Sanna Öhman -

23:02:34 |

Före.


Allmänt

Lägger bara ut dessa två bilder också så ni får se hur långt hår jag hade före ungefär. Dessa togs förra eller förrförra veckan.
 

22:54:35 |

Klipp.


Allmänt

Jag var och klippte mig hos Olli tidigare idag. Mycket försvann om jag säger så, men precis som jag ville eftersom jag har så tjockt hår och inte vill ha så uppklippt tar jag hellre av på längden i stället. Speciellt nu till sommaren. Kan säga att hästsvansen idag på träningen blev väldigt kort.
 
Här får ni två fina bilder på mig. Var tvungen hålla upp armen sådär för att skymma lampan för annars blev bilderna så mörka.
 

20:38:11 |

In this crazy world of choices I've only got a few.


Allmänt

 
Sitter på stugan just nu och chillar lite. Har läst en bok och suttit i solen och nu ska jag göra klart det sista arbetet för detta år. Asså så sjukt att denna termin är över, att våran klass klarat allt! Vi har haft ett så sjukt jobbigt schema, långa dagar och mycket arbete. Thank god it's over!
 

19:44:55 |

18.


Allmänt

I helgen var jag med mina vänner och av dom fick jag lite paket och så eftersom jag fyllt år. Dom kidnappade även mig och tog mig till Challenge där jag blev bjuden på mat och en drink. Var även riktigt fint klädd på Challenge, shorts, ett pösigt döskallelinne och några slip-in skor som jag kallar det fast som lever om då man går för inte visste jag att vi skulle dit. Mamma hade VERKLIGEN försökt få mig att byta kläder eftersom hon visste om det, men jag totalvägrade eftersom det var så VARMT i vårat hus "jag får byta om sen". Men det fick jag ångra, yepp.
 
Hur som helst, TACK för allt mina kära vänner! Simon och Marcus var även ganska galna för dom hoppade från Tages in i kanalen strax innan tolv på natten, kallt!!!!
 
Tror inte jag glömt någonting nu av allt det jag fick. I kortet där uppe till höger så fick jag av Moa att vi ska spendera en natt på något Scandic hotell i Sverige som hon bjuder på. Än en gång, tack så väldans mycket alla! ♥

15:52:33 |

Circus.


Allmänt

I torsdags på skolan så var vi på modevisning i Lärkan. Den årliga som mode och design alltid har. Var grymt läskigt i början för det hette någonting med circus och det kom ut en kille i en mask som rörde sig jätteläskigt, och sen kom en massa andra circussaker ut och circusmusik på det. Annars är det väl inte sådär jättejätte mycket kvar i skolan, något prov och nån inlämning. Yippy!
 

19:57:07 |

KÖRKORT!!!!!!!!!


Allmänt

FINALLY!!
 

21:08:39 |

Kör kör kör.


Allmänt

Sitter och pluggar körkort för fullt just nu. Är väldigt less men samtidigt känns det som att jag inte kan något. Hoppas dock verkligen att jag klarar allt då dagen är här! Kommer vara så skönt då allt väl är över.
 
Annars har ingenting speciellt hänt idag förutom skola, att jag fick sluta tidigare och att jag varit ute och kört lite bil.
 

22:29:00 |

Sundsvall.


Allmänt

Dålig uppdatering i helgen men har varit i Sundsvall och kom hem för ca 2 timmar sedan (20.30) och jag for ju strax innan sju lördagmorgon så! Vi har haft två fotbollsmatcher vilket resulterat i att vi kommit hem sex poäng rikare.
 
