Sanna Öhman -

17:33:00 |

She wants the boys to notice her rainbows and her ponies.


Allmänt

Igår så stod det tjejmys på schemat. Det var längesedan sist det bara var vi tjejer, och alla dessutom. Det började med en fika på nodo där vi pratade om allt och inget och sedan förflyttade vi oss till Sofie, eller rättare sagt deras jacuzzi där snacket fortsatte. Riktigt kul var det, och behövligt!
 
Rollzi bestämde sig för att fälla mig, vilket hon lyckades med!

20:49:28 |

Äventyrshallen.


Allmänt

I måndags hade vi en riktigt rolig gympa! Vi var nämligen i äventyrshallen där det finns både klätterväggar och en hinderbana i taket. Klätterväggen har vi fått prova på förut, men det var frösta gången i taket! Sjukt läskigt var det dock, speciellt då man klättrade upp på världens smalaste stege. Sen då jag var klar så klättrade jag även högst upp på klätterväggen, höll dock på att få kramp i armarna men mina kompisar vägrade släppa ner mig så..

Jag på hinderbanan där borta till höger!
 
På bilden till höger håller jag på att firas ner, var askul för ett tag släppte hon så man "föll fritt"!

12:12:00 |

Take me back.


Allmänt

Har suttit och kollar igenom gamla bilder och hamnade i olika Thailandsmappar. Vill tillbaka!!
 
Dör lite åt mina ben varje gång jag ser denna bild, två meter långa typ!
 
 

10:50:42 |

My hair.


Allmänt

Det här inlägget var egentligen tänkt att komma där kring jul, men det blev uppenbarligen inte så. Veckan innan jullovet hade vi egen hårdvård på skolan där jag gjorde en ljussfärgning, sedan den 22 december tror jag det var så klippte jag av en ganska stor bit av mitt hår hos Olivia. Ni ska få före- och efterbilder nu, fast har dock inte nån bra bild bak på hur klippet blev, så ni får den framifrån!