Sanna Öhman -

21:45:07 |

Kat Graham - I Want It All.22:13:13 |

How to train your dragon.


Allmänt

Har nyss sett filmen "how to train your dragon". Den är tecknad men den var ändå bra, och Tandlöse var jättesöt! Vill ju ha en egen drake nu!


19:20:00 |

If it's meant to be, it's meant to be, no matter how long it takes.
17:53:04 |

Nyheter!


Oj. Oj. Oj. Jag har läst saker som "när kommer fortsättningen på genom dina ögon?" och sånt och jag har letat förut men inte hittat någonting! Men nu, när jag var inne på goodreads.com så såg jag:
YA Books of 2010 & 2011 I'm excited to read!! och där fanns: The Soul (The Host, #2) by Stephenie Meyer och The Seeker (The Host, #3) by Stephenie Meyer! Åhhååå! Älskar ju första boken! Älskar även att den ska bli film! Är jätteglad nu! Superbra nyheter!


16:31:00 |

Teamwork.


Allmänt

Som sagt färgade vi Rollans hår igår och det blev superfint! Hon passar skitbra! Moa la in något skydd i hennes hår först eller något sådant. Sedan klämde jag ut färgen ur tuben i hennes hår, Moa "smetade" ut det och sa vars jag skulle trycka ut den, Linnea LS torkade bort färg som kom på hennes hud, alltså öron, pannan och så. Sen lät vi det verka och sedan sköljde Moa ut färgen medan Linnea LB fick dra upp deras byxben och ta av deras sockar och så, haha. När vi var klar med allt det så fönade jag hennes hår och plattade det. Och voilá, klart! SKIRBRA!


14:00:00 |

Inköp.


Style

Var som sagt på stan igår där jag köpte detta på bilderna nedanför. Det sista är inte någonting jag köpt utan ännu en julklapp från Linnea. 100 kronor på Akademibkohandeln, YEHOO! Blev skitglad, precis det jag gillar! Tack. Tack. Tack.

12:42:09 |

Everything has its beauty, but not everyone sees it.


I helgen så har jag varit med Moa M, Moa W och Rollan, även med Moa W, Rollan, Linnea LS och Linnea LB. Linnea LS har bjudit mig och Moa på mat på Golden Dragon, våran julklapp, väldigt gott och kul hade vi! Vi har varit på stan där vi shoppat och ätit. Vi färgade även Rollans hår och det blev SKITBRA! Så jag har haft väldigt roligt i helgen!
 
00:43:43 |

Enjoy the little things in life.. because one day you will look back and realize, they were the big things.19:15:29 |

Paraply.


Någon som minns Sveriges svar på Rihanna från idol?


16:30:00 |

Day 37: A song that you like to dance to.


Listor

Ah, ni får fyra sånger!


14:46:12 |

I may forget what you said, but I will never forget how you made me feel.


Bakade chocolate chip cookies igår. Det var första gången jag bakade ensam och det ska egentligen bli 70 stycken, fast väldigt små om man ska få så många. När jag, Moa, Linnea och Rollan bakade för två veckor sen så fick vi 17 stycken som var perfekt storlek. Men gissa hur många jag gjorde nu? 7 stycken! Dom blev så jäkla stora, var inte alls meningen att dom skulle bli så! Fast efter jag rullat tre stycken märkte jag hur mycket jag tog och då orkade jag inte göra om dom, haha. Men jag delade dom på mitten efter dom var klara och dom blev supergoda! Tur det!


Blev värsta bullen imitten då jag gräddade dom!14:27:00 |

Kenzie.I just love the way Mackenzie lights up the room. If it’s been a long day and everyone’s tired, she shows up and you can tell the atmosphere changes. The fam scenes with Robert and Kristen will look amazing on screen. They have a special connection, you know. She looks so much like them and they enjoy working with her, so that makes it easy. They love joking around between takes. Specially with Robert, he loves using the ‘daughter’ thingy. I’ve heard he’s been teaching Mackenzie some words, with the accent and everything, so funny.

Kristen has found someone to share her ‘Miley Cyrus’ obsession with. And they both love pets, so they have a lot to talk about. Cuteness everywhere. But everybody loves her, she’s pretty smart for her age. It’s good to have a kiddo on set.

Åh, vill se filmen nu! Kommer bli så himla bra! Taget från twilightsweden.


18:22:39 |

Water for elephants.


er fLäste ut Bröderna Benznis Spektakulära Cirkusshow igår och den var hur bra som helst! Rekommenderar den verkligen! Det är verklighet (det har inte hänt på riktigt men skulle kunna hända, eller att det har hänt) och den var verkligen jättebra och man kom in i boken och bara drogs med av alla händelser. Boken handlar om Jacob Jankowski som hoppar på ett tåg efter hans föräldrar dött och det där tåget visar sig vara ett cirkuståg! Det utspelar sig kring 1930 och därefter.


Walter och Jacob!


17:10:00 |

Day 36: What’s something you wish you could say to that someone?


Listor

Jag skulle nog vilja säga någonting till Stephenie Meyer. Tacka henne för att hon gav oss böckerna om Bellas liv, en vaker kärlekshistoria som förändrade en del av mitt liv. Hon skapade en stor gemenskap över hela världen och ett nytt intresse för många. Hon förändrade världen, våra hjärtan. Hon gjorde magi! Det går inte att tacka henne nog mycket för att hon skrev ner det hon en gång drömde och gjorde det till någonting mycket större. Böckerna har gett mig kärlek och så mycket mer. Tack! Tack för att du gjorde livet roligare att leva och att du fortfarande gör det. Tack! ♥


20:42:24 |

Eclipse.


Då jag, mamma och Celia var på bio så gick jag in på Gottis för att köpa godis då jag hittade denna tidning. Har köpt en liknande förut fast med andra posters och så. Denna innehöll då stora posters och en massa mindra kort med allas autografer, wehoo! Även om de är kopierade så är det jättecoolt! =D20:22:54 |

Yies.


Allmänt


18:42:46 |

Day 35: Provide pictures of 5 celebrity crushes.


