Sanna Öhman -

19:38:00 |

Love isn't complicated, people are.


Allmänt

I tisdags var jag tvungen fara till Luleå på tandregleringen, vilket även resulterade i att jag och mamma hann gå på stan lite och även ta en fika. 1000 kr fattigare på mindre än en timma, you go girl! Dock köpte jag två par skor + nån bok, och skor är ju inte alltid det billigaste så.
 
Igår var jag på risk ettan på morgonen från åtta till kvart över elva ungefär. Efter det for jag hem för att byta om och sedan begav jag mig till pottan där mina vänner väntade för lite grillning och madrassåkning.
 
Idag så har Maria, våran spanjor som vi hade i utbyte för två år sedan varit och hängt med mig, Moa, Rollan och Moa. Vi gick på stan, lunchade och fikade och lite sånt. Det var verkligen himla roligt att träffa henne igen eftersom vi ändå lärde känna henne riktigt bra, och eftersom hon är en enkel men rolig person att prata och vara med!
 
Annars så har jag hunnit med detta på lovet: läst ut en bok, sett Step Up, tittat på tv-serier, varit ute i mängder, tränat, osv.
 

13:23:00 |

Even if you can't see me, my love for you is always there.


Allmänt

Efter blogginlägget igår hände inte så mycket förutom att vi for till stugan ett tag och satt i solen och lekte lite med Diesel. Jag tittade även på Teen Wolf på kvällen eftersom jag missat alla repriser än så länge, och på natten satt jag och såg på röda mattan inför Oscarsgalan, men inte själva galan eftersom den pågick till ungefär sex på morgonen så.

Idag är det också fint väder, måste egentligen städa men känner mig inte så sugen på det. Någonting jag dock är sugen på är att gå på bio. Det går några filmer nu som jag skulle vilja se. Annars så har jag träning idag, and that's it.

 


12:38:00 |

When nothing is sure, everything is possible.


Allmänt

Gud vad fint väder det är idag! Vill gå ut och göra någonting men jag vet inte vad, och det måste vara roligt men kommer inte på någonting. Hur som haver så har jag, mamma och pappa varit på brunch idag. En bra start på en bra dag, och riktigt gott var det! Ni får en bild, men hade dock hunnit börja äta innan bilden så det blev ju inte sådär jättefint..
 

17:20:45 |

Domarcupen.


Allmänt

Igår kväll var det domarcupen, en fotbollscup som är inomhus och som spelas på en enda kväll, finalen spelas 00.05. Egentligen var det tänkt att jag skulle spela match 1, 3 och 5 (finalen), fast efter andra matchen jag stod fick jag ont i ryggen så tyvärr kunde jag inte stå finalen, vilket var VÄLDIGT irriterande! Hur som helst så vann vi hela allt, så det var ju riktigt kul det som tur var!
 
Bilder lånade från IG!

19:00:00 |

You wouldn't worry so much about what others think of you if you realized how seldom they do.


Allmänt

Gårdagen började med fotbollsmöte klockan tio för att sedan ha träning 12.30 då mötet var klart. Direkt efter det drog jag hem och duschade och gjorde mig i ordning för att dra på hockey med Wirran, Rollan, Sofie, Emir och Simme, fast dom förlorade. Alltid då jag sett Piteå spela (vet aldrig vilken "ålder" det är dock) så har dom förlorat, kanske ett tecken på att jag inte ska se på hockey?
 
Efter hockeyn for jag och Wirran på Nodo och fikade medan dom andra åt på Thaigarden för att sedan komma till Nodo och möta oss där. Fast jag och Moa gjorde dock en tidig kväll och for hem till henne för att se mello och sedan Taken 2.
 

16:45:00 |

Hårvisning.


Allmänt

I onsdags hade de flesta i trean hårvisning som deras projektarbete. Det var kring ca 80 modeller (5 modeller var) och vi i tvåan fick vara där och hjälpa till med så mycket som möjligt (volymbehandla, shamponera, våga/locka hår osv) och se på då dom gjorde frisyrerna. Riktigt kul!
 
Söta cheyer!
 

19:04:00 |

Snow.


Allmänt

Idag drog jag, Moa och Rollan iväg till grustaget och åkte madrass som då man var liten. Vädret var så himla fint och ändå var det inte iskallt. Grymt kul var det, men ändå läskigt! Vi provade på en macka också, Rollan längst ner, Moa i mitten och jag högst upp, sen visade det sig att efter halva vägen hade vi åkt av madrassen och endast åkt på Rollan hela vägen ner.
 
Modellarmen till höger!