Jag och Moa.


Allmänt

Börjar först med ett inlägg på hur jag och Moa såg ut igår. Riktigt snygga var vi ju..! Resten av bilderna kommer på ett tag! Jag behöver nog inte säga vilket lag jag tillhörde igen om ni glömt bort, och inte heller vilket lag Moa tillhörde.


11:11:53 |

My eyes will always search for you.


I fredags så var jag med Moa och Linnea, vi spelade kort, bakade chocolate chip cookies och den här gången fick vi mer än sju, haha. Det är bara jag som kan misslyckas med sånt! Dock så blev dom lite konstiga ändå, och vi gräddade dom lite för länge. Hur som helst hade vi det roligt! I lördags så var jag på stan en snabbis och sen på kvällen var det lagfest. Jag tillhörde det gula laget. Vi var indelade i olika färger, röd, grön, blå och gul, och den färgen man fick skulle man ha på sig, allting man bar skulle vara den färgen. Vi åt pizza, körde en massa lekar, åt kladdkaka och andra saker. Det var riktigt roligt! Just nu sitter jag här med min dator i knät och tittar på The Last Song på tv;en samtidigt. Ska skicka in gymnasieansökan idag, träna och plugga no. Annars vet jag inte vad annar som kommer hända!

Bilder från lagfesten kommer senare idag!


23:47:00 |

Två till.


Allmänt


14:49:34 |

Dress.


Style

Denna klänning ifrån Nelly vill jag ha!

14:11:44 |

Myrra.


Allmänt

Har tagit lite kort på Myrra. Då hon inte rör sig och utan blixt kan hon bli så himla fin på bild min lilla älskling!


19:13:39 |

You don't know, do you?


Allmänt

Tänkte tipsa om två bloggar. Den första är en som jag faktiskt hittade idag med en massa reccept, både på mat och fika och sånt. Fikat och kakorna och det ser hur gott som helst ut och allt jag vill göra är att baka, så kolla in den kategorin på bloggen (<--TRYCK). Den andra är en som Paulina hittade då hon kollade runt på internet på slöjden som jag fastnade för. Hon tar både jättebra bilder och har jättefin klädstil. Den borde verkligen alla kolla in! Precis den sorts blogg som jag gillar. Tryck här för att komma till den bloggen.


18:40:25 |

To live is the rarest thing in the world, most people exist, that is all.


Har varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste tiden, men jag har inga bilder och jag gillar inte att skriva för mycket utan att ladda upp någon bild, sen vet jag inte vad jag ska skriva om riktigt.

Sitter och tittar på Harry Potter och halvblodsprinsen på tv just nu. Blir nog att vara med Moa och Linnea ikväll. Just nu är mamma och pappa på IKEA så jag och Celia har lagat tacos. Vi får se om jag har någonting vettigare att skriva om senare!

21:13:57 |

-


Style

Allting finns att köpa på topshop.com.

07:18:19 |


Vi ser nog alla vems hus det här är!


20:16:00 |

I don't know what's worse; the fact that you don't care or that I still do.


På svenskan ska vi ha en redovisning om en författare och någon av deras bok och fakta och så. Jag, Moa och Linnea har om Emily Brontë, och vi ska läsa Svindlande Höjder. Moa lånade den på biblioteket i Hortlax idag, själv ska jag läsa den på engelska så att inte alla behöver låna den eftersom jag redan äger den sedan sist jag var i Thailand! Nu har jag två böcker att läsa, men tror nog jag lägger undan Hunted tills nästa vecka.


20:05:30 |

Give me the time and I will give you the world.


Hejsan allihopa! Imorse hade vi ett spanska prov, skänt att göra bort det! Har haft träning idag även, och tränat lite engelska. Pratade nyss med en av fransmännen som var här för två år sedan, alltså det var så himla kul! Man fick minnen för livet, skulle väldigt gärna göra om alltihopa igen! Om vi inte skulle ta emot spanjorer om ungefär en månad så skulle jag ha velat ta emot en fransman som är här nu!

13:00:00 |

Jakes hus.