Listor

Har försökt att inte bara ta från The Twilight Saga, skulle egentligen kunna ta alla fem därifrån, så jag tog bara två. Är inte helt säker på den sista heller men det får bli såhär nu!

1. Robert Pattinson. 2. Ian Somerhalder. 3. Jake Gyllenhaal. 4. Xavier Samuel. 5. Jesse Metcalfe.17:53:56 |

I've been trying to tell you something but you never understand.


Har som sagt varit på bio och den var ganska bra, och Jake Gyllenhaal var så jäkla snygg som vanligt, dör typ! Tog lite kort med pappas webcam tidigare idag. Dom två sista bilderna säget allt. Kärlek.


17:51:35 |

Examensklänning.


Style

Såg denna klänning på denna blogg (<--TRYCK). Åh så himla fin, skulle verkligen kunna tänka mig att ha den på examen! Perfekt klänning. Fast jag gillar inte att beställa hem kläder från internet, ifall den inte skulle passa och så. Men så himla snygg! Vill nästan göra det ändå..


17:10:52 |

Love & Other Drugs.


Allmänt

Blir att gå på bio ikväll med mamma och Celia, blir att se Love & Other Drugs där Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway är med. Den verkar jättebra tycker jag.


14:51:00 |

Who says nothing is impossible? I've been doing nothing for years!


Glömde ladda upp webbilderna.


13:15:03 |

Bilder.


Allmänt

Satt och kollade på datorn där nere där vi har massor av gamla bilder. La in dom på ett USB-minne så att jag kan ladda upp dom här!


Curry som en liten ponke på Bruksvägen.Stugan innan vi började fixa någonting på den. Måste ta ett kort i sommar och visa skillnader.
Jörn. Storklinta.


I husvagnen.Examen i ettan.


Min födelsedag.Examen i tvåan.

PSG paraden.Examen.Bruksvägen.


Examen.Frankrike.

Thomas och Brittas bröllop. Mattan = Tina Turner.


Jag och Celia tomtar hos morfar på julafton.


Såhär såg vårat kök ut då vi flyttade hit!

19:00:32 |

Klänning.


Style

Det här är en klänning som jag köpte i Thailand som jag inte hade i det tidigare inlägget om saker jag köpt där. Dock är den väldigt ful på bilden, fast alla kläder jag tar kort på blir fula på bild så!


16:15:00 |

Day 34: Your favorite quote.


Listor

Åh, har så många! Ni får några stycken, kan inte bara välja ut en enda.

I'll always be waiting in the wings. - Jacob. Eclipse.
The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse. - Jacob. Eclipse.
I promise to love you forever - every single day of forever. Will you marry me? - Edward. Eclipse.
So ready for this to be the end, for this to be the twilight of your life. - Edward. Twilight.
Are you referring to the fact that you can't walk across a flat, stable surface without finding something to trip over? - Edward. Twilight.
Without the dark, we'd never see the stars. - Bella. Twilight.


11:29:56 |

Welcome to the Rileys.


Ås så irriterande! Ja, Sverige är sen med att visa Welcome to the Rileys, men man vill ju se den ändå! Men nej, den ska inte gå här i Piteå, inte i Luleå, inte i Skellefteå. Ingenstans här uppe! Ah, blir galen.


22:31:57 |

If you love something let it go, if it comes back to you it's yours, if it doesn't, it never was.


Har ju varit på normalmia och spelat domarcupern, stog första och tredje matchen. Första blev 1-1, andra 2-0 och tredje 1-1. Sista matchen gick det ganska bra för mig ändå. Sen när vi kom hem så var det strömavbrott, hela huset var kolsvart! Då tände vi en massa ljus, och just då mamma hade tänt alla så började allting att fungera igen!


15:31:11 |

Inköp.


Style

Idag har jag fått hem de saker som jag beställde från CDON. Var även in till stan där jag köpte ett par inomhusskor, har cup ikväll på Norrmalmia, domarcupen. Köpte även knäskydd där och sen gick jag till Akademibokhandeln där jag köpte upp presentkortet jag fick av Mattan, jag köpte om jag kunde drömma som serieberättelse, har velat ha den väldigt länge så äntligen!16:07:08 |

Det går framåt.22:44:52 |

Day 33: If you could change one thing about the world, what would it be?


Listor

Jises vad svårt! Skulle kunna ta all svält, sjukdomar, orvättvisor, fattigdom, allting ont, krig, miljöproblemen osv. Allt det vill jag förändra och att det ska bli bättre! Men tar någonting annat nu, eller någonting som inkluderar mycket.

Hur vi är och beter oss mot varandra och oss själva. Att alla ska vara glada och positiva, kanske inte hela tiden men ofta. Att man är det mot varandra, både med dom man känner och inte känner. Att man ska vara givmild och omtänksam, att man respekterar varandra och är snäll. Det skulle leda till så himla mycket bra! Tänk om det faktiskt var så, då skulle nog det bli MYCKET mindre mord och ställen som rånades. Inga mer krig för att man kunde komma överens. Och eftersom man är givmild och gärna delar med sig så skulle alla som har pengar donera lite (eller mycket) av det till olika organisationer för att hjälpa dom fattiga eller mindre rika, så att alla har mat för dagen och någonstans att sova och kläder att ha på sig, och så att alla har råd till en utbildning och att gå i skola. Och att alla som har råd har ett fadderbarn, det ger så himla mycket! Även att man kanske är fadder till något djur, för sånt finns också. Det skulle inte heller finnas några fördomar mot andra och vi är enade människor. Alla kanske inte har exakt samma åsikter om allt men att man kan resonera och ta ställning till det beslut som blir. Att man kan komma överens på ett bra sätt utan att slåss eller sådant!

Det skulle vara så himla bra om alla var så, och jag säger inte att jag är allt det där precis, men det skulle vara bra om alla var så! Var snäll mot alla och ta hand om er själva och varandra! Le, var glad och stolta över er själva!


19:02:02 |

A bird doesn't sing because it has an answer, it sings because it has a song.


