Sanna Öhman -

16:07:25 |

Dance.


Allmänt

Idag har jag läst och annars har just kommit hem från stan. Var bara där snabbt och tyvärr hittade jag ingenting. Ville köpa något som jag kanske skulle kunna ha imorgon eller på lördag. Det är ju PDOL nu! Senare blir det att träna. Lägger ut en 'gammal' bild nu. Var med Moa och Linnea här!

12:03:45 |

Sunshine.


Allmänt

Igår var jag med Moa, Moa och Linnea på dagen. Vi var på Hemlunda där vi solade och badade. Efter det drog vi in till staden för att köpa mjukglass på Kioskpiraten. Då vi var klara där for vi till Pottan men där var jag inte så länge eftersom jag, mamma och Celia skulle fara och äta middag på 1906. Mamma ville bjuda oss på middag ute eftersom hon far till Holland idag! På kvällen så var jag med Moa, Linnea och Frej!
Haha, älskar Moa M på den här bilden!


19:46:52 |

The music isn't on 'til it's way too loud, that's when everybody starts dancing.


Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har läst, varit ute och sprungit och duschat. Det är väl det mesta! Klockan nio ska jag mamma och pappa fara på bio och se Harry Potter eftersom dom inte sett den ännu. Sover på stugan inatt, som jag gör ungefär varannan natt. See ya!

14:45:44 |

Beautiful book covers.23:16:06 |

You can take everything I have. You can break everything I am. Like I'm made of glass. Like I'm made of paper. Go on and try to tear me down. I will be rising from the ground. Like a skyscraper.


Har inte haft bra uppdatering de senaste dagarna. Har inte heller haft några bilder så då är det inte lika kul att skriva. Hur som helst var jag med Moa och Linnea igår. Vi såg Harry Potter och åt godis och sånt. Annars har jag mest läst. Läste ut City of Glass för ett tag sedan och den var hur bra som helst! Fem av fem stjärnor.

Har just beställt hem de här fyra böckerna.

19:01:41 |

Moa.


Allmänt

Idag har jag inte gjort mycket. Moa kom till stugan medan jag satt och tittade på Eclipse. Då den var klar tittade vi på Harry Potter och hemligheternas kammare. Snart blir det att äta grillad kyckling och Moa äter även här. Ikväll så ska vi vara med Linnea och Frej och vi kanske ska titta på HP då med, fast inte samma. Vill se fjärde filmen eftersom det var väldigt längesedan jag såg den. Blir kul att träffa Frej eftersom han har varit i UK.12:23:14 |

Tornedalen.


Allmänt

Igår strax innan tio kom jag hem från Tornedalen. Där har vi kört fyrhjuling, fiskat, badat, sett HP osv. Har haft jätteskoj! Laddar upp några bilder nu men det är Rollan som har de flesta bilderna på hennes kamera.

Igår på kvällen då vi var hemma drog jag, Moa och Rollan in till stan där vi skulle se den sista Harry Potter filmen. Gud vad den var bra! Är dock sur på mig själv eftersom jag hatar spoilers, men själv har jag läst sista sidan i sista boken just då den kom ut på svenska och hur dum får man vara? Har inte läst någon annan bok förutom början på sjätte eller sjunde, innan ens femte kommit ut på bio typ!!!!!! Dumma jag! Har även läst en massa STORA spoilers på tumblr, men det var inte med mening men ändå! Så visste i princip vad som skulle hände men den var ändå grym, går inte riktigt att beskriva.
20:15:15 |

Tornedalen.


Allmänt

Klockan nio bär det av till Tornedalen. Kommer nog inte uppdatera något förens onsdag! Ska dock tidsinställa dagens citat så att det blir något, även om ni inte läser det!

Linnea på vårat långvariga besök på stranden!

13:25:08 |

What started out as a simple altercation turned into a really sticky situation.


Ikväll så far jag och Rollan med Moas familj till Tornedalen. Ska snart hem och packa och duscha och så! Har dessvärre blivit förkyld, har ont i halsen och just nu låter min hals lite konstigt, men det stoppar mig inte! Igår så var jag, Moa, Moa och Rollan hemma hos Linnea där vi såg HP and the deathly hallows part 1! På dagen så var jag med Linnea och då fick hon berätta om sin resa hon gjort! Hon har ju varit och sett Paramore live! Hon visade även bilder och sånt och vi for även till pottan men där stannade vi i max fem min.

Nu får ni två bilder från Thailand, oj vad bleka vi var. Detta var första eller andra dagen:

Sen var jag tvungen lägga ut den här bilden, MUMS så himla gott det var! Pizza Company i Phukettown.

16:45:00 |

Don't let the bastards get you down.


Kan väl säga att större delen av veckan har spenderats med Moa, Moa och Rollan! Vi har sovit över hos mig två nätter, varit och solat på både Hemlunda, Gläntan och Pottan. Vi har tittat på lejonkunen, bakat, käkat godis och chips, busat, tagit kort osv. Har haft en rolig vecka!

Snart så blir det att äta middag hos Mattan och efter det teater med hennes familj i öjebyn. På söndag blir det nog att fara till Tornedalen med Moa och hennes familj plus Rollan!

14:42:10 |

Lagfest.


I onsdags så var fotbollslaget hemma hos Emma där vi åt hamburgare, hade olika tävlingar och sånt. De som ville fick även åka en sak bakom båten. Tänkte ladda upp lite bilder nu från kvällen!

Sen får ni även en bild från Emmas blogg:


19:59:13 |

Spanien.


Resor

Två månader sent men tänkte ladda upp Moas bilder ifrån Spanien. Har även tagit några själv eftersom hennes kamera var enklare att ta med överallt än min!


10:53:04 |

Måndag.


Allmänt

I måndags var jag med Moa på morgonen. Sen var vi även med Linnea och vi bestämde oss för att dra in till city. Vi hoppade på våra moppar och allting gick som smort ändå tills trafikljusen vid kappa, då bestämde sig Linneas moped för att ge upp. Tur dock vi hade Moa med oss och ett sånt där lås i Linneas moppe. Vi knöt fast det i Moas moppe och sen tog jag Linneas moppe och där satt jag och fick hålla i snöret med mina händer medan Moa körde. Kan säga att jag hade en väldigt snygg ställning för att det skulle funka.. men vi lyckades! Moa och Linnea köpte varsin Lyxshake på Max.

Senare sa vi hejdå till Linnea eftersom hon skulle fara till Stockholm på kvällen, och på onsdag tror jag det är ska hon, Evve och Tess se Paramore live, oh så kul!

Efter middagen var jag och Moa med Moa M och Rollan och vi alla sov hemma hos mig. Kan även säga att då vi var hos Rollan och klockan var 21.56 så bestämde vi oss för att vi ville ha godis vilket resulterade i att vi kastade på oss våra saker och rushade till preem, men vi hann!

10:53:21 |

Läser.


Som ni vet läser jag 'I am number four' just nu, men jag läser även en fanfic på datorn - 'Emancipation Proclamation'. Jag är på kapitel sex där och den är jättebra! Ett tips till alla er som läser detta!


07:03:07 |

I don't have time to have people who hate me cause I'm too busy loving people who love me.


Här sitter jag, sju på morgonen och har just ätit frukost! Ska nämligen fara med pappa och se fotboll klockan åtta. Vill hinna se lite matcher innan jag ska döma idag, tillhör sommarjobbet. Inte kul! Har ett pass på sju timmar där jag ska döma sjumanna. Jag hoppas att jag inte ska döma något utländskt lag!