Sanna Öhman -

18:38:48 |

Nu är det jul igen.


Allmänt

Mörka dagar, tända ljus, mysig julmusik, pepparkakor, saffransbullar, paket, julgran, julpynt, julbord, Kalle Anka, julkalender, Polarexpressen, chokladkalender, familj, vänner, knäck, snö, tomtar.
 

19:12:38 |

Finally.


Allmänt

Efter ett år och nästan en månad så är den borta! 
 

20:32:44 |

I'm tired of fighting for peace when I am alone on the frontline.


Eftersom mina vänner så snällt bad mig blogga i helgen så ska jag nu ta och göra det! I fredags var vi hos Sofie och badade i hennes jacuzzi som var minst sagt underbart! Lördagen bestod av en tripp till Luleå med familjen + Kim för att titta på hockey där Luleå vann över Brynäs med 8-1. Kvällen spenderades hos Marcus där vi spelade lite spel och sånt där jag vann alla gånger, kung som vanligt!
 
Igår var det träning och direkt efter den drog jag in till stan för att köpa nya springskor och då vi satt i bilen efter det fick jag synbortfall vilket alltid är ett tecken på migrän, så jag har varit hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande har haft lite ont, fast inte alls lika mycket som igår!
 

12:26:00 |

We are the stars up in the sky, we light the darkness you and I.


Allmänt

Ååh, så jobbig Diesel är just nu! Har varit ute med han men ändå har han kissat inne två gånger och han är så jobbig så då jag sitter och torkar upp det jävla kisset så ska han ju komma och gå på kisspappret, bita i det, sprida ut det och något mer behöver jag inte säga.
 
På tal om någonting helt annat och mycket roligare än att bli irriterad på en liten vovve som inte vet bättre så var jag och Moa och såg Breaking Dawn igår igen, fortfarande riktigt bra men inte helt på samma sätt som tidigare eftersom jag var redo för den där "twisten" nu! Efter det gick vi till lf och såg två minuter av hockey innan vi for till Lulle där kvällen avslutades!
 

20:37:34 |

Breaking Dawn part 2.


Breaking Dawn part 2. Otroligt fantastisk bra film, den levde verkligen upp till mina förväntningar! Så sjukt, sjukt bra alltså. Och slutet var så fint, då det visades snuttar från de tidigare filmerna, den sista raden i den sista boken, rader från boken Twilight, och sen i slutet så var allas skådespelares namn med, och då menar jag även dom i Twilight som endast var med där och så, t.ex. James, Victoria, Laurent osv., som en hyllning till början och hela resan. MEN den där så kallade "twisten" i slutet, som INTE finns med i boken. Trodde helt ärligt att jag skulle dö, fick panik och visste inte vad jag skulle göra, tänkte bara SÅ HÄR ÄR DET INTE, SÅ HÄR ÄR DET INTE. Något mer säger jag inte, förutom att jag älskar vampire Bella.
 
Grät en massa på slutet så hela ansiktet sved som tusan, då jag förstod att det här är slutet, även om jag inte riktigt fattar det idag!  Ingenting kommer någonsin betyda så mycket för mig som det här har gjort, och det har varit så jävla roligt. Alla saker som jag gjort i samband med Twilight. Och nu är det över. Jag kommer aldrig mer bli så insatt i något som jag varit insatt i The Twilight Saga och alla skådespelare. Jag kommer aldrig att veta så mycket om något som jag gjort om det här. Tack.
 
 
Ursäkta alla Twilight inlägg i veckan, men detta är mest troligt det sista!

04:30:43 |

Black Carpet.


Åh, så fina! Det lär komma upp ETT till inlägg om det här imorgon. Ja, just nu handlar min blogg enbart om detta, men det lär inte komma så mycket mer efter onsdag/torsdag! ♥
 

19:33:00 |

This is the end.


Heads up - this will be a långt inlägg / Long Lost Twihard.
 
Inatt är det den sista galapremiären (röda mattan) med alla skådespelare från The Twilight Saga inför sista Twilightfilmen någonsin i Los Angeles. Ja, jag ska upp och titta, som jag gjort varje gång förutom för första filmen. Och ja, det är sjukt sorgligt.
 
