Sanna Öhman -

14:08:31 |

Summer Games.


Allmänt

Dom senaste sex dagarna har bestått av jobb och i fredags hann jag även titta på lite fotboll eftersom det var Piteå Summer Games. Gud så jäkla kul! Vill också få spela summer games och göra om allt igen, tänk, det var hela fyra år sedan vi vann. Bästa tiden. Idag så är jag äntligen ledig och vädret är på topp. Ikväll blir det gomiddag och sedan fotbollsträning.
 
 
 

12:23:41 |

Midsommar.


Allmänt

Midsommarmiddag och tävlingar på stugan med vänner och familj, och sedan midsommarmys med dom bästa. Klippningar, shopping, fotbollsträningar, VM-tittande, synundersökning och migrän har även hunnits med. Check liksom.
 
Två bilder från midsommar varav den undre är Linneas bild!

21:06:38 |

The Fault in our Stars.


Allmänt

Idag har jag tittat på The Fault in our Stars. Den var jättebra och jättesorglig. ♥
 
Jag har även klippt Majlis, lunchat på stan med mor och syster och sedan shoppat tillsammans med den sistnämda. En promenad med Dieselgubben har man också hunnit med. Så det var den dagen. Nu ska jag titta på fotboll.

13:08:01 |

Mer balbilder.


Allmänt

På balen var vi på min stuga innan vi drog iväg och började köa. Mattan gick bra och sen var det en lång väntan på maten som var väldigt god. Dock var det en ganska utdragen och tråkig kväll, bara en massa väntan och dålig underhållning. Dock hade jag ju väldigt bra sällskap! Sen vann ju även Simon balkung vilket var ett plus. Så det var väl den kvällen, kul att klä upp sig och allt sånt men lite tråkigt där inne, kunde ha varit så mycket bättre fixat med t.ex. underhållningen då den var för treåringar typ!
 

13:07:19 |

Studentpresenter.


Allmänt

Tack så myket alla. ♥
 
Effileringssax. Calvin Klein klocka. Thomas Sabo armband. Snö of Sweden armband. Skålar och fat. Presentkort på gallerian. Bli bjuden på middag och drinkar av mina kära syster. ♥
 
En massa grattis till studenten kort. Söt gammal bild på mig och Moa. Presentkort på Åhlens. 1200kr. + en massa massa fina blommor.

15:32:31 |

Studentskiva.


Allmänt

Runt fyra på eftermiddagen i onsdags började det droppa in lite gäster på stugan för min studentskiva. En massa släkt och vänner kom på besök. Jag fick en massa massa fina presenter (som jag tänkt visa senare) och gästerna blev bjudna på en massa massa mat och sedan lite tårta och fika. Bästa dagen i onsdags liksom. ♥
 
haha tokar 
 

16:55:00 |

STUDENT 2014.


Allmänt

FY FAAN, så sjukt jävla kul!!! Bästa dagen igår asså, oförglömlig. Success och best day of my life remixen på repeat, klackarna i taket och bästa humöret och vädret. Herregud, ja nu får ni bilder i alla fall.
 

♥♥♥♥♥♥
 
Bilder från studentskivan och så kommer i ett annat inlägg!

12:19:52 |

Monday.


Allmänt

Challenge i lördags och igårkväll var det mys med klassen hos Maja i Älvsbyn. Eller ja, fem stycken var vi bara så. Vi grillade korv och marschmallows (hur det nu stavas), spelade kubb, brainstorm och ett ritspel. Mys var det i alla fall! Idag blir det inte att hitta på nått med klassen eftersom dom i Luleå har bal idag. Annars står en fotbollsträning och en klippning på schemat.
 

17:47:52 |

Båten och utgång.


Allmänt

Igår förfesade vi lite hos Olli innan vi gick till båten (BBB) i Luleå och åt gomiddag tillsammans. Sedan satt vi där och drack drinkar och mös och väntade på att nattklubben eller vad man ska säga skulle dra igång. Dock blev det en ganska tidig kväll för mig och Linnea men kul hade vi!
 
Idag har jag jobbat och nu väntar förfärre med Moas klass och sedan studenfest på Challenge!

16:03:47 |

Bal 2014.


Allmänt

Andra bilder kommer senare från självaste balen och lite sånt, och även mer text :)

10:38:02 |

5 juni.


Allmänt

Igår var det lunch med klassen och mentorerna. Jättegod mat åt vi, tårta, kubblir och även ett stipendium delades ut som Lydia fick. Väldigt trevligt! Annars så håller jag på att förbereda mig för fullt inför balen just nu. Mattan har nyss gjort mitt smink och klockan 12 blir det att dra iväg och fixa håret. Hej!

10:46:58 |

4 juni.


Allmänt

I måndags hängde vi hemma hos Zabrina där vi spelade lite kubb med klassen och planerade lite inför studentveckan. Igår skulle det vara fest med temat "kom som någonting på din fösta bokstav i namnet" men då vi inte hade någonstans att vara blev det ej av. Så då hängde jag med Emir och Marcus istället.
 
Planering inför studentveckan: Idag lunch hos Anna och Irene. Imorgon bal. Fredag middag på båten i Luleå och sedan utgång. Lördag Challenge. Söndag mys i Älvsbyn. Måndag bal i Luleå. Tisdag flakfix. Onsdag STUDENT.

16:23:59 |

Studentvecka.


Allmänt

Idag börjar själva studentveckan för min klass! Dock blir det nyktert både för mig och Linnea ikväll då båda är lite risiga och inte sådär jättefestsugna. Så om ett tag blir det då att dra till Luleå. Annars har jag fixat mitt hår idag, shoppat lite, tittat på Vampire Academy filmen som inte var bra, solat lite och klippt min far!

13:53:00 |

Rhodos.


Resor

Då var man hemkommen från en vecka på Rhodos med mina fyra favvotjejer. Har haft en så sjukt rolig resa så det finns inte. Träffat en massa nytt folk, festat, dansat både på golvet, barer och strippstångar, druckit goda drinkar, haft fri bar, bodyshots, solat, badat i både hav och pool och vart på vattenland, träffat två PH-deltagare, galna kvällar och helt underbara dagar, springturer, god mat, glass, bus, sevärdheter, olika events, bargatan, Grabbarna Grus, Solsidan, Pepes Bodega och så mycket mer. ÅH så bra. ♥