Sanna Öhman -

09:21:41 |

Sick.


Allmänt

I veckan har jag varit en sjukling, feber och förkyld, igen. Kände i måndags på dagen att jag hade ont i halsen men jag tänkte att det inte var så farligt så jag for och tränade fotboll som vanligt, men den natten sov jag ingenting och det brände hur mycket som helst i halsen och dagen efter var jag helt slut med feber och allt. Tråkigt.
 
Nånting lite mer intressant än att jag vart sjuk då. I lördags var jag med Marcus, Emir och Simon, och efter ett tag så for vi på releasefesten av The Local Store i gallerian. Dock blev det en ganska tidig kväll då vi aldrig gick ut efter det men lika skönt var väl det dagen efter! 
 
Simme och två killar som är med i Norrlands Guld reklamen! Ingen av dessa två bilder är mina!
 

14:39:01 |

+


Allmänt

Förra onsdagen hade vi egen hårvård på skolan då jag blev blond igen (har ju haft blonda längder fast varit mörkare i botten). Sen har jag som vanligt haft praktik måndag och tisdag och kundmottaning på skolan onsdag. På praktiken blev jag ännu lite blondare, och sen så har jag fakt klippkunder, en skäggkund och sen har jag även gjort håret på min syster! Igår och idag har jag vart ledig så då jag har fixat lite saker och så. Annars så har jag haft nån fotbollsträning i veckan + att jag har vart ute och sprungit. Känner mig både duktig och inte eftersom jag inte har sådär jättemycket motivation alls just nu till en massa saker.

10:14:00 |

The Maze Runner.


Allmänt

Åh, nu har trailern kommit ut till The Maze Runner! Det är en bok (har läst hela serien) som jag läst som kommer ut på film senare i år. Det är ett bra år i år eftersom många böcker blir film, bland annat Divergent, The Fault in our Stars, Mockingjay pt 1, Vampire Academy (även om trailern kändes hur B som helst) och The Maze Runner då. Ser framemot alla dessa!
 
Rekommenderar att sätta på högsta kvalité, helskärm och högt ljud!

19:26:09 |

Helgen.


Allmänt

Okej, lång uppdatering sedan sist, någonting som händer ganska ofta just nu, därför får jag dela upp lite inlägg. Kan väl börja med helgen! I fredags hängde vi hemma hos Moa M där vi tittade på film och flummade lite, och lördagkväll hängde vi hemma hos Rollan. Jag har även hunnit med att vara ute och springa två gånger (waa, sist jag var ute och sprang själv av min egna fria vilja var i oktober) + ett styrkepass på gymmet (och sist jag körde det själv då det inte var ett styrkepass med laget var innan jul). Fotbollstittande i Luleå, smörgåstårteätande och hemmagjord sushi har även hunnits med.
 

21:20:52 |

Prestudent - 2.


Allmänt

Igår var det prestdnt nummer 2, och denna gång var temat tidsmaskin, fast dock orkade jag inte klä ut mig! Kvällen började hos Sofia Lidman och sedan Challenge då, och denna gången slutade det mycket bättre än förra ;)
 
Idag har jag inte gjort mycket, blev jättesugen på fest idag också, eller blev det nu på kvällen för det var partymusik på radion men ingen av mina vänner ville så det blir tyvärr ej. Egentligen var det tänkt att jag kanske skulle till Luleå och festa med några klassisar men kände mig inte så sugen på dagen så då blev det inte.
 
 
 

13:25:11 |

Jäckvik.


Allmänt

I tisdag blev det att jag drog till Jäckvik och hälsade på farfar och farmor i husvagn lite spontant sådär. Kom hem igår så två nätter sammanlagt. Tyvärr var inte vädret sådär jättebra eftersom det blåste mycket så det blev bara att åka ut på isen och fiska en dag, men jag lyckades i alla fall dra upp två matfiskar, förbättring från förra året då jag fick noll.
 
Idag är det fredag vilket innebär partey ikväll. Blir skoj, är taggad till tusen eftersom det var ett tag sen jag gjorde det i Piteå. Kanske vi ses?? 
 
 

16:35:45 |

Sportlov.


Allmänt

Gårdagen spenderades på Simons stuga med han, Emir och Sanna. Vi grillade hamburgare och fikade lite och allt sånt dära. Sen på kvällen så hängde jag med Emir och Simon här hemma hos mig innan vi drog ut med bilen och även plockade upp Marcus.
 
Idag så har vi också hängt ute fast på Pottan. Jag, Moa M, Rollan, Martin, Emir, Simon, Marcus, Sofie och Felix var det som hängde där. Vi stekte kebab, åkte madrass och tefat, grillade marshmallows osv. En riktigt trevlig och rolig dag helt enkelt! Sånt där som man gör på sportlovet.