Sanna Öhman -

17:58:53 |

Blåmärke.


Allmänt

Känner att jag måste ägna ett helt inlägg åt mitt blåmärke. Fick det igår på träningen och oj så ont det gör! Då jag ska gå i trappen, eller då jag ska ställa mig upp eller sätta mig ner så pulserar det massor där i. Fasa! Fattar inte hur det kan ha blivit så stort för då jag fick dubben där på benet så var det inte så mycket det tog ändå. Då man kollar på bilden längst ner är det den övre där det är vitt det tog.

20:55:37 |

7. Favoriter.


Listor


Favoritbok:
 The Twilight Saga, The Mortal Instruments, The Infernal Devices, Vampire Academy, The Hunger Games  och många fler. Favoritfilm: Twilight filmerna och Harry Potter filmerna.  Favoritmusik: Paramore & Rihanna, sen gillar jag även musik där man bara hör piano, eller lite fiol eller något sådant i bakgrunden. Favoritårstid: Sommar. Favorithögtid: Julen! Favorit tv-serie: HIMYM, Glee och Vampire Diaries. Favoritblogg: Kenzas, Frida Grahns, Andréa i boklandet och underbart bokberoende. Då det gäller Twilightbloggar är det Kristens, Twilight Saga och Twilightsweden. Favoritsida: Tumblr, weheartit och goodreads.

18:05:07 |

Christmas.


Allmänt

Igår tog mamma fram julpynt i huset. Jag har även bytt ut de lila ljusen i mitt rum till de röda. Hon gjorde även glögg igår (dock drack inte jag den eftersom jag inte gillar glögg) och lite olika snacks samtidigt som det spelades julmusik med tända ljus runt omkring, så jag hade en massa julstämning igår. Så himla mysigt!

17:47:04 |

6. Mitt rum.


Listor
19:59:47 |

5. Önskelista.


Listor

Än så länge ser den ut såhär:
· Pengar · HIMYM säsong 1, 2, 3, 4, 5 och 6 · Glee säsong 2 · Vampire Diaries säsong 2 · Böcker (kommer kanske byta ut någon) · Ett nytt objektiv till kameran · Presentkort på typ akademibokhandeln, Nelly om det går osv. · Twilight, New Moon och Breaking Dawn pt 1 soundtrack · Paramores skivor brand new eyes och all we know is falling · Kanske den nya Twilight parfymen, Immortal ·

12:00:00 |

Läser.


För nästan första gången i hela mitt liv läser jag två böcker samtidigt. Jag brukar aldrig göra det eftersom då jag läser en bok vill jag läsa den och ha den "i fokus" och ingen annan som kommer mellan. Här ligger jag och blöder läser vi med skolan och jag vet inte när vi ska läsa ut den och jag vill inte göra det för snabbt så då började jag läsa Graceling för två dagar sen, för då kan jag läsa lite ur båda och då tar det längre tid.

18:00:00 |

4. Innehållet i min väska.


Listor


1. Börs. 2. Skrivhäfte. 3. Almanacka. 4. Pennfack.

Har även nyckel hem, lypsyl, ipren och några lösa papper i väskan, men dom fick inte vara med på bild. Brukar även ha min mobil och iPod där i. Har en ganska liten väska så då allting jag nu skrev är där i ryms det nästan inte en enda sak till.

13:42:06 |

Fallen - Torment - Passion - Rapture.


Har totalt missat att omslaget till Rapture, fjärde boken i Fallen serien, har kommit ut och åh så himla fint omslag! Fallen serien är en av de serier som jag tycker har de finaste omslagen och jag måste nog säga att just denna är nog den som jag gillar allra mest.


12:46:08 |

I can't imagine a world without you in it.


Egentligen skulle jag ha varit i Luleå just nu på länsläger till imorgon, men här sitter jag, hemma, framför datorn. Är fortfarande sjuk och har grymt ont i halsen och jag har väldigt mycket hosta. Ni ska höra min röst, är väldigt hes! 

