Sanna Öhman -

16:01:44 |

Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.


Jaha, försöker bli duktig på att blogga igen men nejdå, då berättade jag ju allt intressant i inlägget igår! Kan väl säga då att jag nu klippt min kusin och har även pluggat, men har fortfarande mycket kvar.
 
Igår efter att jag pluggat var jag med Moa. Det blev även att jag åt middag där och lite senare drog vi till den andra Moa! Hade trevligt som vi alltid har, och var lite busig där ett tag också och kittlade den första Moa, vilket jag vet att hon tycker var jättekul!
 
Saknar sommaren lite extra just idag!

19:38:08 |

Back on track.


Allmänt

Nu hörrni, ska ni få ett inlägg från mig! Höstlovet är äntligen här och det invigdes med lite kortspelande med Mattan fredagskväll. Lördag stod det träning på schemat och sedan Halloweenfest på folkan på kvällen. Nära och bra! Sedan sist jag bloggade har jag även hunnit med att klippa pappa, Celia, haft okänd kund på skolan, slingat mammas hår och sedan kommer jag även klippa farmor och min kusin någon dag framöver.
 
Nu då det äntligen är höstlov kan jag pusta ut - det vill säga så fort jag gjort klart religionsrapporten. Längtar även som en galning till på fredag då vi får hämta våran lilla voffsing, Diesel. Sist men inte minst kan jag ju säga att jag fortfarande skrattar då jag tänker på Lisas penna igår. (Osammanhängande stycke, indeed)
 
Här kommer bilder från igår! Har tagit alla från Moas blogg förutom den första!


18:50:32 |

Fly with me.


Allmänt

Vad har hänt sedan sist? Vi har haft orienteringsdag på skolan i Arcusområdet. Har fått migrän pga den dagen vilket resulterade att jag inte jobbade fredagkväll eftersom jag fortfarande hade ont i huvudet. Har även hunnit med att fira Mellberg, varit till Vännäs med Celia och Elin för att titta på valpar, varit i Öjebyn och tittat på valpar vilket resulterade att vi kommer köpa en liten hanvalp därifrån och har även varit på bio och sett Taken 2.
 
Vi hade skolkort förra veckan!
 
Denna hanvalp kommer det bli! Blandning mellan Border Collie och Australiensk Shepard, men mest den förstnämda!

18:59:00 |

The Mortal Instruments - City of Bones.


Allmänt

Snälla, snälla, snälla. Kan inte augusti 2013 komma snabbare? Eller i alla fall filmen!
 

18:22:00 |

Frisörmässan - Fannys bilder.


Allmänt

Nu har jag varit in och tagit lite bilder från Fannys blogg (GÅ IN OCH LÄS NU!). Hon fick för övrigt mycket, mycket bättre bilder än mig, även om jag också hade systemkamera men jag kan tyvärr ingenting om inställningar, och sen blir mina bilder mycket sämre på bloggen än vad dom egentligen är, vet inte riktigt varför. Så nu mina kära får ni dom bilderna!
 
Sen kommer det även några bilder som jag tagit från söndagen i slutet. Det var himla kul för på Björn Axéns visning så följde vi med Anneli (Olivias mamma) och fick sitta längst fram!
 
Det här är då som ni säkert försår Olivias tävlingsbidrag, som var så himla bra! Hon har sytt modellens klänningen själv och allt!
 

15:00:00 |

Ny hårfärg.


Allmänt

Igår så försvann äntligen min groteska utväxt! Tack så mycket Olivia! Efter skolan så följde jag nämligen med henne till salongen där hon färgade mitt hår - jordgubbsblont! Ni ser ju, jordgubbsblond i botten och mattare i längderna, men ändå blont! Jag är väldans nöjd! På skolan igår var även Gocciani där och vi fick lära oss hur man sätter i löshår och prova lite på dockor!
 

16:55:04 |

Frisörmässan - dag ett.


Allmänt

I helgen har det varit en frisörmässa på Piteå Havsbad där det har varit olika visningar, tävlingar och företag som har haft egna montrar där man har kunnat köpa saker och fått goodiebags. Under helgen har även Lydia, Maja och Fanny sovit hos mig och sen har vi gått på mässan tillsammans. På kvällen hyrde vi film och var allmänt söta! Olivia var även med och tävlade på lördagen med en en jättetuff frisyr, eller helheten i sig. Glamrock var temat!
 
Victoria från Top Model Sverige och Project Runway!
 

17:59:00 |

Grace Kelly rol.


Allmänt

Här kommer bilder på min uppsättning som jag gjorde på skolan! Någon sorts svinrygg är det allt, och den är långt ifrån perfekt men någonting är det ju i alla fall! Och att den är så himla vågig är för att någon gått lös med volym master på den innan jag använde den, så ni vet!
 

18:34:00 |

If no one ever hears it how we gonna learn your song?


Allmänt

Hallo allesammans! Idag hade vi kundmottagning på skolan på förmiddagen. Där hade jag en klipp+slingor i hätta kund. Lunchen bestod av en Gorby från fiket och dateade sedan Lydia, Linnea och Fanny. Eftermiddagen bestod av permanent, formblås och uppsättning!