Sanna Öhman -

18:24:40 |

New shit.


Style

Igår var jag på stan och shoppade lite, vilket var väldigt behövligt eftersom jag inte köpt något klädesplagg på väldigt länge! Mycket pengar gick åt, och ändå var det så många saker som jag hängde tillbaka och en massa andra nödvändigheter som inte fick följa med hem. Tog några skitbilder med mobilen då jag provade kläder, så här får ni bilder på en del av sakerna!
 
Det jag köpte var den gråa tröjan på bilden under och dom svarta högmidjeshortsen på samma bild, en vit skjorta på bilden under den och tröjan på, ett par svarta jeans eftersom mina andra sprack i fredags.., ett svart lite finare linne med nå "diamanter" på, en svart bandeau, ett hårband och en guldring på köpet.
 

20:18:08 |

We are never ever getting back together.. Obama.


Jag tror inte att Obama är en så värst bra sångare... haha!
 

20:00:07 |

Ingenting.


Allmänt

Länge sedan sist, fast vet ändå inte riktigt vad jag ska skriva. Igår spelades sista fotbollsmatchen för denna säsong och påvägen hem hade vi partybuss för att vi gått upp till div1. Var med laget efteråt också och sedan for vi till ett annat ställe fast där blev allting konstigt så vi for hem i stället så det slutade med en ganska tidig kväll ändå, vilket är skönt idag.
 
På senaste tiden har jag även hunnit med att jobba, färgat en lärares hår på skolan, och även färgat Celias hår + en effektslinga. Sedan blir det att klippa henne på onsdag också! Dessvärre har jag haft väldigt lite tid över till att vara med mina vänner. Nu får ni lite bilder från i helgen och förra.
 


Igår på matchen var det en som sparkade mig på hakan, så har ett väldigt fint märke där nu och väldigt ont i mina käkar.

17:36:03 |

Ett sånt där inlägg med mycket text.


Allmänt

Jag är nydligt hemkommen och här hemma väntade ett paket på mig! Det är nämligen så att i augusti beställde jag hem några böcker från Adlibris som äntligen kommit! Så är ganska happy just nu. Annars så har jag haft praktik idag, på Hårstudion där jag är varje onsdag, och idag klippte jag farmor. Jag kan ju även berätta att jag klippte pappa igår på skolan eftersom vi hade kundmottagning. Sen klippte jag och Ellen en docka tillsammans efter det och sedan ska vi färga den och lite sånt någon annan dag eftersom det är vårat projektarbete tillsammans för tillfället. Kategorin eller vad man ska kalla det är trend vinter/vår.
 

16:05:58 |

Yesterday.


Allmänt

Igår var det match i Övik på dagen, kom hem kring nio på kvällen. Egentligen skulle jag bara ta det lugnt med kompisar då jag kom hem men eftersom deras planer ändrades så gjorde även mina det och vi drog till Clary i stället. Sen hann vi också med lite nattkäk på max.