Sanna Öhman -

07:51:28 |

30 augusti.


Allmänt

Onsdag och ledig, himla skönt! I lördags var det fest hos mig vilket var jättetrevligt, däremot har jag inte städat allt ännu så hade tänkt göra det idag. Annars har jag ingenting inplanerat förutom ett crossfitpass ikväll!
 
Har inte så många bilder att bjuda på men i fredags åt jag, Elin, Emma och Rollan på Olearys innan vi drog till Rollan och mös på resten av kvällen. Vi var hos henne ett väldigt bra tag eftersom hon flyttade till Stockholm i lördags så vi ville ta vara på sista tiden med henne. Så trist då dom flesta av ens vänner flyttar från Piteå! Men får försöka tänka positivt - då har jag mer tid till mina andra kompisar helt enkelt!

09:17:00 |

6 augusti.


Allmänt

Skulle ju dra till gymmet i princip direkt jag skrev inlägget igår, men precis i samma stund kom solen fram så blev att jag la mig i en stol och sov/solade i någon timme instead, drog dock till gymmet fem/halv sex istället! Tränade mest saker som jag känner att jag är dålig på så som snatch, overhead squats, pullups, dips, men sen blev det även lite andra vanliga benövningar inklusive mage, så lite all around helt enkelt. På kvällen blev det först att jag städade läggan och sen tände jag ljus och mös på här hemma bara, var längesen jag hade en sån lördag så var välbehövligt!

13:26:31 |

5 augusti.


Allmänt

Idag fyller min mamma 50 år, så grattis bästa bästa du! ♥ Jag och Celia åkte till stugan runt sju igårkväll där det bjöds på hemmagjord pizza och efterrätt. Jag, Celia, mamma och pappa spelade även kubb och Brainstorm och mös en massa där. Eftersom mamma fyller år idag då men inte har tid att firas då dom ska på bröllop så hade mamma önskat att jag och syrran skulle sova över där vilket vi då gjorde. Var nog flera år sedan senast hela familjen sov på stugan! Vi vaknade runt nio imorse och då höll mamma på att göra brunch! Även Kim dök upp och var med och käkade, sjukt gott, min mamma kan allt! Sen innan vi drog så hjälpte jag och Celia mamma med hår och smink inför ikväll!
 
Just nu ska jag strax byta om till gymkläder och köra ett pass där, vad vet jag inte, och lär bli chill för känner mig sjukt jävla sliten? Vad som händer ikväll är osett, kanske volleyboll men är av någon konstig anledning sugen på att gå ut (hur jag fortfarande kan vara det efter alla helger jag festat vet jag inte?) men lär nog inte vara så mycket folk på statt känns det som. Men vi får se vad som händer sen helt enkelt!

21:08:00 |

PDOL - 17.


Allmänt

Dom flesta bilderna är från PDOL men nån av dom är även från då vi gick ut på BBB i Luleå och från en fest hos Tove och Ante! Nåja, PDOL 2017, SÅ BRA. Hade ju köpt vip till kitteltältet så var givetvis ut alla kvällar, dock nyktert dom två första. På fredagen förade vi hos Isak, sjukt jävla kul. Riktigt kul ute också även om jag drog tidigt för att jag var så jävla hungrig (plus lite väl full). På lördagen hade vi champagnefrukost hos Amanda innan vi drog till Kittel för mer drickande inklusive titta på Glidaren. Samma plats som förra året, längst fram, trist bara att man endast ser då dom springer och hoppar på bordet och inte resten. Vi hann även med att titta på crossfittävlingen på torget ett litet tag.
 
På kvällen blev det förfest hemma hos Emma och Peter. Även där var det sjukt jävla kul! Tiden gick riktigt fort innan det var dags att dra ut, men vad gör väl det då det är sjukt nice ute med. Dansade i mängder, köpte drinkar och minglade som jag och Sara så fint kallade det. Vet inte riktigt vilken tid jag var hemma men blev ingen efterfest för mig i alla fall så någon gång innan det! PDOL har i alla fall vart så himla himla bra, hade lätt kunnat köra en till kväll utan problem, men det får vänta tills nästa år helt enkelt!

21:28:09 |

Sushi.


Allmänt

Idag har jag vart ledig mina vänner, och kunde inte bli en bättre dag att vara ledig på. Vaknade runt nio och då jag såg att solen sken drog jag direkt hem till mamma och pappa för att sola. Där runt halv ett mötte jag upp Emma, Peter och Simme så drog vi till strandfyren på havsbadet för att käka lite sushi. Den var amazing som vanligt, lite stora bitar bara. Tanken var att vi skulle stanna kvar där för sol och bad men blåste så himla mycket så vi drog hem till Emma och Peter istället och solade där. Efter någon timme drog vi till Teckan och köpte mjukglass - som jag tappade på backen direkt jag fått den. :)

Har även hunnit med att käka middag på stugan, klippt mamma och sedan har jag, hon och pappa tittat på senaste Game of Thrones, så bra. Och just nu tvättar jag. Tanken var att jag skulle träna idag men jävlat alla kläder är i tvätten så blev inte, men imorgon så!