Sanna Öhman -

18:40:42 |

Valborg!


Allmänt

Just nu är jag hemma hos Mattan och gör mig i ordning inför ikväll. Självklart så har jag lyckats förstöra mina byxor och inte har jag några andra med mig inte! Hur som helst ska vi vara hos en i Lulles klass ikväll, blir skoj!


16:17:47 |

Before I die I want to - 12.


Listor


11:38:01 |

Fotboll.


Allmänt

Igår förlorade vi mot Alvik med 1-3 (0-3). Dock så var sex av våra ordinarie spelare borta och vi hade endast en avbytare på bänken och det var Emma G (målvakt) som spelade ute. Det roliga är dock att hon gjorde vårat enda mål, på frispark. Jag hade ganska mycket att göra men en sån match behövde jag verkligen, och jag hann med att få både mitt första gula kort och magpump.

Nu ska jag nog börja bege mig mot Heden för att se Storfors andra halvlek mot Hemmings, och senare idag ska jag slinga mammas hår. Ni får även en bild på mig och Moa från Thailand i detta inlägg:


11:24:09 |

:)


Allmänt

Dålig uppdatering, igen. Känns som att jag börjar alla mina inlägg så nu för tiden. I alla fall så hade jag tänkt uppdatera er om vad som hänt i mitt liv sedan senast jag skrev i tisdags!

I onsdags på kvällen fick jag migrän, vilket resulterade i att jag blev hemma från skolan torsdag och missade ett av de nationella proven i svenska. Låg hemma och sov, la lite pussel, läste när det blev bättre i huvudet och så.

Igår så var jag på skolan där vi skulle para ihop oss två och två (jag & Moa) där man skulle shamponera ens hår, styla det och göra en "färgställning" (kommer inte riktigt ihåg vad det heter nu), men vilken nyans/färg ansatsen var och vilken ton håret hade osv. På kvällen var jag först med Lulle, Moa W och Rollan och sedan drog vi in till stan och träffade Emir och Alfred och efter det drog vi till en i Linneas klass som heter Malin och var där ett tag. Väldigt rolig och behövlig kväll!

Idag så har jag, för tredje dagen i rak, bakat kladdekakemuffins. Jag misslyckas bara hela tiden! Dom blir för torra! Första dagen hade jag i dom tolv minuter i ugnen, igår tio och idag åtta. Så nu kan dom ju helt enkelt inte ha blivit för torra! Jaja, we'll see. Senare idag är det match mot Alvik som gäller och sen får vi helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda.
18:58:15 |

Ögonbryn.


Allmänt

En av sakerna jag fick i julklapp var ett presentkort på salong Shi, där jag idag varit och färgat, vaxat och noppat mina ögonbryn! Vill passa på nu innan jag drar till Amsterdam nästa vecka på torsdag. Ska ju vara på praktik där! Blir där i nästan två veckor, fast jag kommer vara åtta dagar på salong (blir där över två helger). Det kommer bli så himla roligt!!

Nu ska ni få en för och efterbild på bryna. Dock så är är förebilden från då jag fyllde år 2009, tror jag. Hade egentligen mycket gråare ögonbryn innan jag färgade, och eftersom jag precis gjort det är dom extra mörka nu! 


14:07:56 |

Lagfest.


Allmänt

Nu hade jag tänkt lägga ut några bilder från igår. Har inte så jättebra bilder och inte så många heller, men det får gå ändå! Hade det jätteroligt i alla fall! Sista bilden är tagen från Linneas instagram.

Just det ja, vi hade ju match innan mot arvidsjaur i snöovädret. Det blev vinst med 16-1!13:10:19 |

-


Allmänt

Igår på skolan var jag värdinna, vilket betyder att jag inte hade någon kund och svarade i telefon och sånt i stället. Alla rullade permanent efter lunch och jag är inte så snabb men då var jag äntligen på sidan ganska långt ner och det kändes så bra att jag skulle få rulla där eftersom jag aldrig gjort det tidigare, men nej, då går brandlarmet och då måste vi vara ute så länge så hinner jag något mer? Nej. Hur som helst blev det bättre på kvällen för då var jag med Moa och Linnea och vi tittade på Glee och lite sånt.

