Sanna Öhman -

18:32:17 |

31 oktober.


Allmänt

Jobbat har jag gjort idag, även tittat på New Girl och vilat. Har previs bytt om till gymkläder och packat väskan för ska snart iväg på crossfit med Amanda. Såg ut att vara ett jättejobbigt pass idag så lär ju dö, kommer dock vara skönt efter. Outfiten på bilden ovan bar jag igår på brunchen och namngivelsen, sjukt comfy var den. En annan sak som jag inte berättat (tror jag då) är att i december åker jag, mamma, pappa, Celia och Kim på en utrikes weekend resa. Pappa fick det av oss i present nu då han fyllde 50! Kan tyvär inte säga vart vi ska åka då pappa inte fått veta det ännu, utan det får ni veta då vi väl är på plats.

23:46:00 |

30 oktober.


Allmänt

Igår agerade jag chaffis, var på stan en snabbis och sen var jag på fest på kvällen som avslutades på Olles, var nykter även denna gång. Idag har jag haft fullt upp. Började dagen med att bruncha på Statt tillsammans med Elin och Linnea. Efter det hade min kusin namngivelse för hennes barn så drog dit med familjen. Träffade en massa släkt bland annat och åt jättegod mat. Så har gått runt och vart proppmätt största delen av dagen. Idag har jag även hunnit med att klippa farmor och sen vart på gymmet med Celia. Så just nu är jag väldigt trött så blir att gå och lägga sig när som helst.

23:36:38 |

26 oktober.


Allmänt

Jobb och gym det är vad jag gjort på senaste. Har även skypeat med Sofie, ätit sushi, hängt med Rollan och Elin, betalat räkningar och diskat. Inte mycket mer än så. Bloggar så sällan då jag inte hittar på något speciellt eller har roliga bilder att bjuda på, är alltid bara samma saker jag berättar.

10:33:32 |

23 oktober.


Allmänt

I fredags fyllde min kära far 50 år. Så efter jobbet blev det att åka dit för att fira pappsen och äta smörgåstårta och fika. Rollan, Elin och Emma kom även förbi så blev att vi hängde där resten av kvällen. Igår var det min jobblördag och efter jobbet for jag hem för att fixa mig innan jag begav mig till mamma och pappas svit på Kust tillsammans med Celia och Kim. Där tog vi oss någon cider och öl innan vi begav oss en våning upp till Tages för att käka middag där. Förrätten och efterrätten var väldigt bra men varmrätten var sådär. Pappa fick även sin present där - nämligen att i december ska vi på en weekendresa men han fick inte veta vart. Ska bli SÅ kul! Sen satte vi oss på skybaren för mer drinkar. Drog hem runt 12 för att jag var så himla trött, men hade en så himla trevlig, kul och bra kväll tillsammans med världens bästa familj, är så otroligt tacksam för att få ha dessa personer i mitt liv. Och tack så mycket för maten och allt igår mor och far! ♥

16:50:42 |

20 oktober.


Allmänt

Nu ni håll i hattarna för igår gjorde jag något man aldrig trodde jag skulle göra, nämligen crossfit! Rollan har ju tjatat på mig i över tre månader nu så då både hon, Elin och Amanda skulle dit blev det att även jag följde med. Var ett nybörjarpass så var ju perfekt, och var faktiskt kul, så ett riktigt bra första pass. Efter passet gick vi även på core innan vi var nöjda för dagen.
 
Idag har jag jobbat, träffat Celia och nu snart ska jag iväg på spinning, hade egentligen tänkt köra crossfit med dom andra idag men var fullbokat. Så härligt att jag har kommit igång med träningen igen, har haft en svacka på senaste. Måste bara skärpa till mig med maten också vilket är så himla svårt. Äter godis/annat onyttigt varje dag typ och har sämst matvanor. Måste verkligen få bättre rutiner men är sämst på ALLT då det kommer till mat tyvärr.

22:34:12 |

17 oktober.


Allmänt

I lördags hade jag, Elin och Rollan bokat tid på Parelle för att permanent böja våra fransar+färga dom och sen färg+vaxning av bryn. Så spenderade hela förmiddagen där och sen då vi var klar käkade vi på röda lyktan. På kvällen var det fest (drack inte då jag var så sjukt otaggad från förra helgen). Drog hem runt elva någongång och åt grönsaker och dipp och tittade på serier.
 
Igår gjorde jag inte mycket förutom att äta middag hos mamma och pappa. Idag har jag jobbat och sen vart på gymmet med Rollan, Elin och Amanda!

15:51:05 |

13 oktober.


Allmänt

Var så taggad på livet i lördags. Skulle käka sushi med några från jobbet och sedan förfesta och gå ut. Kvällen slutade med att jag var alldeles för full och aldrig drog ut, fifan säger jag bara. Sist jag fick en sån här fylla var typ då man var 18, never again förhoppningsvis! Mådde även skit största delen av söndagen men mot kvällen blev det bättre så blev en bastu och spakväll med Elin och Rollan. Sen käkade vi även lite grönsaker och dipp och skypade med Moa!
 
Resterande dagar av veckan har jag jobbat och chillat förutom igårkväll då jag var på spinning och core med Rollan och Elin som vi brukar på onsdagar. Har även käkat middag hos mor och far och myst på med Celia en kväll.

18:46:39 |

7 oktober.


Allmänt

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, känns som det alltid är samma sak om och om igen. Var på spinning och core med Rollan och Elin i onsdags och igår var jag på gymmet med Rollan och på kvällen då jag var på Ica träffade jag Elin, Linnea och Frej som det sedan blev att jag var med + Alexander.
 
Idag har jag jobbat mitt vanliga pass i vanlig ordning, hade tänkt ut och springa men blev lat så vi får se om det blir av. Soffan lockade mer. Hade egentligen tänkt prova mitt nya smink och bestämma outfit inför imorgon men känner mig alldeles för ofräsch för det så får bestämma outfit imorgon och köra på mitt gamla smink helt enkelt.

15:51:12 |

3 oktober.


Allmänt

Igår var i princip det enda jag gjorde att gå på en mils PW och sen hängde jag med Elin och Lulle på kvällen, tog även två stycken "PNs" haha, en på en timme och en på två :) Så det var den söndagen det. Idag har jag jobbat och hade tänkt dra till gymmet men tappar verkligen all motivation nu då jag gymmar själv för det mesta. Så har inte bestämt mig om jag ändå ska dit, eller om jag ska ut och springa eller gå en promenad istället. Ska även hem till mamma och pappa för att äta middag idag.

08:15:00 |

2 oktober.


Allmänt

Lördag igår = en toppendag. Började dagen med att simma tillsammans med Rollan och Elin. Då vi var klara duschade vi och fixade oss innan vi drog till Luleå för att käka sushi och titta på då Saik spelade mot Luleå och matchen slutade med att Saik kommer gå upp till trean så det var ju NICE. På eftermiddagen vilade jag innan jag drog till Mattan där hon, Nickie och Marran var och där åt vi grekisk pyttipanna som var så sjukt god och sen satt vi och snackade och lyssnade på musik och körde lite dricklekar (dock drack inte jag). Då dom andra skulle dra vidare på fest så drog jag hem och mös på i soffan med lite godis. Så det var min lördag.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, en PW blir det nog i alla fall och kanske lite gym. En räkning ska också betalas.