Helgen har trots allt resande varit kul! Vi har bott på hotell och det bästa var igår då vi skulle äta middag så gick jag och fem andra till hotellrestaurangen tidigare och tog av buffén eftersom det var det enda framme. Kycklingfiléer, klyftpotatis, sallad, god sås, nachochips mm, var det på den, men senare fick vi veta att det inte alls var våran mat utan vi skulle ju äta köttbullar och mos. Så innan alla andra kom tröck vi i maten så inte dom också ville ta från buffén i stället för det vi betalat för så på ca 5 minuter hade vi proppat i oss allt. Sen då alla andra kom kunde jag knappt hålla mig av skratt då dom frågade oss saker som vad vi tyckte om köttbullarna för dom tyckte inte alls om dom och då Jesse sa hur gott det skulle vara med potatis och kött och om vi hade sett buffén med nachocips där bredvid? Ett gott skratt fick vi oss och lite senare väntade en musiktävling mm.
 
Nog om helgen, detta får räcka! Har verkligen inga bilder på min mobil så ni får en kolsvart typ där jag inte ens syns som jag precis tog för att det inte skulle bli helt bildlöst..
 

14:40:53 |

Presenter.


Allmänt

Fyllde ju som sagt år igår och är mycket nöjd över allt jag fick! På kvällen så hängde jag med Moa, som jag trodde skulle stanna i Stockholm efter att hon och Sofie (som jag även var med) varit och tittat på 1D men hon överraskade mig(!), Rollan och Lulle. Vi fikade och tog det bara lugnt eftersom vi ska fira mig nästa helg i stället då alla andra är borta nu, och sen drar jag till Sundsvall imorgon klockan sju och kommer hem söndagkväll.
 
Jag och Celia fick ju varsin nya laptop förra veckan, sen var det ju bilen jag skrev om, en resa till New York + en bok med tips och karta om NY, en konformad locktång, en form man kan göra pajer i , 300kr på CDON, en cider, 500 kr på bikbok, pengar och ett "väx upp" kit och en tavla som Ida-Maria, Moas syrra, gjort! Tack så mycket för allt! Tror inte jag glömt någonting nu!
 
Allting från vuxenkittet är inte med på bilderna för Rollan råkade spilla vatten över allt igår så det är på torkning för tillfället! Schmiid!! ;)

10:18:26 |

NEW YORK.


Allmänt


22:02:28 |

18-års tjej.


Allmänt

Imorgon fyller jag hela 18 år, weeho för det! Någonting riktigt roligt var att idag då mamma och pappa hämtade mig på Hårstudion lägger de en nyckel i min hand och sen så visar det sig att det är en ny bil! Det är mamma och pappa som äger den men den är köpt för framförallt mig men även Celia. Blev helt chockad typ, fattade inte riktigt vad som hände! Tack så väldans mycket! Bilen är som söt! :D
 
Annars så övningskörde jag i morse från 7-8 och sedan for jag på Ekbergs och köpte fika till alla på Hårstudion eftersom jag som sagt fyller år imorgon. That's all folks. Vi ses!
 
 
 

20:19:35 |

Long time no see.


Allmänt

Man kan ju verkligen säga att rubriken stämmer, eller hur?
 
Nu tänker jag ge bloggen ännu ett försök som jag gjort så många gånger tidigare så får vi se hur det går denna gång. Hade mycket mer tid förut då jag gick på Hortlax därav den mycket bättre bloggningen, dock har ju motivationen en stor betydelse också.
 
I helgen har jag stått på mässa med vårat företag i Luleå. Vi sålde för ca 1800kr och varan kostar 12kr/st och sen hade vi mässerbjudandena 4 för 40kr och 12st för 100kr! Chopstick helpers säljer vi, en produkt som gör det enkelt att äta med kinapinnar! Kan ladda upp våran video vi gjort om varan och lite bilder på den sen då jag har bättre bilder och även vars ni kan höra av er om ni vill köpa av oss. Nu är det 12kr/st oavsett mängd!
 
 
Här kommer även två bilder från UF-mässan i Arvidsjaur där vi blev en av de femton finalisterna i bästa affärsplan i hela Norrbotten och där vi kom tvåa i bästa vara!