Idag så är det match mot Arvidsjaur klockan fem på LF, och efter det är det LAGFEST! Vi bestämde det lite sådär spontant i onsdags på träning. Så det blir kul! Annars så försöker jag plugga lite NK men det går inte så jättebra. Har redovisning på måndag.


16:11:00 |

Thailand - området.


Allmänt

Nu, äntligen, hade jag tänkt visa lite bilder från området på Baan Yamu. Fattade inte riktigt om personen som kommenterade planerar att åka dit snart eller om den menar ifall jag planerar att åka dit snart. Hur som helst så om det är ifall vi ska dit så nej, vi har inga planer på det.

Glömde att skriva på inlägget om själva lägenheten så har vi en 3 bedroom condominium, och att det finns andra sorters också. Om ni vill kan ni trycka här för att komma till deras hemsida där ni kan se vad det finns för andra sorters hus och för lite fler bilder.

Från början hade jag laddat upp över 150 bilder, om man räknar både med området och själva lägenheten. Jises! Det var som sagt därför jag bestämde mig för att göra två inlägg men sen har jag även tagit bort ganska många! Som vanligt är det svårt att få med bilder på allt, och de större och lite lyxigare lägenheterna har jag nästan ingen bild på.

De bilderna som kommer först nu är området där gemensamma poolen är, restaurang och lite sånt. Helt enkelt där vi brukar hänga. Stället som är mitt mellan olika lägenheter, vet inte riktigt hur jag ska förklara. Måste även varna er för BILDBOMB:Bilder tagna på natten:Bilder från runtom området, och som jag sa tidigare är det här jag har dåligt med bilder. Det här är det första man möts av då man svänger in till Baan Yamu. Den gråa väggen bakom skylten där borta är poolen och det lilla man ser av ett hus till vänster är restaurangen:


Restaurangen igen:


På bilden direkt under så är det där man går in till lägenheter som vi har direkt till höger:


Utsikten från Celias rum, det är på vägen där som bilden innan är tagen från:


Fortfarande samma väg, fast nu bild på där man kommer ifrån då man kör in på området:


Fortfarande samma väg, fast nu är man nästan högst upp på området:

Som ni ser här är det ett hus direkt till vänster:


Det här är samma hus fast framifrån:


På bilden här under är jag i huset som står allra högst upp, och den här bilden är tagen åt andra hållet än mot lägenheterna och det:


På den här bilden ser ni det huset rakt fram, högst upp:


ÄNTLIGEN, är jag klar, skönt! Fick ändå med ganska mycket, även om det är långtifrån allt. Vill föröska få mer kort på alla de andra lägenheterna och hur det ser ut i dom och lite sånt.

16:34:19 |

Gammalt!


Allmänt

I brist på annat och för att jag inte riktigt har tid att fixa det andra Thailandsinlägget så får ni det här för tillfället. Några gamla och fräsiga bilder!


Lill-Omis!


13:00:00 |

Kattungar.


Allmänt

Åh, måste bara lägga ut dom här bilderna på våra kattungar som jag hittade! Sex små rackare fick Myrra, och vi som inte ens visste att hon hade ungar i magen förens hon började föda mitt under finalen till melodifestivalen. Två pojkar (Dobby och Svampbob) och fyra flickor (Tussi, Pärlan + två till). Ja, ni kan ju gissa vem det var som döpte dom?

Håller fortfarande på att fixa med bilderna i Thailandsinlägget.00:02:08 |

Svar på kommentar.


Svar på kommentar

Fråga: Har de på din frisörskola sagt något om att ricinolja är dåligt för håret att använda?=)

Svar: Nej, det har de inte eftersom vi inte pratat om det så har tyvärr ingen aning! :)

12:08:00 |

Svar på kommentar.


