Sanna Öhman -

21:25:44 |

Don't let little stupid things break your happiness.


Allmänt

Gårkvällen spenderades hos Lulle. Vi pratade och myste på eftersom vi inte träffats något på lovet. Dock var jag inte där alltför länge eftersom jag skulle upp tidigt idag. Dock så på kvällen innan jag la mig gjorde jag en smoothie som jag drack framför tv:en.
 
Idag var då dag ett i skolan efter lovet. Jag var faktiskt inte så himla trött men det brukar ju komma dag två, men tur då att vi har egen hårvård imorgon (då vi gör håret på varandra). Annars så har vi redan ganska mycket i skolan, men det är ju som vanligt då. Skönt dock att det är lov igen om tre och en halv vecka.
 
En bild från då Maria var här och den andra är från igårkväll.

13:46:00 |

Be in love with your life. Every minute of it.


Allmänt

Sista dagen på lovet är redan här, tråkigt! Dock har jag haft en väldans rolig sista helg. I fredags fyllde Emir 18 år, så natten till fredag var vi hos Moa och han fick presenter av oss. Sen på fredagskvällen så bjöd Emir oss på middag på Furuborg, vilket var riktigt, riktigt gott! Efterrätten bestod av chokladmousse ("Är det chokladmousse? Men ja älsk ju chokladmousse!") som vi åt innan vi drog vidare till bowlingenhallen. På kvällen var vi hos Moa där vi åt tårta och gjorde annat kul. Jag, Wirran och Rollan sov även där.
 
Igårmorgon så gjorde vi värsta stora och goda frukosten med smoothies, frukt, äggröra, bacon, scones, youghurt, mm. Så himla gott! Dock var jag tvungen springa hem efteråt för att vi hade träning. Var typ proppmätt på den men det var det värt! Efter träningen och middagen kom Moa hit och vi såg på tredje Step Up filmen, har bara sista kvar nu! Sedan så drog jag till Sofie där hon, Mellberg och Rollan var. Vi badade jacuzzi i "snöovädret" och sedan tittade vi på Grease, fast alla somnade. Dock så vaknade alla då den var klar men då gick vi och la oss på en gång eftersom vi skulle sova där.
 
So that's what I've been up to! Hoppas ni också haft ett bra lov! 
 

11:57:10 |

Inköp.


Allmänt

Här kommer bilder på det som jag köpte då jag var i Luleå!