Sanna Öhman -

21:56:44 |

Tomorrow will be kinder.


Tråkigt väder, herregud! Körde moppe hem i regnet och även träningen spenderades under en gråtande himmel. Nåväl, så kan det gå! På jobbet idag har vi bland annat bakat. Nu har vi hunnit med att baka både kärleksmums, kolakakor, hallonpaj, sockerkaka och sommarkaka! På torsdag är det våfflor som gäller.
 
Imorgon så drar jag mot Umeå, men inte riktigt, för att spela fotboll och då hoppas jag på bättre väder! Har även laddat hem en radioapp på telefonen så jag förhoppningsvis kan lyssna på första semifinalen i EM där på vägen hem.
 

12:44:23 |

Sommar.


Allmänt

Idag är första dagen på länge som jag verkligen har haft tid att sitta framför datorn och kolla alla bloggar och allt annat som jag vill kolla! Finally. Nej, jag har haft roligt ändå och sen har jag ju börjar jobba också, på Källbogården rättare sagt. Annars har jag hunnit vara med att fira en lugn men rolig midsommar med vänner, spelat fotboll, varit på phb, spelat kort och lite annat också.
 

16:22:00 |

Arg.


Allmänt

Som jag skrev på min andra blogg: "Dumma nya blogg.se!!! Har haft en massa saker i utkast som jag tänkt publicera, även annat, och nu har jag fått den nya designen och nu har jag endast två inlägg kvar i utkast och tidigare hade jag över 3 sidor! Saker ligger i utkast av en anledning - det spelar ingen roll hur länge dom varit där, är dom där ska dom STANNA. Dampar lös lite nu. Förutom det är den helt okej designen och allt det där, men är riktigt irriterad över det jag just skrivit!" Gå och dö.

12:32:46 |

Latest.


Allmänt

I onsdags var jag och tittade på niornas examen i Hortlax och efter det spenderade jag och mina kompisar dagen på Heden. Torsdags så spelade jag min första seriematch denna säsong och det gick ändå ganska bra, 0-0, seriefinal. I fredags så var jag med kompisar hemma hos Moam och tittade på då Sverige förlorade mot England och senare spelade vi själva fotboll på Heden. Igår så var jag, Rollan, Moa, Emir och Alfred ute med Alfreds båt och på kvällen lirade vi + annat folk volleyboll och sedan var vi hemma hos Fille. Idag blir det att ÄNTLIGEN se Swath på bio med Lulle. Har längtat som en galning!17:16:00 |

Amsterdam - Shopping.


Style

Nu ska ni få bilder på en del av kläderna som jag köpte i Amsterdam. Det är som sagt inte alla utan dom som inte kommer på bild nu ska jag försöka få kort på någon annan gång. Sen ser alla kläder fula ut på bilderna.. Shortsen på alla bilder är inte köpta i Amsterdam, utan det är alla överdelar (+ kavajen på sista bilden) som är köpta där.


16:32:11 |

Summer.


Allmänt

Både igår och idag har jag varit med mina käraste kompanjoner. Igår träffades vi för att hejja fram Sverige som äkta fans men det gick inget vidare. Idag så träffades vi för att njuta av det fina vädret på Hemlunda men det gick inte heller för att vädret ej tillät det, men då spelade vi Alias i stället och då solen väl var framme stekte vi, spelade kubb och jonkade!


11:26:05 |

Senaste.


Allmänt

Vad har jag hunnit göra sedan fredag förra veckan? Kommer såklart inte ihåg allting men i måndags fick jag sommarlov. Jag har även hunnit sova över hos Moa, varit med kompisar och lagat middag, tränat, blivit väldans förkyld, tittat på stunderna och varit på tre studentskivor, varit på min stuga med vänner och sovit över, hyrt film och käkat godis osv. Så där har ni en liten snabb sammanfattning av det mesta.

Igår var det även tänkt att jag skulle på bio och se SWATH med Moa, Moam, Lulle och Rollan men det blev inte eftersom det blev match med f17 i stället eftersom dom inte hade någon målvakt. Det gick väldigt tungt eftersom jag är förkyld men det funkade ändå ganska bra med rösten om än den skar sig lite ibland.. så då blir det att se filmen någon annan dag i stället eftersom jag har väntat på att få se den hur länge som helst!

00:02:49 |

Svar på kommentar.


Svar på kommentar

Fråga: Hur kan du göra så fina collage med bilder?

Svar: Det är inte alls svårt utan jag väljer bland bilderna jag vill ha, ändrar så att alla är samma höjd (har såklart öppnat dom bilderna i programmet jag använder mig av), eller om jag vill ha två bilder ovanpå varandra som längst till höger i det kollaget med bara Kristen så ändrar jag så att deras höjd tillsammans bli 700, om t. ex. bilderna till vänster i det kollaget som bara är en (inte en ovanför en annan) är 700 i höjd. Sen kanske jag beskär dem på bredden och sedan kopierar jag och klistrar in bilderna var för sig på ett helt nytt och vitt papper/sida så som jag vill ha. Brukar lämna ett vitt litet mellanrum mellan varje bild. Jag använder mig av programmet PhotoFiltre som är mycket enkelt. Det är inte alls komplicerat egentligen!


16:00:28 |

Egen hårvård.


Allmänt

Jag var som jag skrev i ett tidigare inlägg på stan i onsdags där det enda som fick följa med mig hem var en book. City och Lost Souls av Cassandra Clare som ni ser på bilden nedan rättare sagt.

Idag på skolan stod det egen hårvård på schemat. Linnea gjorde lite slingor i folie i mitt hår och sedan gjorde hon en nyansering på mig. På henne shamponerade jag och gjorde inpackning och formblåste sedan eftersom hon redan gjort sitt hår ganska nydligt. Jag fick även lägga i en ljus färg i Lydias hår i shamponeringen och sedan föna henne också. Så det har varit en lugn men rolig dag!