Nu har ni ju fått se några bilder på Bellas hus så jag tänkte även visa er några på Jacobs!


21:16:00 |

Varm Choklad.


Allmänt

Två bilder från igår!21:23:28 |

Dricker varm choklad.


Allmänt

Med grädde! Är grymt trött, ska kolla igenom spanskan snabbt efter jag sett two and a half men och sedan sängen!


19:01:48 |

-


2 till bilder på Bellas hus!


18:50:11 |

Some memories never fade.


Åh fy vad jobbigt! Vi har ju ett larm i vårat hus som vi haft väldigt länge, och plötsligt börjar det gå utan att vi gjort någonting, och det värsta är att det inte går att stänga av! Och jag lovar er, ni vill inte höra hur högt det tjuter, det gör så jäkla ont i öronen. Aldrig mer! Det tog också flera minuter innan vi äntligen fick stopp på det, minst tio. Stackars lilla Myrra, pappa sa att hon hoppade rakt upp då det började gå!


För att bli lite gladare får ni två bilder som jag tycker är roliga:

10:40:26 |

Stand for what you believe in, even if it means you're standing alone.


Igår så var jag på stan, fast jag köpte ingenting. Efter det for vi till Britta eftersom hon fyllde år i fredags och fikade lite där. Efter det for jag, Linnea, Moa och Katrina och såg Trassel på bio, den var ändå bra. Sedan så skulle Mattans familj äta middag hos oss, Nickie var även med så jag var med hon och Mattan. Skulle egentligen vara med Moa och Linnea men dom var här till tolv så det blev inte. Så jag gjorde ganska mycket igår men det var kul!


10:36:32 |

Cars.


Allmänt

Såg just att Tyra köpt en ny bil, och att den var grymt lik den bil som jag vill ha! Hehehe, tänk er mig köra runt i den bilen, fast det lär nog aldrig bli. Men man kan ju alltid önska!

Den Tyra har, Audi A3- Cab i rosa:


Och den jag vill ha, Nissan Micra C+C i rosa:

19:30:00 |

Don't let the world change your smile, let your smile change the world!


Kom hem från träningen för ett tag sedan och har nyss dushat. Snart ska vi äta middag, är hur hungrig som helst! Skulle nog vara med Moa och Rollan ikväll, vet inte rikigt vart vi ska vara. Om ni vill mig någonting är det bara sms;a!


14:29:21 |

Myrra.


Allmänt

Min söta lilla tjej! ♥


20:30:00 |

Drar på träning.


Allmänt


20:18:22 |

Catching fire.19:35:25 |

I'll be alright, just not tonight.


(we<3it)

Tumblr_lc6xi04oqm1qditryo1_500_large

Tumblr_ld2f0mbztb1qarwngo1_500_large

08:19:01 |

Sitter på skolan...


Allmänt

Men vars är Linnea?

19:31:19 |

If he is stupid enough to walk away, be smart enough to let him go.


Nu blir det att plugga inför hk provet på torsdag och även glosorna och engelska texten, måste även skriva en sak som man ska lämna in till Karin. Så det är vad jag ska göra ikväll!


7:an!

07:33:08 |

Swan house set in Vancouver exterior decorated for Christmas.


"Charlie and Bella's house set in Vancouver is now fully completed and decorated for the holidays on the exterior." text och bild via twifans.


21:20:12 |

Isle Esme. ♥


"Summit sends us a little Valentine present.  "Happy Valentine's Day from isle Esme!" says TwilightFB.  Sand, weird candle wicker hurricanes, and Edward's sexy boat." via twifans. Underbart! Perfekt!


20:30:00 |

Day 40: Obsessions.


Listor

The Twilight Saga. Läsa. Böcker.


19:00:46 |

Something old, something new. Something borrowed, something blue.


Allmänt

Tänkte lägga upp lite nya bilder från examen. Nya och fräscha är dom helt klart, som vi var då! Riktigt stora snygga också, vad tycks? Diggar min frisyr och min t-shirt under klänningen, mode helt klart!

21:25:58 |

I hope life is good wherever you are, you will be forever in my heart. Where you couldn't hold on I will try to be strong, I just hope you belong wherever you are.18:48:09 |

Löfte.


