Sanna Öhman -

20:16:33 |

If you fall I'll fall with you.


Allmänt

Igår så hade Olli bjudit in mig, två andra i min klass och tre andra av hennes vänner till grillning på hennes stuga och även lekar och övernattning. Kvällen bestod av grillning. Efterrätt. Jorgubbar. Sega ostkrokar. Spel och lekar. Sekten. Skratt. Nattbad. Bastu. Sparkcykel. Övernattning på loft. Kladdkakefrukost (för min del) och mackor.
Tack så mycket för en riktigt rolig kväll allihopa.
 
 
 

13:30:00 |

Day 5: Best concert you’ve been to.


Listor

Egentligen har jag väl aldrig varit på en riktig konsert där det endast är ett band/artist som uppträder. Dock har jag ju varit på festivaler där många artister uppträdit. Jag har inte sett så många utländska artister men många svenska så som Veronica Maggio, Dead by April, The Sounds, Timbuktu osv. Jag har även tackat nej till att se Pink en gång (?!?) när hon var i Göteborg under Gothia, så dumt! Det var även tänkt att jag skulle se Robbie Williams ett år men det var mitt under Piteå Summer Games så det gick inte heller.
 
Men bästa konserten och bandet jag sett live då är helt klart Paramore. Asbra låtar, härliga personer på scen som verkligen kunde få igång den grymma publiken. Tiden bara försvann, så bra var dom. Nå mer än så behöver det verkligen inte vara. Det var hur kul som helst! Dom uppträdde på festivalen Pier Pressure (säger man ens festival?) i Göteborg 2010. Jag var där med Moa och Linnea. Hur kul som helst hade vi det, helt magiskt! Är så avundsjuk på Linnea som är på Bråvalla och precis sett Paramore live igen. Riktigt, riktigt bra var dom och ett minne jag kommer bära med mig resten av livet. ♥
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: Best concert you’ve been to.

22:50:31 |

Day 4: A photo of you taken over ten years ago.


Listor

En Tre bilder.
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: A photo of you taken over ten years ago.
 

12:15:00 |

Midsommar.


Allmänt

I stora drag så bestod midsommar av städning och fix inför kvällen. Åt middag och efterätt på stugan och kvällen spenderades hemma hos mig med lite olika regler och lekar. Yes.
 
 

22:08:00 |

Day 3: Your favourite movie.


Listor

Åh, vilken svår en! Jag vet helt ärligt inte. Det finns väldigt många filmer jag tycker om, både väldigt många som är baserade på böcker men även många andra. Jag älskar filmer som är riktigt, riktigt roliga. Det behöver inte vara romans inblandat (även om det går bra), bara dom är sådär roliga att man inte kan sluta skratta eller att dom har någon älskvärd karaktär. T. ex. Pitch Perfect tycker jag om. Även filmer som Grown Ups, John Tucker must die, Bridesmades, Euro Trip och liknande. Jag tycker även om fina filmer med bra budskap. Och lite övernaturligt ibland också. Och lite allt annat.
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: Your favourite movie.

14:04:00 |

Freedom. ◊


Allmänt

Bild från då jag och Moa var ute med gummibåten våran. ♥
 
Både igår och idag har jag varit ledig. Riktigt härligt och dessutom har vädret varit helt underbart! Måndagkväll cyklade jag till stugan och sedan kom även Moa och då for vi ut med våran racerbåt (aka gummibåten). Sedan körde vi runt lite med min bil i staden och köpte lite gotta på Statoil för att sedan överraska Sofie, Moa och Rollan som var i Sofies båt och skulle sova där. Själv var det tänkt att jag och Moa skulle tälta, men vi orkade inte sätta upp tältet så då hade vi tänkt sova i bilen i stället, men det slutade med att vi sov hemma hos Moa.
 
Igår så drog jag och Moa in till stan en snabbis, och där köpte jag även en Lyxshake på Max. Efter det skulle jag vara hundvakt åt Diesel och Moa barnvakt åt Ida-Maria och Emme, så tillsammans drog vi alla till stugan där vi badade och solade, kastade lite freesbee åt Diesel och lekte djungel där vi hittade en massa skatter och även såg några djungeldjur! På kvällen hade jag träning och efter det cyklade jag till stan med mina vänner för att spela volleyboll och sånt. Har haft två (tre med söndagskvällen) helt fantasiska dagar. Önskar bara att det fanns mer av dom. ♥
 
 

23:34:22 |

Day 2: Make a list of everything that happened in your day.