Kvällens planer är att fara till Linnea. Egentligen skulle jag, hon och Moa se Inception ikväll men då är stackars Moa sjuk, hoppas verkligen hon blir frisk snart! Fick veta NO provet idag, var 0,5 poäng ifrån MVG, fast hon skrev vg+/mvg men mvg löst. Blir så irriterad, på tre NO prov har jag nu varit jätte nära högsta betyg!


15:08:00 |

P!nk - F**king Perfect21:30:00 |

Gwyneth Paltrow.


Huh, inte visste jag att Gwyneth Paltrow sjöng! Fick västa chocken, haha. Har aldrig vetat om det, bara att hon är skådespelerska! Gillar inte låten, men hade ingen aning om att hon sjöng!


 

19:47:01 |

The Swan House!


Äntligen håller dom på att bygga upp! Dock är det bara utsidan, insidan kommer stå tom eftersom dom kommer filma det någon annanstans om jag inte förstod helt knasigt.

"The house is just a shell of a house with no interior decoration or structural design.  The art department hangs the drapes and puts a lamp in the front window but the interior of the house is an empty shell.  The interior shots of 'The Swan House' are filmed on a sound stage."
19:04:51 |

Beautiful.


Kristen är en av världens vackrast kvinnor. Så himla vacker! ♥


17:00:00 |

Day 32: If you could wish for anything that would come true, what would you wish for?


Listor

Finns väldigt många saker men just nu tar jag detta!

Jag skulle nog önska någonting som evig kärlek eller någonting sådant. Kärlek. Äkta kärlek. I filmer och böcker ser man så himla många fina killar och man blir ju kär i karaktärerna! Skulle verkligen vilja hitta en sådan i verkligheten, kanske inte än, men om några år. Någon som jag kan vara mig själv med och som gillar mig för den jag verkligen är. Jag vill bara vara lycklig med honom och gaaah. Jag kan inte förklara exakt hur jag vill och allting låter bara fel när jag skriver det. Att man helt enkelt är världens lyckligast när man är med honom. Som att ingenting annat existerar... Och jag tycker det skulle vara hur charmigt som helst ifall han kunde sjunga och spela gitarr ifall han skrev en låt till mig. Så himla romantiskt!


16:21:48 |

Bättre kvalié.


Den är så fin så fin. Skulle kunna dö just nu. Smälter! Kolla in Robs arm, håå! 


15:59:00 |

Inköp. Thailand.


Style

Tänkte visa er vad jag köpt i Thailand. Har bild på nästan allting. Jag vet att i alla fall att en sak är i tvätten och kanske någonting mer! Och som ni vet så är allting finare i verkligheten än på bild!


Sminket där i mitten är puder, eyeliner och cover all mix.


Den sista bilden är ju på det som jag fick i julklapp! :)

20:36:34 |

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.


IMORGON mina kära vänner, kommer bilder på det som jag har köpt i Thailand. Lovar!

19:00:00 |

Day 31: A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.


Listor• Jag älskar verkligen att läsa böcker.
• Om klockan är t. ex. 15.15 eller 11.11 eller när den är lika så måste jag alltid ta i trä, och finns det inget sånt där måste jag ta på ett huvud ("träskalle") vilket är sjukt irriterande!
• USA är mitt favoritland även om jag bara varit till Florida, en gång.
• Jag är besatt av The Twilight Saga och allting med det typ!
• Jag är väldigt blyg då jag möter nya eller om jag träffar personer som jag nästa aldrig träffat eller är med.
• Jag är INGEN kvällsmänniska, samtidigt som jag alltid är trött på morgonen och aldrig vaknar tidigt typ. Moa och Linnea blir väldigt irriterade ibland för att jag alltid är så trött på kvällen!
• Jag önskar att jag kunde prata engelska flytande med rätt uttal och att jag kunde alla ord som en som fötts i amerika kan.
• Jag har väldigt svårt att gråta när jag ser filmer och läser böcker och så men annars är jag ganska känslig och har lite lätt för att gråta (tycker jag) för saker som man inte alls borde gråta för, haha!
• Av någon anledning brukar jag nästan alltid ha godislöfte från då skolan börjar om till julafton bara för att jag tycker att jag äter mycket godis annars. Ibland lägger jag även till att jag inte heller får äta chips och ostkrokar då.
• Jag är jättedålig på att plugga och att börja i tid. När jag väl börjar med läxan eller inför ett prov så har jag alltid svårt att koncentrera mig för att jag tycker det är så tråkigt så jag börjar alltid hålla på med någonting annat.
• Jag önskar att jag hade en mycket snyggare klädstil än jag har.
• Ett av mina mål i livet är att träffa nästan alla i The Twilight Saga castet. Även att bli frisör och flytta till USA och fixa hår och kanske smink inför filmer.
• Jag är en person som oroar mig alldeles för mycket.
• Jag gillar att träffa nya människor, som bor på ett annat ställe i Sverige som har ungefär samma intressen som en själv (tänker på Tessie nu), och att någon av mina kompisar också lär känna den (Linnea, Moa. Det var Linnea som började prata med henne först). Det skulle även vara skitkul om man fick nya kompisar från ett annat land om man hade möjlighet att även fara och hälsa på dom.
• När jag var yngre älskade jag High School Musical filmerna, efter att jag köpt första filmen såg jag den två gånger varje dag i flera månader.

16:00:00 |

Andra filmen.


Allmänt

Hoppas den blir lika rolig som första!

In the follow-up to the record-breaking hit comedy The Hangover, Phil (Cooper), Stu (Helms), Alan (Galifianakis) and Doug (Bartha) travel to exotic Thailand for Stu's wedding. After the unforgettable bachelor party in Las Vegas, Stu is taking no chances and has opted for a safe, subdued pre-wedding brunch. However, things don't always go as planned. What happens in Vegas may stay in Vegas, but what happens in Bangkok can't even be imagined.


13:25:49 |

Vampire Academy.