Har inte haft tiden och orken att ta kort och göra varje punkt på listan eftersom jag varit sjuk, men senare idag kommer nästa sak som står.

Igår såg jag filmen Speak, som Kristen Stewart var/är med i. Innan det fick jag pappa att fara på ICA med mig där en Ben & Jerry fick följa med hem. Så då tog jag den, en filt och satte igång filmen.

Det är snart december och det ser forfarande ut såhär, vad händer?

20:47:53 |

3. Detta har jag gjort idag.


Listor

Böt plats på denna och dagens look eftersom jag gått runt i morgonrock hela dagen. Har haft feber och ont i halsen så jag har inte varit på skolan, varken igår eller idag.

Så vad har jag gjort idag?
· Läst ut Beautiful Chaos · Fortsatt läsa på Här ligger jag och blöder · Ätit · Sovit · Sett en film på tv;en · Duschat · Laddat hem låtar · Pluggat · Bytit sängkläder.

16:30:00 |

2. Boken jag läser.


Listor

Just nu läser jag tredje boken i Caster Chronicles serien. Beautiful Chaos.

10:19:03 |

You can't blame someone for walking away if you didn't do anything to make them stay.


I fredags så klippte jag mamma lite. Mitt första klipp på riktigt hår. Sen så i lördags rullade jag VO på henne eftersom hon skulle bort. Kan säga att det är mycket svårare att klippa än vad man tror. Indelningar, hålla fingrarna exakt horisontellt med indelningen och få det exakt rakt, utan att det lutar någonting. Det är så himla mycket att tänka på!

20:05:19 |

1. En bild på mig + 10 fakta om mig.


Listor

  • Då jag var mindre älskade jag verkligen Molly Moon böckerna.
  • Jag är väldigt lat.
  • Jag älskar att fika och jag gör det nästan hela tiden.
  • Jag är en ganska blyg person.
  • Jag är varken morgon- eller kvällsmänniska.
  • Jag önskar att min engelska var perfekt - uttal (som en amerikan), grammatik osv. och jag gillar det språket väldigt mycket.
  • Att plugga är en sak som jag verkligen är dålig på. Börjar alltid väldigt sent och efter att jag pluggat ett tag börjar jag hålla på med andra saker, varje gång.
  • Oroar mig alldeles för mycket för ingenting.
  • Jag har varit i tre olika världsdelar.
  • The Twilight Saga är en av sakerna som jag älskar mest av allt.

19:42:00 |

We found love in a hopeless place.


Listor

Såg listen här under på Linneas blogg så jag tog den därifrån. Nu kommer jag ha någonting att uppdatera om så att det inte är alldeles för tomt här. Ändrade bara på någon punkt.
1. En bild på mig + 10 fakta om mig.
2. Boken jag läser.
3. Detta har jag gjort idag.
4. Innehållet i min väska.
5. Önskelista.
6. Mitt rum.
7. Favoriter.
8. Länder jag besökt.
9. En låt jag tycker om just nu.
10. Ett minne.

För ungefär ett års sedan gjorde jag ju också en lista fast som pågick i 50 dagar. Gjorde aldrig klart den utan det som är här nedanför är kvar att göra. Vi får se om jag gör klart den efteråt.
Day 42: Whatever you feel like saying.
Day 43: A picture of your favorite place in the world.
Day 44: Someone you would want to switch lives with for one day and why.

Day 45: Places you want to visit.
Day 46: Photos of personal things in your life (pets, family, house, ect).
Day 47: Things you can’t live without.

Day 48: Hopes, dreams and plans for the next 365 days.
Day 49: A photo of you right now.
Day 50: Favorite Song.

11:11:23 |

Breaking Dawn cast on Ellen.


Igår så kom det ut klipp på internet från The Ellen Show där Robert, Taylor, Kristen och resten av skådespelarna i familjen Cullen var. Måste bara lägga ut detta, så himla roligt! Först kring 12.30 där Kristen kastar vindruvor (tror jag det är) till Taylor och sen om man spolar till 13.35 så börjar Ellen kasta till Rob, dör då hon kastar till Rob, tredje kastet! Sen älskar jag då Rob visar sina "moves" haha!
 


