Sanna Öhman -

18:30:00 |

Såpafotboll.


Allmänt

För någon dag sedan så var jag, Moa, Moa och Sofie och spelade såpafotboll som Rollans sommarjobb hade anordnat. Så sjukt kul! Hur glidit som helst, man ramlade ungefär hela tiden, och det kittlades massor under fötterna. Sen då man stod på sidan fanns det vattenpistoler som i alla fall jag då jag blev avbytare tog och började spruta på motståndarna.
 
Efter vi hade spelat och ätit lite chips som fanns där så badade vi med kläderna i vattnet där i närheten eftersom vi hade så mycket såpa på oss. Helt underbart var det!
 
 

12:30:00 |

Varning för mycket text.


Allmänt

Dom senaste dagarna har jag varit väldigt mycket med speciellt Moa, Simon och hans kompis Emil från Västerås. Men sen har vi varit mycket med alla andra också. Vad har vi hunnit göra då förutom PDOL? Jag har blivit kastad i Sofies jacuzzi med kläderna på. Vi har varit på Sofies stuga och kört vattenskoter och åkt en sak bakom den. Grillat har vi också hunnit med att göra. Sen försökte Emil, Moa och Simon göra smackcam på mig igår för att jag somnade, fast det gick inte så bra.
 
Måste bara berätta igår på dagen då vi var på Sofies stuga, bara jag och Moa, då vi först innan alla andra kom skulle köra vattenskoter och åka bakom den, då efter ett tag då vi kanske hade kört en kvart och vi skulle byta så Moa skulle köra i stället för Sofie så lyckades snöret på något sätt fastna i vattenskotern. Det var kallt ute, det blåste, och vi var fast där långt, långt ute. Vi drev bara längre bort och det gick inte att få låss snöret. Moa och Sofie var tvungna hoppa i men den gick inte att få lös. Så där satt vi sen astight på vattenskotern och frös i sinne och trodde typ att vi aldrig skulle få se våra familjer igen. Tills vi ser en båt långt, långt borta och det är Sofies lillebror som kommer och räddar oss. "DET HÄR ÄR DET BÄSTA ÖGONBLICKET I VÅRA LIV"! Lite överdrivet dock eftersom vi skrattade, men alla blev riktigt lyckliga. Vi kanske var fast i 45 minuter där ute och satt och vinkade hur mycket som helst. Men slutet gott, allting gott!
 
 

21:22:30 |

NEW YORK.


Allmänt

 

16:00:00 |

Lagfest.


Allmänt

Förra lördagen hade vi lagfest som jag inte skrivit om. Vi var hos Emma F där dom andra i laget tidigare hade haft aktiviteter under dagen men jag kom senare då jag jobbade. Roligt hade vi och senare på kvällen blev det utgång på 1906 där vi dansade och drack drinkar och så.
 
 
 
 

10:21:51 |

PDOL.


Allmänt

Riktigt dålig uppdatering på sista tiden men har haft fullt upp med att jobba, fotboll, vara med mina vänner och sen allt annat som har hänt där emellan. Sen drar jag ju till New York på torsdag och har inte ens börjat tvätta eller gjort packlista än och sen måste jag även hinna med att städa här hemma.
 
Hur som helst så skulle detta inlägg handla om pdol. Jag var ut både fredag och lördag och har haft så himla kul. Fredag var jag hos Fredde innan och lördag hos Marcus. Såg inga artister men hade så sjukt roligt ändå. Sen hade jag VIP-band på kittel också, det var väldigt nice. Nu får ni bilder!
 
 
 

12:05:51 |

Day 14: A picture of you and your friends.


Listor

Alla har jag inte bilder på, t. ex. Fanny, Olivia och Lydia mm.
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: A picture of you and your friends.

12:25:00 |

The melody's changed but the song remains the same.


Allmänt

 
 
Lånat dessa två bilder från Linneas blogg, som hon tagit själv.
 
I veckan har jag ätit jordgubbar med Linnea, Frej och Elin. Jag har också jobbat. Mina vänner har sovit över på min stuga där jag bjöd på frukost. Emir och Simon har jag också hängt med. Sen idag har jag ätit jättegod brunch på stugan med familjen och Kim som mamma fixat.
 