Har läst ut Vampire Academy - Last Sacrifice nu. Alltså den är verkligen en av mina favoritböcker. Det är den bästa boken i serien och det händer så mycket saker hela tiden och man kunde aldrig ha anat flera olika händelser och "resultat", eller vad jag nu ska kalla det så att jag inte spoilar någonting. Åh, det går inte att förklara. Grät flera gånger och man blir så ledsen samtidigt som man blir så glad. Blandade känslor hela tiden! Läs serien. Ta er verkligen tid att göra det, ni kommer inte att ångra er! Den är så bra, det finns helt enkelt inte!


Tyckte att några här passade väldigt bra! Dock så kan jag inte riktigt tänka mig Nikki Reed som Rose, även om jag älskar henne. Och Ben Barnes är som jag tänkt mig Dimitri fast det enda är just aniktet, tänker mig Dimitri snyggare än så. Annars var en del perfekta men inte alla!!

12:12:00 |

Beställt hem.


Beställde hem Beautiful Creatures, Bröderna Benzinis Spektakulära Cirkusshow (Water For Elephants) och en kalender. Ville egentligen köpa Water For Elephants men den på svenska var mycket billigare så den blev det nu då jag håller på att försöka spara pengar!01:00:53 |

CDON.


Allmänt

Var inne och beställde hem tre saker från cdon och sen kollade jag igenom order historiken, vi har beställt hem 13 saker från mamma konto, och 12 av dom har jag beställt (fast jag har ju betalat). Känns som att jag har beställt mycket mer saker därifrån men jag har ju trots allt köpt saker på andra ställen också!
Minns att jag hade sett D.E.B.S. på tv och tyckte att den var jättebra så jag köpte hem den, känns som att det var hur länge sen som helst!

(Nu kanske inte alla är i rätt ordning, gjorde bara någonting)


19:10:32 |

Day 30: If you died tomorrow, would you want anyone to know something?


Listor

Jag skulle vilja att personer skulle få veta hur mycket dom betyder för mig. Att jag skulle säga det öga mot öga, inte via datorn eller genom telefon, utan ansikte mot ansikte. Att jag är så otroligt tacksam över att dom finns och att dom gör livet roligare att leva. Att dom för det där lilla extra till min vardag. Att dom är guld värd!


17:00:00 |

Bilder.


Resor

Här får ni lite bilder från mammas kamera som jag inte tror att jag lagt ut! Ska kolla på min kamera sen också, kanske inte idag men vi får se.
Åhh, tycker Moa var så himla söt på den här bilden!
På nattmarknaden.


Moa som shoppar för fullt till sin familj.Apa!


Gillar hur det ser ut som att pappa vägrar att prata eller kolla på Moa!Hahaha, Moa tog kort på då jag kliade mig och fråga mig inte varför jag kliade mig sådär?


Asså åh vilken bild! Allas miner!
Krabba!


Hahahahaha, fråga mig inte!


Min min! xD
Påväg till Queen - We will rock you konserten.

14:57:04 |

Dagens.


Allmänt

Idag så har jag, Linnea, Jessica, Moa och Moa varit till en person på smink skola eller vad man ska kalla det. Hon har kurser då alla får sminka sig själv och hon förklarar men idag sminkade hon Linnea och förklarade. Det bliv skitbra!

Ikväll blir det att se film med Moa, Rollan, Linnea Lb och kanske Moa!Det enda Linnea hade på sig på bilden till vänster var foundation.14:50:06 |

Whoppa.


Allmänt

Normala kompisar har jag! Detta är taget från OM-sidan på pt! Det är om vilka ord som de har lagt till på mobilen!
10:15:46 |

Chocolate Chip Cookies.


Allmänt

Var med Moa W, Rollan och Linnea Ls igår. Vi for till hemmakväll (vill fortfarande säga videoteket) och hyrde tre filmer och köpte godis, för även till coop för Moa ville köpa mango och Rollan nötter. Sen for vi till Linnea där vi först bakade Chocolate Chip Cookies som blev super goda! Har aldrig bakat själv men verkligen gott, måste få recept på dom (jag undrar hur många recept jag tagit från Moas familj? (-;). Sen såg vi på Dear John som var jätte bra! Vill ju också läsa boken men filmen var grym. Förväntade mig bara lite mer i slutet fast den var ändå bra!
19:30:00 |

.


Allmänt

Kommer att komma någondag på allt det som jag har köpt i Thailand!

15:30:00 |

Day 29: If you died tomorrow, what’s one thing you’d regret not doing?


Listor

En jorden runt resa. Alla ställen jag inte besökt! Finns så himla många platser i hela världen som jag skulle vilja fara till. Nej, jag har inte pengarna till att göra det men det är någonting jag verkligen skulle vilja göra innan jag dör. Besöka en massa ställen runt hela jordklotet! New York, Los Angeles, Hawaii, Alaska, Washington (Forks), California,  många platser i USA, Barbados, Bahamas, Mexico, Brasilien, Italien, Portugal, England - Storbritannien, Kina, Japan, Sydafrika, Egypten, Madagaskar, Kina, Japan, Indien, Australien (resa runt där), Fiji, Nya Zeeland och en MASSA andra ställen! Vill fara till en massa paradisöar och även andra ställen där man kan uppleva en massa saker.


Fiji. (Ingen riktig bild och inte min, sökte på Fiji på google). Ingen av bilderna är mina.


Fiji.


Sydafrika.


Sydafrika.


New York.


Hawaii.


Alaska.


Bahamas.


Indien.


Australien.


Egypten.


Kina.


Nya Zeeland.


Mexico.


Brasilien.


Italien.


England.

Om jag skulle ha fått säga en till sak skulle det ha fått vara att jag ångrar att jag inte sett alla i Twilight castet på riktigt (och helst träffat och pratat med dom och så)!

14:07:34 |

To give me all your love is all I ever asked.


Äntligen helg! Så skönt! Veckan har gått snabbt men det är alltid skönt med helg. Ikväll blir det att vara med Moa, Linnea och Linnea. Vi ska se på film, mysa och baka lite! Lär säkert bli att sjunga singstar också.
22:34:24 |

Love is in the air.


