Sanna Öhman -

10:43:21 |

--


Allmänt

Gårdagen började med en PW innan jag och Moa begav oss mot Bröstfallet på nya äventyr. Där satte vi oss på en filt med lite nötter och pratade om allt och ingenting. Kvällen bestod av födelsedagsfirande eftersom Moa fyllt år tillsammans med alla tjejer ♥ hemma hos henne. Fruktsallad, grönsaker och dipp, ost och kex och en massa skratt bjöds det på. Älskar verkligen dessa stunder.

16:00:00 |

Kärlek ♥


Allmänt

Läste precis ett inlägg på Celias blogg, blev helt tårögd, hon är så himla fin min syster. ♥
 
Min storasyster har haft en väldigt tung och jobbig sommar och gått igenom saker som man inte vill behöva gå igenom. Jag har sett henne kämpa, vara otroligt otroligt ledsen och även i hennes svagaste stunder har hon ändå lyckats vara stark även om det inte känts så och tagit sig igenom dag för dag även om det känts omöjligt. Hon är en av dom finaste, mest omtänksamma, konstigaste (på ett sätt så man bara vill vika sig av skratt) och roligaste personer jag känner. Genom dessa svåra tider har jag även vart med om sjukt mycket roligt med henne och vi har kommit varann närmre.      Även om allt inte är över ännu så är du inte ensam, för vi finns här för dig både i stunder man önskar inte fanns och i allt det roliga och däremellan, alltid.
 
 
Här - "Och sist men inte minst, tack till min fina syster som ställt upp som skedarkompis eller bara suttit med mig i mitt rum när jag inte velat vara själv. Som har kommit och satt sig i sängen utan att jag behövt be henne komma och som varit med på några av de roligaste stunderna jag haft under sommaren." 

10:21:12 |

»


Allmänt

I lördags blev det att fara på avskedsfesten men det blev ändå ganska lungt. Hade kul som alltid! Annars blev det lunch på stugan igår innan jobb och sen på kvällen blev det häng med Rollan och Moa M. Idag väntar också jobb! Puss på er.

18:23:00 |

Birthday girl.


Allmänt

Idag har jag vart och lunchat på stan med finaste födelsedagsbarnet. ♥ En lunch på Röda Lyktan och sedan lite glass som jag bjöd på och sen fick hon även ett presentkort av mig som först var mitt men som hon har mer användning av än jag (hon ska såklart få en riktigt present sen). Vi har skrattat i mängder kan jag ju säga, man är ju alltid så söt liksom. Grattis bästa du!
 
Annars så har jag precis blivit inbjuden till min syrras kompis avskedsfest ikväll men att festa eller inte festa, det är frågan! Blir inte det så lär jag sitta bänkad framför Paradise Hotel i alla fall.

23:58:03 |

Lördags.


Allmänt

I lördags var jag leeeedig och det var underbart! Hängde med Rollan och Martin där mot eftermiddagen och kvällen. Vi åt thaimat och smakade även lite kräftor eftersom hennes päron hade kräftskiva med främmande. Sen for vi på bio och tittade på Guardians of the Galaxy som var väldans bra! Innan kvällen var slut hann jag även med att vara lite chaffis också. Så kul att äntligen hitta på något så ni förstår inte!!
 
Idag har jag jobbat från 10 till stängning och jobbar även alla dar till veckan förutom onsdag. Men cash is king som man brukar säga.

21:07:44 |

12 augusti.


Allmänt

För ett år sedan (i början av augusti) var jag i New York. Vill tillbaka!!! Har gjort en lista på saker jag måste göra då jag är där nästa gång som jag inte gjorde nu. Så underbar plats! ♥♥♥
 
Orkar knappt göra något annat än jobba och sova känner jag. Lördag är SÅ efterlängtad då jag äntligen får en dag ledigt, speciellt mina fötter längtar! Kommer dock bli nice då lönen kommer så det är det absolut värt. Vet som inte vad jag ska skriva men jag LEVER i alla fall och återkommer väl då jag har någonting annat att berätta än om att jag jobbar så mycket, haha.
 
 

10:17:00 |

Picknick.


Allmänt

Hallelujah vårat hus är inte längre en bastu! Sov för första gången på väldigt länge i mitt rum och inte i källaren, även om det blev lite varmt. Jobbar nästa all the time nu för tiden, är inte ledig förens nästa lördag. Annars så har jag hunnit med en picknick på Hammenviken med Sofie, Moa, Rollan och Rally (en voffsing). Var väldigt kul att träffa dem då det känns som det vat tusen år sedan sist typ!

12:43:27 |

Night swim.


Allmänt

Bild från förra veckan då jag, Moa, Moa och Rollan tog ett nattbad i Hammenviken(???) i Öjebyn. Hur VARMT som helst var det i vattnet. Helt underbart och med mina favvisar dessutom. ♥
 
I förrgårnatt då jag skulle sova, helt ensam i huset var jag och sover i källaren just nu för att resten av huset är en bastu, där runt ett på natten då jag ligger och läser hör jag hur något KLÖSER på källardörren!!! Precis som våran katt Myrra brukar göra men jag var ju helt själv, inget djur och ingen människa. 3-5 klös på dörren. Blev livrädd!!! Usch usch usch sånt där ska inte hända mig!! Det har ju hänt lite saker med min syrra här hemma men aldrig mig!!! Dog typ!! Det resulterade i att jag sov på stugan inatt med mor och far där vi först åt gomiddag igår och gofrulle i solen idag. PUSS.

10:12:09 |

02/8-14.


Allmänt

Idag är första dagen jag är ledig på vad som känns som väldigt länge (även om jag var ledig i onsdags) men annars har jag max vart ledig en dag i veckan + att jag jobbat en massa extra. Så det är otroligt skönt måste jag få säga även om det går bra.    Igår var det mys på stugan som gällde, orkade inte med så mycket mer, förutom en PW strax efter elva på kvällen, vilket jag även var ut på torsdagkväll, och nån kväll tidigare i veckan. I förrgår blev det 11km, var hemma ca 00.45 och började åtta nästa dag. Bra tänkt där liksom.