Sanna Öhman -

07:32:51 |

Bye Sweden!


Allmänt

Hello Rhodes! Vi syns om en vecka igen peeps.

20:56:00 |

Happy.


Allmänt

Asså fyfaaan! Världens gladaste tjej här. Har idag varit på skolan från 07.30-17.30 med enda pausen 30 min lunch. Har nämligen gjort delprov i frisör idag som jag KLARADE! Helt underbar känsla, är så jäkla glad, och äntligen är allt som heter prov över! 
 

17:20:00 |

Modevisning.


Allmänt

Mina sista praktikdagar gjordes i måndags och tisdags där jag bland annat fick min utväxt färgad, provat min balfrisyr, tränat på min korta festfrsiyr inför delprovet och haft nån kund mm! Annars så idag har jag fixat det mesta inför delprovet så att det är klart och så jag inte har några funderingar, och sen har vi även gjort håret på textil och designs modeller inför modevisningen dom hade idag med temat "lost in paradise". Jag och Lydia gjorde en modell tillsammans, med hunger games inspiration.
 
4 DAGAR KVAR TILL RHODOS.

21:14:00 |

Pulses.


Allmänt

Jag och Ulla min farfars syster.
 
Började dagen med att klippa farfar och farmor och annars har jag jobbat och nyss kommit hem! Imorgon väntar begravning av min farfars syster Ulla som dog väldigt plötsligt i cancer. Jättetråkigt, och det gick så himla fort. Träffade henna på sportlovet då jag var i Jäckvik och då var hon glad och så som hon alltid brukar, och nu är hon inte här längre. Jag hoppas hon har det bra varsän hon än är! Vila i frid.
 
Annars så är det svinjobbigt just nu för jag måste antingen vara allergisk mot pollen eller katter eller något! Har alltid varit lite känslig mot katter men inte som det är nu, kliar massor i näsan, gommen och över hela kroppen typ och nyser hela tiden (väldigt jobbigt att jag vill nysa då dom som känner mig vet att jag inte kan nysa normalt)! Igår kliade det även väldigt mycket i ögonen och snoret bara rann! Kan det bara sluta!?

20:46:00 |

Tisdag.


Allmänt

En jordgubbsmarängtårta, kokosrutor och chokladfingrar saknas på bilden. From ma birthday.
 
Nyss fått i mig middag som bestod av tacogratäng, MUMS. Slutar halvsex på tisdagar (egentligen sex) eftersom jag har f-träning klockan sex. Så lite stressigt men det går alltid bra. Imorgon är sista kundmottagningen på skolan, och nästa vecka är sista veckan av allt som har med skola och praktik att göra innan Rhodos och studenten. Tänk, snart har jag gått ut skolan, någonting som man gått i nästan hela sitt liv. Hur som helst så håller vi på att planera för fullt inför studenten, ska bli SÅ kul!

21:44:08 |

Vägstädning.


Allmänt

Moa Ms bild från i lördags.
 
Har nyss kommit hem från den underbara vägstädningen med fotbollen, man bara älsk hä! Eller så inte. Efter praktiken var det bara att snabbt åka hem och kasta i sig lite mat innan man for iväg igen. Annars så är det vääldigt nära till delprovet i frisör nu, men det betyder också att Rhodos och studenten är väldigt, väldigt nära! Kommer bli asskoooj.

11:02:12 |

Lagfeezt.


Allmänt

Igår skulle vi egentligen ha aktiviteter med fotbollen utomhus på dagen men då regnade det och snöade så det blev inte av. Dock så körde vi ändå middag och fest på kvällen. Så det var väl egentligen min gårdag. Idag väntar en klippning och sen tror jag det är fotbollsträning ikväll.
 

10:31:28 |

Födelsedag.


Allmänt

Igår fyllde jag då hela 19 år och det firades väldigt lungt - med min familj, farfar och farmor och mina fina flickor. Smörgåstårta, marängtårta och annat fika bjöds det på, och en massa fina presenter fick jag också. Är otroligt nöjd, TACK så mycket alla, verkligen! Hade sagt att jag inte behövde nån present av tjejerna och ändå kommer dom med presenter och något som jag verkligen ville ha, dom är så fina hela högen ♥
 
Utöver detta så får jag även min balklänning, studentklänning, studentmössa och att mamma och pappa betalar mitt delprov i frisör. Tack igen. 

21:57:11 |

Gymnasiearbete - DONE.


Allmänt

Och DÄR var allt som heter gymnasiearbete bortgjort! Inte för att mitt var lika jobbigt som många andras som var tvungna skriva långa rapporter och jag bara gjorde uppsättningar (vilket jag tycker är kul) och sedan en rapport på hur man gick till väga som minst fick vara två sidor men inte behövde vara så mycket mer, som jag började med i söndags och gjorde klart snabbt idag, min blev 6/7 sidor.
 
Annars har jag haft praktik idag, två färgningar + lite klipp, och sen en fotbollsträning nu på kvällen.
 

18:47:48 |

Måndag igen.


Allmänt

Min lillgrobb ♥♥♥
 
Nyss hemkommen från praktiken där dagen slutade med att klippa min kära mor. Dagens lunch bestod av Pentryts buffé som var riktigt trevlig och sedan ett litet mellanmål med bär och yoghurt som vi bjuder färgkunderna på på salongen. Så det var nice. Annars så har jag nog tänkt titta på ett eller två avsnitt av GoT som jag missat och sedan måste jag göra färdigt rapporten på gymnasiearbetet. Man bara älsk hä ju..

11:14:11 |

Bio.


Allmänt

Igår var jag och Moa M på bio och såg Divergent, och den var svinbra!! Dom fick verkligen till filmen så jag är väldigt nöjd. Och Four/Tobias/Theo James var gode så trevlig att titta på så det är ju ett plus. Då vi kom ut efter filmen var det iskallt och snöade jättemycket och kaos med bilar i stan, men tillslut då vi lyckats ta oss ur det så drog vi hem till Simon ett tag innan det var dags att sova.
 
 

13:08:00 |

Day 24: Put your Spotify on shuffle: First 10 songs that play.


Listor

 
1. Summerplay - Axento
2. Wild Wild Love - Pitbull
3. Just Another Night (Morgan Page Remix / Radio Edit) - Icona Pop
4. Adore You (Remix) - Miley Cyrus
5. Pulses - Karmin
6. Wild Heart - The Vamps
7. Alone - Armin van Buuren
8. We Are One (Ole Ola) [The Official 2014 FIFA World Cup Song] - Pitbull
9. Physical - Enrique Iglesias ft Jennifer Lopez
10. The Godmothers (Radio Edit) - Axento
 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: Put your Spotify on shuffle: First 10 songs that play.

15:18:47 |

Day 23: A photo you took.


Listor

 
Mitt svar förra gången jag gjorde denna lista: A photo you took.

10:52:46 |

ღ ღ


Allmänt

Börjar inlägget med en text jag nyss såg, "dude, next month is June", jisses vad tiden går fort känns som det typ är februari och nästa månad mars!
 
Igår så tittade jag först på saiks damer då dom möte P99, sedan pifs damer då dom mötte eskilstuna och på kvällen blev det grillning hos Lulle med gott folk och mycket skratt som alltid. Älskar sånna kvällar 

11:10:16 |

Valborg.


Allmänt

Valborg - mys, spel och grillning av korv och pinnbröd på stugan tillsammans med vänner med två svanar ute på sjön som utsikt. Ganska så bra kväll.