Sanna Öhman -

18:18:22 |

Jacuzzi.


Allmänt

I söndags blev det att titta på då Piteås herrar hade fotbollsmatch med Rollan och Sofie. Direkt matchen var slut blev det att dra till stugan med Celia och Kim för att fira mamma på mors dag och för att äta middag där. Världens bästa mamma ♥ Senare på kvällen drog jag till Sofies stuga där hon, Rollan och Elin var. Jacuzzimys och bastu stod på schemat. Vet inte hur länge vi var där men slutade med att jag, Elin och Rollan blev jättesugen på godis så då for vi och köpte det för att sedan käka det vid hamnen. Kvällen avslutades hos Rollan framför dokumentären "Fittest on Earth" - sjukt bra och jävlar vad sugen man blir på att träna och framför allt att vara vältränad!


20:13:00 |

Nodo + fest.


Allmänt

I fredags blev det nodomys på kvällen. Först var det jag, Sanna och Ellen, sedan kom Elin och Sofie, efter nån timme kom Lulle och sista tio minuterna kom även Elin Wikl, Sofia och Sandra. Utöver att jag fick vänta på min macka som jag beställde i över 40 min + att den var bränd och ingen annan på hela Nodo beställt mat typ så var det jättetrevligt. En chailatte och en fikabit slank även ner i min mage. Tror vi blev där i fyra-fem timmar men kändes som 30 min typ eftersom tiden gick så himla fort. Då dom stängde blev det att jag gled lite bil med Sofia, Sandra, Elin och Lulle innan det blev att jag skulle skjutsa in pappsen till stan.
 
I lördags var det fest. Började med att jag, Emma, Sanna, Olivia, Johanna, Evelina och Matilda käkade middag och drack någon drink på Olles innan vi begav oss till Ollan för förfest. Dit kom även Sanna K, Ella och Ellen (har för många vänner med samma namn känner jag, förstår om ni aldrig försår vilka jag pratar om). Sjukt jävla roligt, älskar då man är med människor man inte brukar vara med heller. Senare på kvällen drog vi till Statt eftersom dom hade premiär. Men som alltid nu för tiden så så fort jag får alkohol i min kropp så drar jag hem efter max 30 min eftersom jag på något sätt fått in i min skalle att det är tråkigt ute så fort jag är full fastän det inte är det. Skärpning!! Men utöver det så var det en toppenkväll!

19:08:43 |

Middag + BBB.


Allmänt

I onsdags förra veckan var det ju riktigt härligt väder! Så efter jobbet blev det att dra till morsan och farsan för att sola där och sedan bli bjuden på grillat av dom tillsammans med Celia och Kim. Efter det drog jag till Sanna där hon och Ida var och drack vin. Jättejättetrevligt om man bortser från the fact att jag hade en spindel i håret. Sisådär elva på kvällen blev det bestämt att jag och Lulle skulle dra till båten i Luleå då dom hade premiär + att det var lillördag + dag före röd dag. Om man bortser från att vi fick köa i över en timme, att en människa ramlade i vattnet och att världens mest störiga person stod bakom oss i kön så var det hur roligt som helst. Jag var nykter eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter, men vad gör väl det? Sjukt jävla roligt i alla fall, dansade största delen av kvällen och var riktigt bra dj faktiskt. Så 10/10 får den dagen. Mindre trevligt att jag lade mig klockan fyra då jag skulle upp sex!