Sanna Öhman -

11:03:43 |

PDOL - lördag.


Allmänt

Denna dag orkar jag endast beskriva som grymt kul. Och dans dans dans.
 

13:33:00 |

Strömavbrott och översvämning.


Allmänt

I söndags blev det strömavbrott på Ica där jobbar, och innan det hände flimra lamporna flera gånger och det hördes astydligt i hela butiken då det mullrade och gick man ut och tittade lös det till hela tiden för att det blixtrade så mycket. Samma sak hände igår, mullrade och blixtrade massor så fönstrena och stolarna och bordet man satt vid i fikarummet skakade massor. Sen regnade det och haglade det i sinne också så det lät som jag vet inte vad inne i butiken och man brukar verkligen inte höra sånt där inne, och där ute såg det ut som snö överallt på backen fastän det var svinvarmt, och sen blev det även översvämning inne på Ica och utanför! Dock var det ingenting jämfört med fontänen som sprutade mitt inne på coop typ och vägen längs Prästgårdsgatan var ju kaos. Har aldrig någonsin varit med om sånn här åska och översvämning i hela Piteå typ?? VIlket kaos asså! Så jäkla tur vi hade pdol dock, då var det ju asbra väder och sen dagen efter händer detta!? Nu får ni en film som jag såg på Facebook så ni förstår kaoset lite bättre, hade tänkte lägga ut en där man ser alla blixtar också men den gick bara att titta på på facebook! SJUKT asså.
  
 
Ni ska få lite bilder från pdol-lördagen också! =)

09:21:19 |

Pdol - 14.


Allmänt

Igår var min första festdag av pdol. Här kommer en snabb sammanfattning med ord som jag kommer på just nu: Vänner. Värme. Drinkar. Fizzybubble och polka shots. Lekar. Skratt. Klättring i träd. Shots i sprayflaska. Simglasögon. COACHEN. Mos av min tå. Kittel. Festivalmat. KUL.
 

19:48:21 |

Hard working girl.


Allmänt

Dagen har bestått av jobb, närmare 10 timmar. Då jag kom hem la jag mig i den svaga solen jämfört med på dagen och somnade. Har inte orkat med så mycket mer än så, började sju liksom och är van att oftast börja på eftermiddagen.
 

16:59:37 |

Bäzt på fäzt.


Allmänt

Sjukt rolig kväll igår! Lite väl full blev vi alla, men skitbra kväll ändå. Började med förfärre hos Emelie tillsammans med Celia och Elin där vi åt pizza och körde lite spel och senare blev det utgång på statt. Kvällen bara svishade förbi, och tyvärr mår man inte lika bra idag, men vad gör väl det. Nu blir det strax grillat på stugan.
 
Alla bilder på vänster sida är lånade från syrranryggan (som jag heter på hennes mobbe)

13:24:00 |

Plans for tonight.


Allmänt

Solen skiner och ivkäll blir det middag tillsammans med Celia, Emelie och kanske Elin också fick jag just höra och sedan parteey. Blir skoj! Är ju hur taggad som helst inför pdol nästa vecka men då blir det en liten tjuvstart ikväll redan med girlsen på bilden som faktiskt är tagen under pdol fast för två år sedan. SKÅL.

12:14:00 |

- 14


Allmänt

Jobb, jobb, jobb, bruncher, sol och bad, club sandwich, båtåkande, mys, häng med kompisar och syster, sovit på stugan och fotbollstittande är vad som pågått i mitt liv den senaste tiden. Speciellt jobb då som ni kanske förstår. Men jag har det ganska så bra ändå.
 
Tre av bilderna är Linneas, som typ alltid nu för tiden ♥

14:20:34 |

The beach.


Allmänt

 
Som jag srkev på twitter: Solar, hänger på stranden, badar, äter jordgubbar och hemmagjord caesarsallad med räkor, livet är på topp just nu.
 
Linnea Lundströms bilder.

22:58:44 |

Sommar.


Allmänt

ÄLSKAR då vädret är såhär. Har legat i solen nästan hela dagen förutom en 40 mins PW innan jag började jobba klockan fem. Solningen har resulterat i ett knallrött ansikte som alla kunder fått titta på idag. Nåja, blir bara så gla i hela kroppen då det verkligen är SOMMAR. Därför får ni en bild på mig och Mois från juli 2011.