Åhåh, så fin! Helt rätt helt rätt! Det kommer bli så perfekt allting! Breaking Dawn! Världens finaste!♥


Allting är helt perfekt! Ni anar inte! Ser ni så fin? Åhhhhh. Så bra. perfekt. Exakt rätt. Amazing! Deras bröllopsnatt. Så himla bra! Det bästa i hela världen! Allting kommer bli bäst!

22:30:27 |

My bad.


Allmänt

Sorry för dålig uppdatering. Ska lägga mig NU! Har haft träning till klockan tio!

21:00:00 |

Day 28: Favorite places to shop.


Listor

Skriver både favoritaffärer och ställen. Men gud så svårt, har ställen som jag gillar att shoppa på men vet inte riktigt vilka mina favoritställen är. Kanske - Zara. H&M (där divided finns). Mitt favoritställe vet jag inte riktigt, skulle vilja säga New York men som sagt har jag aldrig varit där! Sen finns det många platser jag gillar men som jag inte vet vilka som är favoriter.
Synd bara att jag knappt kommer ihåg någon affär från då jag var i USA förutom Victoria's secret!


19:42:07 |

Önskelista.


För ganska länge sen laddade jag upp denna bild på böcker jag vill ha. Denna är samma fast jag har ändrat från dom böcker jag redan har till andra jag vill ha! En bok som saknas är den tredje boken av Crescendo! Ska ju också komma ut nya böcker av Vampire Academy fast ur andra synvinklar om jag inte minns helt fel, så dom skulle jag också vilja ha då! Och som sagt har inte alla kommit ut än.


15:19:45 |

Webcam.


Resor

Tänkte lägga ut lite webcam bilder som jag och Moa tog i Thailand! :-)


20:53:22 |

Sju outfits.


Style

Sju olika outfits som jag hade i Thailand.17:00:00 |

Day 27: Movies you never get tired of watching.


Listor

Twilight. New Moon. Eclipse. HP filmerna. Haha, måste nästan säga High School Musical filmerna också, har inte sett dom på länge men tror nog aldrig jag skulle bli less dom. Disney filmerna blir man aldrig heller less!

Tar bara en bild av Harry Potter filmerna men den får stå för alla.


Cruel Intentions (en djävulsk romans) är en film som vi har som jag sett ganska många gånger som jag även skulle kunna se flera gånger till i framtiden. (Måste även säga Kalle och Chokladfabriken, ser den nästan aldrig men jag blir aldrig less den!)

07:11:25 |

PCA.


Här kommer klippen från PCA som jag la ut sist fast i bättre kvalité. Hittade på twilightsweden!
20:30:00 |

Day 26: Favorite books.


Listor

Ååh, har så himla många favoritböcker, eller favoritserier rättare sagt! The Twilight Saga är min absoluta favoritserie och sen finns det även några böcker jag gillar på sidan om, och någa andra som jag verkligen också älskar. Dom här böckerna är nog dock dom som ligger på topp:


Älskar även Hunger Games serien (och en massa andra, vill ni ha boktips är det bara att fråga!).

19:42:00 |

Årsresumé 2010.


Listor

Hade tänkt göra en liten resumé utav året 2010 som var det bästa året någonsin i hela mitt liv! Alltså så mycket bra hände mig och så många upplevelser som är obeskrivliga och att jag träffat nya människor och gjort saker jag aldrig gjort förut, har fått så himla många minnen från det här året! Nu är det dags att gå vidare till år 2011 men 2010 kommer alltid att finnas i mitt hjärta! ♥

Januari: Det var i januari som jag faktiskt började lyssna på Paramore ganska mycket. Spenderade även väldigt många kvällar med Moa och Linnea (fast det gör jag ju fortfarande också). Såg på PCA och tyckte det var så himla bra att se på och ville absolut inte missa det nästa år (vilket jag var så osmart att jag gjorde det ändå även om jag planerat). Var även och bowlade med laget, och åt middag. Inte så händelserik månad.

Februari: Jag började titta på The Vampire Diaries på tv;en, samtidigt som det började i Sverige men sen tyckte jag det var så bra så jag tittade på alla avsnitt som släppts i USA. En massssssa Eclipse bilder kom ut och jag blev överlycklig! Var till Thailand med familjen och Jonas och efter en vecka kom även Filipssons och Bergdahls. Min familj var där i tre veckor!Mars: Mars började ju med att vi fortfarande var i Thailand. Där höll jag för första gången i hela mitt liv i en tigerunge. Där fick vi även veta att världens finaste Curry hade dött! Han kommer alltid att ha en liten plats i mitt hjärta. ♥ Den första Eclipse trailern kom ut och jag dooooog! Vi köpte biljetter till Pier Pressure! Fick även veta att Stephenie Meyer skulle släppa en till bok som hörde till Twilight Sagan fast ur Brees synvinkel. Praoade även på ett dagis.

April: Den här månaden började med att jag blev lurad att Rob, Kris och Tay skulle komma till Sverige och att jag blev så glaad och en massa med det och sen var det ett aprilskämt och jag blev så glad så när jag fick höra att dom inte skulle komma började jag gråta. Fick fick hem våra PP biljetter! Vi såg banener på stan och en ailien i ett träd. Jag, Moa och Linnea blev bjudna till Evve efter hon hade fyllt år där vi träffade henne för första gången. Kollade på en massa roliga youtube videor, tjena, läget? For till Kiruna och spelade fotboll och lite andra Eclipse saker kom ut.Maj: Jag körde moppe för första gånen den här månaden. En massa promo bilder för Eclipse kom ut. Jag fyllde år nionde maj. En massa andra Eclipse saker kom också ut! Maj var för övrigt en väldigt varm månad! Vi sov i Rollans husvagn! JAG FICK VETA ATT KRISTEN OCH TAYLOR SKULLE KOMMA TILL SVERIGE!