22:04:59 |

Day 13: A song you like right now.


Listor


14:00:00 |

Day 12: The last movie you watched.


Listor

 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: The last movie you watched. 

19:00:00 |

Day 11: Your favorite actor and actress.


Listor

Åh, jag vet inte. För nått år sedan hade det galna Twilightfanet som jag var absolut vetat, men nu har jag ingen aning. Det finns så många duktiga! Rebel Wilson har ju alltid roliga roller som jag tycker om, och Johnny Depp är så himla duktig så det finns ju inte. Jag får väl ta dom två nu helt enkelt. Sen finns det ju väldigt många unga också som är riktiga talanger.
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: Your favorite actor and actress.

15:25:00 |

All I want is.


Allmänt

Igår var jag ute och sprang med Diesel innan jobbet och idag gick vi en runda ute i naturen. Det var varmt i luften och det doftade så himla gott då man gick bland alla träd och blommor med musik i öronen.
 
Förutom att jag nu jobbat sju dagar i sträck så var jag med Moa igår och vi tittade på The Perks of Being a Wallflower och pratade. Ikväll skulle egentligen gänget grilla på min stuga, men det blir en annangång i stället. Vi hade även tänkt bada på el toro/bäverhojt, men det blir också en annan gång.
 
Skulle ta ett kort på Diesel åsså sätter han sig och skiter. Gölli hund.
 

22:46:00 |

Day 10: A picture of you last year and now, how have you changed since then?


Listor

Ingen tandställning, kortare hår, inte lika ifyllda ögonbryn (även om det var fint på mig förut, ibland). Mer upplevelser, minnen och erfarenheter.
 
Nu:
 
Då:
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: A picture of you last year and now, how have you changed since then? 

00:27:37 |

Day 9: List some of your favorite blogs.


Listor

De bloggar som är mina favoriter och som har en bra uppdatering är Kenzas, min kompis Linneas och Gossips + en massa bokbloggar. Tror det var allt faktiskt.
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: List some of your favorite blogs.
 

18:00:00 |

Day 8: A photo of you taken recently.


Listor

 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: A photo of you taken recently.

13:40:47 |

Bilbingo.


Allmänt

På dagen igår lunchades det på Pentryt med familjen och sedan skulle vi köpa Lundhagsbyxor men dom fanns i alla fall inte i min storlek för tillfället. Skulle även gå in och byta storlek på min ring på Sivs men det blir idag i stället. På kvällen slog jag och Mattan våra kloka huvuden ihop och drog på bilbingo på Vallsberget. Inte en vinst kan jag då säga. Men kul var det ändå.
 
 
 

12:00:00 |

Day 7: A youtube video you find funny.


Listor

 
Två stycken.
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: A youtube video you find funny.

18:48:56 |

The Internship.


Allmänt

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen var jag på bio med dom flesta andra som också jobbar på badet. Vi såg The Internship som jag tyckte om väldigt mycket. Den var rolig! Och idag så har jag på morgonen klippt min farfars syster och sedan min mammas jobbarkompis man. Yes. Så mycket mer har jag inte hunnit med, eller orkat göra eftersom jag är förkyld och mest troligt lite febrig.
 

19:35:17 |

Day 6: List of what you ate today.


Listor

Fil, flingor och sylt. Korv och ris och mackor. Grillkorv i baguette. Snarra. Morotskaka + en kladdkakemuffins. Mycket fika, har varit så hela helgen. Skärpning Sanna. Speciellt nu då vi har fotbollsuppehåll.
 
Gammal bild från feriejobbet förra sommaren.
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: List of what you ate today.
 

12:15:00 |

And never let the world get the best of you.


Allmänt

Förutom Olli i lördags på kvällen så jobbade jag i fredags och samma dag drog Piteå Summer Games igång som jag tittade på. Nostalgikänslor. Även lördag dag och söndag tittade jag på PSG. Både med pappa ibland och ibland med vänner. Sedan igår så badade jag, Jim, Martin å Rollan i Öjebyn och sedan drog vi till PHB där även Mellberg kom och där åt vi glass på glasshuset. Sedan klippte jag Wirran på kvällen.