19:09:07 |

Love.


Breaking Dawn part 1 - finns inga ord! Den var över mina förväntningar och ändå var dom grymt höga. Allting var så himla bra gjort och ett så grymt jobb från skådespelarna och alla bakom filmen och specialeffekterna och allting var perfekt! Perfektion. Det går inte att beskriva hur jag kände mig efter filmen, var helt 'blown away', SÅ BRA! Min favorit någonsin. Kärlek till tusen. Det går inte att beskriva hur himla bra den var.

04:38:08 |04:34:07 |

Kärlek.20:44:21 |

Tears don't mean you're losing.


Idag är det ju fars dag så till middag gjorde vi hemmagjord smörgåstårta. Gud så himla god den var! Vi har även varit förbi farfar en snabbis för att gratta honom.
Annars har jag tränat idag - läns, och sen efter det så gick New Moon och sedan Eclipse på tv så jag har tittat på dom lite till och från.


17:42:38 |

We used to talk everyday, now it's like we don't know each other.


Idag så har jag och mamma bakat - svampkaka. Förstår dock inte varför den heter så eftersom det inte är någon svamp i den, bara en helt vanlig krämig kaka. Jag har även varit och tränat idag med Piteå Södra och just nu är jag hemma med Omar på besök. Ikväll så blir det nog att vara med kompisar, det är i alla fall vad som är tänkt just nu.

19:58:26 |

EMA 2011.


Allmänt

Sitter bänkad framför tv:en för ikväll står EMA på schemat! Hoppas bara det inte blir som förra året då de visade saker som redan visats och då det mitt i allt började visas musikvideor och sånt.

22:29:34 |

Kärlek. ♥Förevigt.


21:09:56 |

Cermonin.


Här kan man se hela cermonin nu i efterhand:


18:28:14 |

The hand & footprint ceremony.


Idag så kommer Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner att sätta sina handavtryck på Grauman's Chinese Theatre i Los Angeles där de kommer finnas kvar för alltid. Jag vill verkligen se cermonin men tyvärr så har jag träning som jag ska fara på alldeles strax. Här nedanför så tror jag ni kommer kunna se då dom gör det. De ska börja 18.30 (om nån minut).

 
Broadcasting live with Ustream

17:03:17 |

Just because I laugh a lot, doesn't mean my life is easy. Just because I have a smile on my face everyday, doesn't mean that somethings not bothering me.


Inatt så har jag sovit hos Linnea. Kom hem därifrån för en timme sen kanske. Vi har sett HIMYM och ätit kakdeg, ätit lunch på sushi & te med Elin och Elise och.. sovit!
Ikväll är det träning på schemat.

11:56:45 |

The Hunger Games cast - Vanity Fair.Påminner lite om detta foto från Vanity Fair på Twilight castet från 2008.

23:38:26 |

Curry.


Allmänt

Idag skulle min lilla rackare ha fyllt år! ♥


23:04:10 |

I'm not crazy. My reality is just different than yours.


Igår var jag med Moa, Moam, Rollan och Lulle. Eftersom det var halloween igår egentligen så hade vi tänkt hyra skräckfilm och bara mysa lite och så. Sen fick jag veta strax innan jag skulle fara att vi skulle klä ut oss bara för skojs skull. Här nedanför har ni bild på alla förutom mig eftersom jag var så himla dålig. Roligt hade jag i alla fall!

Idag så har jag varit på f17 träning och sedan har jag varit med Mattan. Hon följde med mig på gul & blå där jag åt middag och sedan for vi på ICA och hyrde film.Lejon.

Hippie.

Nutella-face.

Pirat.12:47:46 |

Photos.


Resor

Bilderna som är här nedanför är tagna från Linneas blogg och det är hon som tagit alla. Det är några bilder från flyget, Gamla stan och sedan på lite annat.