Allmänt

På måndag börjar mitt löfte som jag ska ha ändå tills vi far till Spanien. Jag får inte äta godis, chips eller ostkrokar tills dess. Undantag är då jag far på bio, då får jag köpa biochips och jag funderar även på att ha NP som ett undantag, vet inte ännu!


16:24:30 |

Har glömt att publicera detta.
14:13:06 |

Lady Gaga - Born This Way.13:30:51 |

.


Allmänt

Ikväll så ska jag ta hand om min kusin Omar och jag ska även sova över där, så min uppdatering kommer inte vara den bästa idag! Hade bara tänkt berätta det för er lite snabbt.


Thailand 08-09.

16:45:00 |

Day 39: People who inspire you, and why?


Listor

Kristen Stewart. Isabella Swan (bara en karaktär, men ändå). Stephenie Meyer. Min familj. Mina vänner. Människors bloggar och olika människor och karaktärer i böcker och filmer.

Kristen Stewart
verkar så himla cool och verkar inte vara en person som gör sig till inför andra. Jag tyker hon är otroligt vacker och hon vet vars hon står på jorden.
Isabella Swan är en som tar mycket ansvar och hon är duktig i skolan och jag tycker att hon kan mycket. Alltid när jag tycker det är jobbigt med läxan eller så brukar jag alltid tänka på hur duktig hon är, då får det mig att vilja göra ett bättre arbete.
Stephenie Meyer har fått mig att börja skriva lite grann då och då, har några berättelser som jag påbörjat, fast som jag aldrig skrivit klart.
Min familj och mina vänner är några jag inspireras av varje dag. Vem skulle inte inspireras av dom? Dom är underbara och lär mig nya saker bara genom att andas.
Människors bloggar och olika människor och karaktärer i böcker och filmer är något som jag tror alla inspireras av någon gång då och då utan att man vet om det. So, why not?

Detta var ganska dåliga förklaringar till varför, men jag försökte få allting kort. Kunde ha skrivit mycket mer och bättre på varje, men det får duga!


19:50:54 |

And it takes my breath away, what you do, so naturally.


Var på skolan idag eftersom vi hade nationella prov, annars skulle jag ha stannat hemma, det höll på i nästan tre timmar. Blev att jag var på skolan hela dagen eftersom jag inte ville missa hk;n för vi har prov i det nästa vecka, och det var den sista lektionen. Annars så kan jag väl berätta att igår då jag var sjuk så åt jag en krämbulle!13:06:03 |

If I had a flower for every time you made me smile and laugh, I'd have a garden to walk in forever.Är hemma från skolan idag! Har jätteont i halsen, det bränner massor! Blä, var ju förkyld för lite mer än en månad sen och nu är jag det igen. Blir galen! Blir att titta på Eclipse nu och sen läsa lite ur boken jag just börjat på.

12:00:00 |

When I give you my time, I'm giving you a portion of my life that I will never get back. So don't waste it.


Läste nu på hungergames.se att The Hunger Games filmen kommer att släppas den 23 mars 2012. Om lite mer än ett år! Längtar! Jag älskar böckerna och hoppas på att filmen/filmerna kommer bli minst lika bra!


16:15:02 |

When I die, I want to be remembered.


Tänkte lägga ut lite bilder som Gunilla tog på oss innan mammas och pappas bröllop! Det var några år sen! Alltså så himla liten jag var, och jag blev ju inte bra på en enda bild! Hatar speciellt dom då jag ler med tänderna, men jag visar dom ändå! Det fula var också att jag hade haft t-shirt på mig hela sommaren (detta var i augusti) så jag hade en liten linje där vid halsen och var hur blek som helst nedanför.


21:18:40 |

If you don't live for something, you will die for nothing.


Efter jag kom hem från Linnea har jag bara varit på träning och inte gjort så mycket annat. Tittar på en film just nu men ska nog snart lägga mig och läsa, är ganska trött!


18:24:24 |

You were born because you're going to be important to someone.