Svar på kommentar

Fråga: Vad gör ni för nå för att det ska bli sådär fint? :D

Svar: Först då vi gick från brunt till färgen i mitten gjorde vi (eller Lydia i min klass gjorde på mig) en avrensning, sedan slingor i hätta och sedan nyansering (använde även silvershampo den gången, dock spelar det inte så stor roll). Från bilden i mitten till det som Olivia gjorde på mig i torsdags så gjorde hon först foliepaket i hela håret och hon vävde inte. Hon använde sig av märket Vidal Sassoon. Sen gjorde hon en snabb rensning i shamponeringen för att ljusa upp håret lite grann och sedan en nyansering för att dämpa det gula!  :)

Här får ni en bild på brunt - blont. Har tagit bort bilden i mitten!

18:00:00 |

Thailand - läggan.


Allmänt

Hade tänkt börja er med att visa själva lägenheten, både utsidan och insidan. Jag känner att jag måste dela upp Thailandinlägget i två eftersom det annars blir alldeles för mycket bilder. Senare kommer ni få lite mer bilder på själva området och det.

Har försökt få med bilder på så mycket som möjligt, men såklart går det inte att få med allt. Har inte alls något kort på Celias rum typ och lite sånt, men det får gå ändå!

Mitt rum:
Mitt rum sett nerifrån ↓


Utsikten från mitt rum om man står där vid glaset på bilden innan ↓ (kan även se ner på soffan och tv;en och det)


Mitt rum ser ni lite där uppe, och köket och det där nere ↓Köket direkt till vänster, sedan en toa och sedan ingången. ↓

Kortet är taget från mitt rum, och där Moa står är ett badrum, med toalett, dush och två handfat och på andra sidan är Celias rum. ↓


Mammas och pappas sovrum:
Mammas och pappas badrum:Här går man in i lägenheterna om man varit någon annanstans än på Baan Yamu eller då man kommer och så ↓ (nu har det ju dock växt ganska mycket mer än på bilden där det bara är en massa jord. Denna bild är tagen 2008-2009)


Lägenheten framifrån:
13:00:00 |

Resultat.


Allmänt

Längst till vänster är mitt hår innan vi hade egen hårvård i mars. Den i mitten är resultatet efter egen hårvård, och den till höger är resultatet från igår!

21:20:46 |

Dahl's frisörservice.


Allmänt

Idag var jag ju som sagt i Luleå där Olivia slingade mitt hår och lite sånt. Jag kommer visa resultatet i ett annat inlägg! Efter det blev det lunch på Waldorf med mamma och sedan for vi på Dahl's där jag köpte blondering och väteperoxid. Ni ska få en bild på det och även på vad jag köpte sist jag var där!


Shampo och balsam längst till vänster eftersom det var i gratislådan (har ingen aning om hur bra det är, säkert dåligt eftersom det var gratis), väte, blondering, hätta, folie och "nålar" till hättan.

00:19:31 |

Godnatt!


Allmänt

Som ni ser har jag bytt header och färg på min blogg. Jag kände att det var dags för lite nytt nu och inte så himla kalla och tråkiga färger. Inte så jättespeciellt precis, men lite annorlunda.

Jag har fått en kommentar där en frågade om jag skulle kunna visa fler bilder från Thailand och våran lägenhet och så och det kan jag! Vet inte riktigt när men någon dag i veckan ska jag försöka få det inlägget publicerat.

Sist men inte minst så kan jag väl berätta att imorgon ska jag fara till Luleå och slinga håret hos Olivia i min klass (som är superduktig, hon kom trea i sm). Det blir roligt! Jag vill ju bli väldigt blond, eller som jag varit förut fast inte för gult. Så ser framemot det!


16:50:17 |

Sorry.


Allmänt

Usch och fy säger jag till min uppdatering, och den kommer säkert forsätta vara såhär. Hur som helst hade jag tänkt ge er en liten sammanfattning om vad jag gjort än så länge på detta lov. Här kommer den:
Linnea har sovit över här. Tittat på hela första säsongen av Glee. Börjat titta på andra säsongen av Glee. Läst. Haft besök från Holland. Tränat. Varit med kompisar. Hyrt film.

Det var väl vad jag gjort i stort sett. Har väl också suttit ganska mycket framför datorn (ovanligt, nej). Sen bara för att göra inlägget lite roligare får ni en bild på mig från Thaaai. Inte var man nå röd inte!