Listor

 
Steg upp. Åt frukost. Klippte min moster. Tittade på New Moon samtidigt som jag åt jorgubbar dobbade i choklad. Drog till stugan för att äta lunch och säga hejdå till min mamma som skulle på någon kurs i södra Sverige. Sedan begav jag mig mot Blåsvallen där vi hade match. Bänkvärmare var jag och det var riktigt varmt att sitta stilla där kan jag säga, tänk dom som spelade då? Sedan duschade jag för att efter det vara med mina vänner och titta på fotboll på LF. Sedan köpte jag middag på Ica som jag åt hos Rollan. Pratade lite om spöken och dom som är cynska (synska?), sånna som kan "heala" andra och om dom som kan stämma blod och liknande. Sedan begav jag mig hem för att sova.
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: Make a list of everything that happened in your day.

11:35:48 |

Day 1: Introduce yourself.


Listor

Presentera sig själv. Hur gör man det?
 
Jag är en 18-årig tjej som bor i Piteå som ligger i norra Sverige. Till hösten börjar jag tredje året på frisörlinjen i Luleå men för tillfället jobbar jag som badvakt på Piteå Havsbad och klipper nära och kära.
 
Jag är en tjej som kan vara väldigt blyg, och ibland väldigt framåt, men det beror helt på vilken situation det är och vad för typ av människor som är med. Jag älskar att skratta och ha roligt, när allting bara är sådär bra och precis som man vill och inget tynger en. Vilket inte är sådär jätteofta eftersom jag har en tendens att oroa mig alldeles för mycket och är nervös över saker man inte behöver vara och är det redan långt i förväg innan själva saken faktiskt händer. Bästa självförtroendet har man väl verkligen inte, vilket nog är en av orsakerna till varför jag alltid oroar mig och är så nervös inför saker.
 
Resa är någonting som jag älskar att göra. Och att göra andra folk glada är också någonting som jag älskar. I framtiden vill jag resa mycket. Skulle gärna ha ett jobb med variation där man hjälper folk som har det svårt (t. ex. barnen i Afrika osv.) Jag vill göra någonting med mitt liv som betyder någonting och ger andra något, och ett jobb som ger mig minnen. Samtidigt vill jag ju jobba som frisör, och det är ju ett yrke som man också kan "resa runt" med om man så vill och beroende på "hur stort" och "brett" man vill jobba, finns ju tusen olika alternativ!
 
Vad mer finns det att säga? Jag älskar min familj och mina vänner och jag är en person som önskar att allting bara kunde vara en dans på rosor, men vem vill inte det? Sen älskar jag också att gosa med våran katt Myrra och pussa på våran vovve Diesel.
 
Kanske ska berätta också om nån inte skulle förstå det från mitt bloggnamn att jag heter Sanna. På fritiden spelar jag fotboll, läser böcker och är med mina vänner.
 
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: Introduce yourself.

23:19:00 |

50 days challenge.


Listor

Jag gjorde en sån här lista då jag var i thailand 2010/2011, och ska försöka mig på den igen eftersom det innebär bättre uppdatering + att jag tycker sånna här listor är ganska roliga att göra.
 
Vi får se vilken dag jag börjar. Vissa tar lite tid att svara på så det kommer mest troligt inte bli varje dag. Det beror på när jag har tiden och orken. Men ska verkligen försöka. Lovar.
 
Day 1: Introduce yourself.
Day 2: Make a list of everything that happened in your day.
Day 3: Your favourite movie. 
Day 4: A photo of you taken over ten years ago.
Day 5: 
Best concert you’ve been to.
Day 6: List of what you ate today.
Day 7: A youtube video you find funny.
Day 8: A photo of you taken recently.
Day 9: List some of your favorite blogs.

Day 10: A picture of you last year and now, how have you changed since then?
 
Day 11: 
Your favorite actor and actress.
Day 12: The last movie you watched. 
Day 13: A song you like right now.
Day 14: A picture of you and your friends.
Day 15: A song from your childhood.
Day 16: The book you’re reading right now.
Day 17: Birthday wish list.
Day 18: A picture of you from summer.
Day 19: If you could change your first name, what would you change it to?
Day 20: Best day of your life.

Day 21: Your favorite television program.
Day 22: A photo that makes you happy.
Day 23: A photo you took.
Day 24: Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
Day 25: Favorite books.
Day 26: Your favorite character from any movie and why?
Day 27: Movies you never get tired of watching.
 