Var med Moa och Linnea igår. Vi åt pizza och såg på en film som vi hade hyrt som hette "the spy next door". Sen sov även jag hos Linnea och på kvällen såg vi "how I met your mother", den serien är så sjukt rolig!

Linneas moped!


16:32:54 |

Requiescat in pace.


Allmänt

Har glömt att berätta en sak. Min morfar dog i torsdags. Efter en lång tid av att bara legat och mått dåligt (vilket han inte ville erkänna) så har han nu somnat in. Mamma berättade att i hela sitt liv har han aldrig berättat när han mått dåligt även om man sett det på honom, han har alltid sagt att han mår bra. I torsdags på förmiddagen frågade moster Kerstin om det var jobbigt, han fick inte ut ljud när han pratade men hon såg att han mimade ja. Första gånen i hela sitt liv! Nu har han äntligen kommit hem till våran kära mormor. När morfar fortfarande var på benen och orkade prata var han alltid så söt och rolig. Hade aldrig kunnat tänka mig en bättre morfar än honom! Kommer sakna honom massor även om jag inte träffade han så mycket nu på slutet. Det klaraste minnet jag har av honom var då Celia frågade om han hade någon häst när han var liten. Han började prata om att han hade haft en, svart var den och den kom från Kanada, den levde än och den var tydligen i hans garderob, och då visade det sig att han pratade om en svart hatt han en gång köpt. Kommer sakna honom massor, man var alltid glad då man var runt honom. Vila i frid! ♥18:30:00 |

Selena Gomez & The Scene - Naturally.
17:19:24 |

Day 38: A picture of something that makes you happy .


Listor


15:50:56 |

I'm leaving because you never asked me to stay.


Sitter hos Moa just nu. Jag och Linnea har sovit här inatt. Jag och Moa har nyss varit ut med barnvagnarna och gissa om det kändes konstigt, sist var ju när jag bodde på bruksvägen och var liten när man endast hade dockorna där i, fast nu var det ju såklart Idamaria och Emme. Ikväll så ska vi vara hos Linnea, äta pizza till middag och hyra filmer och bara mysa och ta det lungt!Alla är Moas bilder!

18:00:00 |

Bästa. Dagen. I. Hela. Mitt. Liv.


Taylor och Kristen i Stockhom 21 juni 2010. Ingenting går att beskriva detta! Ett av världens bästa ögonblick! ♥


Inte min bild!

22:04:00 |

Beautiful Creatures.


Falling.
I was free falling, tumbling through the air.
"Ethan!"
She called to me, and just the sound of her voice made my heart race.
"Help me!"
She was falling, too. I stretched out my arm, trying to catch her. I reached out, but all I caught was air. There was no ground beneath my feet, and I was clawing at mud. We touched fingertips and I saw green sparks in the darkness.
Then she slipped through my fingers, and all I could feel was loss.
Lemons and rosemary. I could smell her, even then.
But I couldn't catch her.
And I couldn't live without her.

16:23:00 |

Chocolate Chip Cookies reccept.


Allmänt

Det var en som ville att jag skulle lägga ut Chocolate Chip Cookies recceptet och det ska jag göra nu! Har fått det av Moa och hennes familj och dom har fått det av någon dom känner. Men det är verkligen gott kan jag lova! Det står på recceptet att det ska bli 70 stycken men då är dom verkligen jättesmå, 20 stycken tycker jag är bra storlek men du bestämmer själv!

Choclate chip coockies
4 dl + 3 msk mjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 dl smält smör
1½ + 2 msk socker
1½ dl + 2 msk farinsocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 dl hackad blockchoklad (du behöver bara dela den i rutor som den är)

Gör så här
Ta fram två bunkar och sätt ugnen på 190 grader.
I den ena bunken blandar du mjöl, vaniljsocker, bikarbonat och salt.
I den andrar blandar du smält smör, farinsocker och socker.
Rör tills det blir krämigt.
Tillsätt äggen.
Häll i mjölmixen och rör väl.
Tillsätt chokladen.
Rulla bollar.
Tryck gärna försiktigt med en gaffel.
Grädda kakorna i ca 7 min (blir längre om du gör kakorna lite större).