Juni: VI VANN BILJETTER TILL FAN-EVENTET PÅ HOVET! Lyckan var total och jag minns när jag och Linnea skulle berätta för Moa, haha! Det här var en av dom bästa månaderna på heeela året! Vi började göra om på våran gård samtidigt som vi flyttade till stugan. MTV Movie Awards var och New Moon och castet kammade hem en massa saker och jag blev helt galen, så himla bra! Och Kristen var så himla fin! Fick hem TSSLOBT, wee! Examen var och vi fick sommarlov. Fick mina betyg och blev ganska nöjd! Hade även haft klassens dag på min stuga. Jag, Moa, Linnea och hennes föräldrar åkte tåg till Göteborg där vi första dagen gick på Liseberg. Nästa dag var det Pier Pressure där vi träffade Tessie, Maria och Elenor. Det var så himla kul att äntligen få träffa Tessie eftersom det var hon Linnea som hade haft kontakt med. Senare såg vi Paramore live och dom var gudar! Jeez, ni förstår inte hur bra dom är live, det går inte att beskriva! Underbart. Sen när vi kom hem la vi oss direkt för klockan fyra på morgonen nästa dag steg vi upp för att fara till Stockholm. Fan-eventet. Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket som då Kristen och Taylor var framme. Två av mina drömmar uppfylldes på två dagar, jag är evigt tacksam! En av världens bästa resor jag någonsin gjort. ♥ Eclipse red carpet var och alla var så otroligt snyga. Var så grymt avundsjuk på dom som var där och jag har bestämt mig att jag måste fara dit för att uppleva då det är röda mattan inför en av Breaking Dawn filmerna. Jag klarade moppe provet! Eclipse filmen hade premiär och den var så jäkla bra. Alltdå det finns inte hur det går att göra så bra filmer. Ofattbart! Ett bra slut på världens bästa månad någonsin.

Juli: Midsommar firades på min stuga med kompisars familjer. Vi vann summer games, sista året! Fjärde gången vi var i final men detta var enda gången vi vunnit. Hade myrträning och jääklar vad jobbigt, aldrig mer om jag själv skulle få önska! Hade träningsläger inför Gothia då sunderby tjejerna var med! Sen var det Gothia. Oj oj oj så kul det var! Alla matcher och att det händer så mycket och att man har så många olika alternativ är så himla kul. Gothia är verkligen en cup som alla måste få uppleva. Var även på pdol med Johanna, Emma, Linnea och Paulina!
Augusti: PDOL var ju även denna månad och vi flyttade hem från stugan. Jag följde Celia till stallet och red på hennes stora häst, är ingen mästare på att rida precis! Skolan började om. Ingenting speciellt hände.
September: Vampire Diaries season 2 började om! Jag och Linnea byggde en koja till våran coola klubb, alla vill vara med i den, lovar! Var även med kompisar (som alla andra månader).


Oktober: Det kom ut en massa om vem som skulle spela vem i Breaking Dawn och lite nytt om det. Firade halloween hos Linnea med några få men vi hade ändå riktigt kul! Annars så hände det inte så mycket på dom här vintermånaderna.
November: Läste ganska många böcker och såg på några filmer som Kristen var med i och gillade verkligen Adventureland. EMA var som jag satt och såg på med Eva Longoria som host. Kom ut lite bilder från BD part 1 inspelningen i Brasilien. Såg HP på bio.
December: Bakade pepparkakor med familjen och Kerstin och Omar. Fick Eclipse spelet och Celia fyllde 18 år. Var även med Rollan och det gänget ganska mycket. Hade lucia och den 17 for vi till Thailand, min familj utan Celia fast med Moa. Ett perfekt slut på ett perfekt år! ♥

21:00:00 |

Vampire Academy.


Nu när jag kommit hem så har jag börjat läsa Vampire Academy - Last Sacrifice direkt. Det lilla jag redan hunnit läsa är jätte bra! Dock var det inte det omslaget jag trodde det skulle vara eller det som visades, men det spelar inte så stor roll på den här boken när innehållet ändå är samma!


19:00:00 |

Day 25: Your favorite character from any movie and why?


Listor

Hmm.. Någon från Twilight sagan är det allt, både Edward, Bella och så men tror nog jag inte tar någon av dom som det mesta handlar om den här gånen.
Alice. Hon är så glad och samtidigt väldigt envis men på ett charmigt sätt. Hon är bara så himla söt och jag blir glad då jag ser henne för hon utstrålar glädje och godhet. De som betyder någonting för henne bryr hon sig verkligen om och hon är snäll mot alla. Även om hon är väldigt liten så har hon en stor personlighet som jag helt enkelt tycker om! Go team Alice.


17:45:00 |

Last day.


Resor

Tänkte lägga in några sista bilder från fredagen i Thailand. Åh så häärligt det ser ut! Kan även säga att jag inte fick min resväska nu på bandet, den hade blivit kvar i Stockholm men jag får den ikväll!
Var en äcklig fjäril utanför vårat hus som pappa tog kort på, vågade inte gå nära eftersom jag hatar fjärilar! Har nog inte heller berättat om svansen som ramlade på Moas axel när hon stängde dörren. En svans från en ödla eller nå men hur som helst var det bara en svans som levde typ! Då svansen låg där på golvet så rörde den på sig fram och tillbaka, in i en boll och ut ,ditåt och hitåt och FY, en levande svans!I Stockholm!

17:00:00 |

Bubblor.


Allmänt

Usch och fy! Tror nog jag ska ha adidas kofta imorgon på skolan om dom här äckliga sakerna inte försvunnit då!


Blir rent utav äcklad!


15:45:21 |

Böcker.


Ändå sedan vi satte oss på planet och till resans slut så har jag läst ut sex stycken böcker.

Genom dina ögon: En bok av Stephenie Meyer som inte har med Twilight sagan att göra. Det är andra gången jag läser den och jag tycker den är hur bra som helst! I början kanske man inte fattar så mycket första gången man läser den, men sen blir den bara bättre och bättre och bättre. Grym bok!

Tusen gånger starkare: Fick i uppgift utav Kikki från so;n att läsa denna bok. Inte den bästa boken precis men den får en att tänka lite och ibland så hittar man likheter med ens egna klass, fast våran klass är ju inte alls så som i boken, bara någon likhet då och då. Men som sagt får den en att tänka efter och fundera och så.