Satt för någon dag sedan och lyssnade på alla olika soundtracks och scores från filmerna och minns tillbaka. Den tiden då man var helt galen i allt som hände runtikring - var det en tidning som hade en poster i men inget annat, då köpte man den, så fort man fick veta någon som blivit castad blev man överlycklig, man kunde alla skådespelares namn, även dom som hade mini roller, så fort det släpptes en ynka bild efter att 1000 stycken redan hade släppts var man lika galen. Gemenskapen, minnena, upplevelserna. Det är inte först nu som jag faktiskt börjar förstå att detta är slutet, att allting snart är över. Det är såklart tråkigt att det tar slut, även om jag inte alls är lika ledsen som jag skulle ha varit om det var för något år sedan, för det har liksom alltid funnits där, även om man inte tänkt på det, förväntan över nästa film, och vetat att det skulle bli en till film efter den här, att titta på intervjuer och premiärer då alla i castet och crewen varit samlade, och nu för att tänka: ”är det här den sista gången någonsin?”, och att dela allt det här med speciellt Moa och Linnea. Det har varit helt underbart och roligt! Så tack ändå, för det har varit en så himla stor del av den jag har varit, varit det stora samtalsämnet under fem år, och varit saken man gjort och tänkt på i övrigt. Som jag sa så även om jag inte är lika stort fan idag som jag en gång varit, sä är det ändå en väldigt stor del av mitt liv som gett mig så otroligt många minnen och roliga timmar.
 
Jag kommer ihåg då jag gick i sjuan och sa att jag aldrig kommer tröttna på Twilight, att det alltid skulle vara det bästa i hela världen, då vi pratade om att minst en gång, och mest troligt sista filmen, så skulle vi vara på premiären i LA, att vi skulle träffa alla skådespelare innan vi dog, då man köpte ALLT som hade med Twilight att göra – anteckningsblock, kläder, sängkläder, böcker (en massa böcker utöver TTS som handlade om antingen skådespelarnam själva inspelningarna och annat), tidningar, filmer, smycken, posters, smyckeskrin osv. Jag kommer även ihåg för fyra år sedan då jag satt på exakt samma ställe som jag sitter på just nu och såg New Moon trailern för första gången, den då Taylor pratar mellan vissa scener. Lyckan som uppstod, glädjen. Hur man såg på den om och om igen och kunde alla ord, även varenda ord som Taylor sa. Det är ganska sjukt då jag tänker på det egentligen, hur fort tiden går.
 
En sak som jag började fundera på är: vad hade jag gjort dom fem senaste åren ifall jag inte hade varit galen i Twilight? Vad hade jag gjort med alla timmar, dagar, månader? Som ett avslut kan jag säga trots allt detta, så ångrar jag inte en enda sekund.
 
Avslutar detta inlägg med en otroligt fin låt, som på något sätt sammanfattar de senaste fem åren av mitt liv.
 
 
Någonting positivt med att detta närmar sig är dock teaser trailern för The Mortal Instruments: City of Bones, som kommer spelas i samband med releasen av filmen i USA, som dock har premiär den 16 november (ja, vi har två dagar innan dom), Även om den knappast kommer visas här i Sverige, så lär den komma ut på internet. Sen har jag även hört att trailern till The Host (en annan bok av Stephenie Meyer) också kommer snart så håller tummarna för det! Så även om nu The Twilight era är över, så kommer det nya saker hela tiden - det som jag precis skrev + andra bokserier och speciellt DIVERGENT!
 
 
Ps. det kommer mest troligt att komma upp något inlägg inatt.

21:29:03 |

Lillponken.


Allmänt

Nu ni, efter att man trott att bilderna på Diesel aldrig skulle komma så får ni dom här! Dock är grabben lite jobbig, för antingen sover han eller är helt crazii och ska bitas och slita i kläder och så. Nej, nu ska jag inte surra något mer utan låta er titta på bilderna på snyggingen min.
 
Celia är det som tagit dom här bilderna!
 

12:58:57 |

I'm not crazy. My reality is just different than yours.


Gårkvällen spenderades hos Rollan med hon, Moa, Moa, Sofie, Jim, Emir och Marcus! Vi spelade spel, tittade på tv, snackade och allt det där vanliga. For hem strax innan tolv där jag fastnade för en film innan jag sedan somnade. Annars så leker jag på förfullt med lilla Diesel som vi hämtade i fredags, ni får bilder på han i ett annat inlägg!
 
 

23:12:00 |

Bättre sent än aldrig.


Resor

Här kommer bilder från Rollans kamera från Gothia. Vet att ni har väntat på dom med spänning, oki? Mellberg klagade på att jag aldrig uppdaterade så när jag ändå är hos Rollan så passade ju detta galant! DÅ KÖR VI!