Day 28: Favorite places to shop.
Day 29: If you died tomorrow, what’s one thing you’d regret not doing?
Day 30: If you died tomorrow, would you want anyone to know something?
Day 31: A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
Day 32: 
If you could wish for anything that would come true, what would you wish for?
Day 33: If you could change one thing about the world, what would it be?
Day 34: Your favorite quote.
Day 35: Provide pictures of 5 celebrity crushes.
Day 36: What’s something you wish you could say to that someone?
Day 37: A song that you like to dance to.
Day 38: A picture of something that makes you happy .
Day 39: 
People who inspire you, and why? 
Day 40: Obsessions.
Day 41: Something or someone who have changed your life.
Day 42: Whatever you feel like saying.
Day 43: A picture of your favorite place in the world.
Day 44: Someone you would want to switch lives with for one day and why.

Day 45: Places you want to visit.
Day 46: Photos of personal things in your life (pets, family, house, ect).
Day 47: Things you can’t live without.
Day 48: Hopes, dreams and plans for the next 365 days.
Day 49: A photo of you right now.
Day 50: Favorite Song.

20:05:15 |

Gårdagen och svar på fråga.


Allmänt

Igår så begav jag mig till Boden för att hälsa på Fanny i min klass där Olli och även Lydia också var. Vi grillade och lagade asgod middag, vi spelade spel, gjorde fruktsallad med vit choklad och grädde mm. Egentligen var det tänkt att vi skulle bli fler och att vi sedan skulle gå ut på farmen, men det blev som sagt inte. Jag hade det askul ändå, mycket skratt kan jag säga. Sen sov jag även hos Fanny tills idag.
 
Här kommer bilder från min, Fannys och Lydias mobiler:
 
 
Fråga: Hej vem har gjort Linnéa Bergdahls hår?
 
Svar: Hon gjorde sitt hår på Hår o Sånt, salongen där hon har praktik och jobbar! :)

12:30:00 |

Uppsättningarna.


Allmänt

Här kommer bilder på baluppsättnigarna som jag gjorde! Dom var dock finare i verkligheten än på bilderna, t. ex. på första bilden ser det så tjorvigt ut och och ojämt men som sagt var det ej riktigt så in real life. Det var ju som jag skrev i förra inlägget Tove Jonsson och Emma Filipssons frisyrer jag gjorde!
 
Bild lånad från Toves blogg!
 

11:11:34 |

Studenter.


Allmänt

Igår var det ändå en ganska bra dag. Steg upp kring halv sju för att senare befinna mig hemma hos Rollan (fast hon var ju inte där för hon är i Sardinien) eftersom jag skulle fixa hennes syrra Matildas hår inför examen. Senare på dagen lunchade jag med mor och far på 1906. Riktigt gott var det! Vi satt på uteserveringen och tittade sen på då flaken körde förbi. Riktigt lyckliga människor som tog studenten! Efter det blev det lite snabb shopping och återlämning av en bok innan jag drog hem och "vilade" (sov) i tre timmar.
 
På kvällen hade föräldrarna främmande på stugan så jag for dit en snabbis och åt grillade burgare innan jag drog vidare till Lulle och hämtade upp henne och sedan Elin för lite kubblirande med dom, Sofia och Sandra. Sen kom annat folk också och då grillade vi Marsmellows (vet ej hur det stavas) och hade kul. Vi körde även lite bil och jag skulle egentligen köpa mjukglass på Kioskpiraten men maskinen var trasig. Blev lite blöt i ögat (not) eftersom min efterlängtade mjukglass inte var tillgänglig. Jaja, som det kan gå!
 

00:42:37 |

Balen & fråga.


Allmänt

Jag var och tittade på balen i onsdags, så himla många fina par som gick! Det är så himla kul att se alla klänningar, skor, smink, HÅR, smycken - hur själva helheten blir. Riktigt inspirerande! Fick dock inga bra bilder eftersom jag endast hade mobilen och alla blev bländade om dom tittade där jag stog så dom flesta tittade inte ens åt mitt håll. 
 
 
Sen har jag även fått en fråga för ett tag sen men som jag ej svarat på! ↓
 
Fråga: går du frisör? ska du i så fall göra nå balfrisyrer? på vem i så fall och vem ska hon gå med på balen? Fin blogg:)
 
Svar: Jo, jag går frisör! Jag gjorde Emma Filipsson och Tove Jonssons frisyrer och Emma gick med Simon Nyman och Tove med Hannes Bjernhagen! :) Bilder kommer!

16:03:16 |

It's not your fault and if it was I wouldn't care.


Allmänt

Vad har jag hunnit med att göra sen sist? Fått sommarlov. Varit i Sofies assnygga båt. Åkt vattenskoter. Badat i regnet. Kört bil. Stekt i solen. Ännu mer bad. Gjort illa mig i foten. Haltat. Ätit godis. Tittat på film. Varit med vänner. Ätit god mat. Shoppat. Fixat lite saker. MM.
 
Livet är bra just nu.