Torment: Fick denna av Wirtalas i julklapp, det är den andra boken i en serie och jesus vilken bra bok! GRYM BOK! En av mina favorit böcker, så jäkla jäkla bra. ALLA, och då menar jag ALLA borde läsa den! Allt jag ville göra var att läsa den hela tiden och fy bubblan så gryyyym!

New Moon: Första gången jag läste den på engelska och dom är verkligen bättre på engelska (och dom är grymma på svenska)! Som ni vet så är ju hela Twilight sagan min favoritserie (har några till också) och ni borde läsa hela Twilight sagan, verkligen. Stephenie Meyer är så duktig på att beskriva och berätta saker och man dras verkligen in i Bellas liv och känner som hon känner. Så bra!

House of night - Marked: I början var den inte så jättebra tycker jag men ju närmare slutet man kom så blev den helt enkelt bättre. Så i slutet tycker jag den var bra men inte i början.

The secret circle - The initiation and The captive part 1: Den här boken är ju gjord av samma författare som har skrivit Vampire Diaries böckerna. Inte världens bästa bok men den funkar. Även den blev bättre i slutet men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den!


14:26:58 |

Sverige.


Allmänt

Skriver ifrån mammas iphone just nu. Har precis landat här i Stockholm och nu väntar vi på att vårt bagage ska komma. Vill inte vara i kalla Sverige! Har fått konstiga blåsor från solen igår på bröstet, eller ovanför i mitten vilket inte är skönt, och tydligen är dom vattenfyllda precis som då jag ramlade på grillen då jag var liten! Ikväll blir det att gå på queen musikal på cirkus. Tydligen har vi väldigt bra platser! :-) Dock så är mina gråa mjukna dom enda jag har med mig så det blir att köpa strumpbyxor här på Arlanda. Kan inte åka hem till Luleå/Piteå förena imorgon. Kan även säga att jag och Moa inte sov någonting på flyget och ändå gick det ovanligt fort!

13:37:00 |

Fail.


Allmänt

Här i Thailand har vi mått extra bra och utforskat lite olika sidor hos oss. Nu är det såhär att jag och Moa fått upp ögonen för modellandet. Är någon intresserad av att fota två snygga tjejer? Inte? Konstigt! Så fular är vi väl ändå inte...?

07:56:20 |

Missförstånd.


Resor

Jaa, vi for inte alls hem idag!
Alarmet ringde kvart över fem imorse. Vi packade det sista och stängde resväskorna innan Eddy kom och hämtade oss här på Baan Yamu klockan 6. For mot flygplatsen där jag höll på att somna i bilen när pappa säger: Jag får inte riktigt ihop det, planet lyfter 8.20 och det tar 11 timmar, alltså är vi framme i Sverige efter 19 thailändsk tid och efter 13 svensk tid, idag. Vi har ju inte bokat på Arlanda förens imorgon! Då kollar han på biljetterna () och ser att det står 8 januari. Imorgon! Så då hade vi ju som sagt "hejdå" till allting och var redo att fara hem men icket, det var bara "genrep", hehe. Så det blir att kliva upp lika tidigt imorgon men det gör ju ingenting att vi fick en extra dag här.

Igår kväll så åt vi middag hos Stråbergs, som har ett hus här på Baan Yamu och maten var väldigt god! Efter den gick vi alla ner till baren och satt där och pratade och så och packade det sista eftersom vi trodde det var sista dan.

Har stekt idag och ska snart äta lunch här. Ikväll blir det att fara till Central en sista gång där vi äter middag och kanske gör någonting annat. Men som sagt så syns vi på söndag! 


23:40:45 |

...


Allmänt

Far från Baan Yamu om tjugo minuter. Kommer inte hems förens söndag! Blir inte att jag lägger upp något från listan idag eller imorgon, sorry. Vi syns..!

15:25:00 |

Day 24: Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.


Listor

Lyssnar inte på alla jag har, en del är gamla. Får se vilka det blir!

1. Paramore - The Only Exception
2. Michael Jackson ft. Akon - Hold My Hand
3. Taio Cruz - Dynamite
4. Muse - Neutron Star Collision (love is forever)
5. 3!OH! - Donttrustme
6. Shontelle - Impossible
7. Train - Hey, Soul Sister
8. Howie Day - Longest Night
9. Paramore - Stay Away
10. Selena Gomez & The Scene - A Year Without Rain

12:36:02 |

Last day.


Resor

Sista dagen här i Thailand. Imorgon klockan 6.00 på morgonen far vi mot flygplatsen! Vill verkligen inte hem om jag säger så, har haft det så otroligt kul här med Moa och familjen. Allting har gått så snabbt och jag skulle vilja stanna här minst en vecka till.

Jag och Moa pratade, Moa: Vårat enda bråk här var om hårtorken! Hahaha, åh så fult! Dööör!

10:38:25 |

People's Choice Awards.


Blir sur över mig själv när jag klart och tydligt läser 6 januari och sen tänker jag att det är imorgon. Har väntat väldigt länge på att få se det här och så nää ska jag göra bort mig! Inte första gången jag gör så här heller. Får väl nöja mig med videosarna, OCH priserna som tts kammade hem. ♥

Favourite movie actress: Kristen Stewart. Så himla gulligt när Taylor leder henne upp sådär. Naaw!


Best movie: The Twilight Saga Eclipse. Ahhhhhh! ♥


Queen Latifah är alltid så rolig! Förra året började jag skratta massor!


Och jag dör typ, hur jävla snygg var inte Kristen?!? Seriöst, det går inte att hitta någon snyggare. Aaaahhh så snygg så snygg! Vill se ut som henne! Jeez, she's so awesome! Ah, går inte att förklara med ord!
Så himla söta! Mina favoriter! ♥


Favourite Movie: The Twilight Saga: Eclipse
Favourite Movie Actress: Kristen Stewart 
Favourite On Screen Team: Robert Pattinson, Kristen Stewart & Taylor Lautner - The Twilight Saga: Eclipse 
Favourite Horror Movie: A Nightmare on Elm Street (Kellan Lutz är med i den)


10:06:27 |

Jag suger!


Allmänt

Åh så dålig jag är! -.-

19:04:00 |

Day 23: A photo you took.


Listor


En kokosnöt formad som ett hjärta.

16:56:58 |

Islands.


Resor

Som sagt så har vi varit på en båtresa igår och idag. Var ganska många på båten som var väldigt mysig! Fick mat och lite annat på båten och vi stannade flera gånger för att fara till en strand på någon ö medan andra ibland snorklade. På en ö så gick vi en liten rundvandring i hopp om att se varaner men vi såg inga. Vi har varit till: Phi Phi Island, lilla ön. Bamboo Island. Kho Kai Noi Island. Hong Island. Sen tror jag inte det var någon mer ö! Vi sov på Kho Kai Noi island, lilla långa på svenska, där vi sov i bungalows och vad tror ni inte händer mig och Moa? Jo, vi har sånna där myror i sängen som en gång var på hela min kropp och bet mig. INTE KUL!

Annars så har resan varit väldigt trevlig men det är skönt att vara tillbaka här. Har inte kunnat sola någonting idag för solen har varit i moln, dåligt. Hoppas på sol imorgon eftersom det är våran sista chans att bli brun!
På den övre bilden och den undre var det båtar i djungeln med höga träd runt omkring sig som hade hamnat där under tsunamin, jag föstod inte först hur högt vattnet var under tsunamin men nu förstår man när vattnet tydligen var över träden här. Helt otroligt att någonting sådant kan hända, är så otroligt tacksam över att jag inte var i Thailand då!

16:14:00 |

Day 22: A photo that makes you happy.


Listor

Blir fyra stycken bilder. Först tre som får mig att skratta och sen en som gör mig riktigt glad!


17:40:00 |

Pärlön.


Resor

Ray Yang beach har vi varit till idag igen, Pearl island. Var där med en annan familj också. Annars så har vi inte gjort någonting speciellt efter det, bara varit här med dom och så. Just nu tittar vi på filmen Salt!

Imorgon och onsdag kommer jag inte uppdatera någonting förutom dagens citat och listan som jag ska tidsinställa. Ska fara på en båttur till Phi Phi med övernattning någonstans. Far 6.40 från Baan Yamu och kommer hem på kvällen nästa dag.


Gymmade idag, sprang på löpbandet i 25 min plus att jag gick innan och efter men bara 2,5 min var. Fastän det inte var så länge så var det grymt jobbigt, men det behövde jag verkligen!


15:10:33 |

Day 21: Your favorite television program.


Listor

Finns väldigt många men The Vampire Diaries är nog min favorit.


18:37:00 |

Baan Yamu. The Capri. Royal Phuket Marina.


Resor

Eftersom vi är så röda, för att det gör ont överallt (i alla fall för mig) och för att pappa var och spelade golf stannade vi här på Baan Yamu idag och tog det lungt. Skönt det också! Vi har badat, solat, tittat på Karate Kid och senare nu på kvällen for vi och åt middag på The Capri som har suuuuuper goda pizzor! Rekommenderar stället om ni är i Phuket. Var även och kollade på dom störra villorna här på området. Sedan var vi och kikade lite på Royal Phuket Marina som har gigantiska lyxbåtar. Inte vill man ha en stor fet underbar båt inte.. Där finns det även restauranger. Moa har redan lagt sig i sängen och läser nog tror jag, ska ta och göra samma! Ha en bra dag där hemma.

Kan ni tänka er att vi far hem på fredag morgon? Dock är vi inte hemma förens söndag för vi måste sova på Arlanda en natt...


Jag tidsinställer väldigt många inlägg för att inte alla ska komma på en gång. Så ofta när inläggen publiceras ligger jag och sover. T. ex. just nu är klockan 16.38 hemma hos er men inlägget kommer inte upp förens efter 18.00.

16:02:00 |

Day 20: Best day of your life.


Listor

Åhh, det finns så många saker som skulle kunna vara en av mina bästa dagar, men den här är bland topparnas topp. Då Kristen Jaymes Stewart och Taylor Daniel Lautner var i Sverige. Nej, vi hade inte dom bästa platserna och nej, vi hade inte tur då vi stod i kön pågrund av en jävla tjej men jag bryr mig inte just nu. I was there. I've seen them with my own eyes. Unbelievable! Ni fattar inte, jag grät hela jävla tiden. Först såg jag dom bara på tv;en där uppe men då jag såg Kristen, då jag såg henne med mina alldeles egna ögon, för första gången, inte någon skärm utan då jag förstod, vi är i samma rum, jag ser henne in real life, med mina egna ögon, mina egna, då brast allt och tårarna forsade bara ner och tjejerna framför mig stirrade på mig flera gånger och aah. Jag stod inte ens bredvid Linnea och Moa för vi skiljdes åt men jag var så jäkla lycklig i dom där minuterna då jag såg dom. Båda var så stiliga och verkade så himla snälla. Jag såg två av mina idoler! Ni fattar inte lyckan, jag är en av världens lyckligaste. Jag är det. Jag ryser bara jag tänker på det, dom är så fina båda två!


17:03:36 |

Upd.


Allmänt

Kommer inte hinna med att göra dagens punkt på listan. Är så jäkla trött, har sprungit omkring på marknaden och jag har bränt mig så jäkla mycket och allting! Ni får det imorgon istället!

16:00:00 |

Nej. Vi har inte bränt oss!


Resor


Aj.

13:45:00 |

Banana beach.


Resor

Idag har vi varit till Banana beach, en liten strand med inte alls många turister vilket är skönt. Dock är vägen ner väldigt brant så det är bara att ta det försiktigt. Solen har tagit på mycket idag! Blir att fara till Karon senare idag också tror jag, vi lär ju se!Alltid så duktiga på att stava!11:00:45 |

Nyår.


Resor

Nu får ni lite bilder från nyår. Var mycket roligare än för två år sedan kan jag säga! Efter buffén så kom det några och uppträdde, katoyer, och det var inte speciellt bra! Hade lika väl kunnat klara oss utan det. Annars var allting riktigt bra med väldigt god mat!