Sanna Öhman -

22:09:21 |

30 mars.


Allmänt

 
Igårkväll efter jobbet blev det crossfit och sen åkte jag till mamma och pappa för att klippa min käre far. Efter det drog jag hem och la mig i sängen framför tv:en och somnade ganska direkt. Har egentligen tänkt höra av mig till vänner varje kväll men har vart så jäkla trött så har inte orkat!
 
Idag har jobb och sen crossfit stått på schemat precis som igår, har även tvättat och ätit palt hos farfar och farmor där Diesel var så hann med lite mys med lillponken. Nu ligger jag här i sängen framför tv:en igen!

11:51:50 |

28 mars.


Allmänt

Startade dagen med smoothie och en kvargskål i sängen framför skönheten och odjuret. Har inte sett den tecknade versionen på flera år och har vart så himla sugen sen jag såg den otecknade på bio nydligen. Sen dess har jag hunnit med att duscha och betala räkningar. Nu hade jag tänkt fixa mig eftersom jag måste på stan och fixa en ny bankdosa eftersom jag inte hittar min. Har letat överallt men den är helt borta, dock kommer den ju garanterat komma fram så fort jag kommer hem med den nya. Utöver detta så ska jag jobba ikväll så det är min tisdag det!

20:25:21 |

27 mars.


Allmänt

Lite bilder från senaste då jag tittat på hockey, haft en massa myskvällar med mina vänner, käkat lunch med mamma på stan och sedan shoppat lite. Utöver detta så det enda ovanliga jag gjort egentligen är att titta på bio och sedan då allt annat vanligt - häng med vänner, crossfit, jobb, städa, tvätta osv.
 
Idag efter jobbet skulle jag egentligen träna ett fotbollslag tillsammans med Johanna som vi brukar göra varje måndag nu för tiden, och sedan crossfit direkt efter det men har haft en massa saker jag vart tvungen fixa idag så var tvungen ställa in båda. Ska dock iväg och kasta en massa sopor nu och panta flaskor och efter det drar jag nog till Bergsviken och går ut på en promenad. Hade egentligen tänkt springa då jag ätit en massa godis och annat skit hela helgen inklusive idag men blev för lat för det!

18:27:43 |

Utgång.


Allmänt

Hallå hallå hallå. Efter mycket tjat från mina kompisar så kommer här ett inlägg, äntligen! Igår var det fest hos mig med några av mina vänner från jobbet. Jag och Patricia hade handlat en massa saker innan så hon kom lite tidigare än alla andra så började vi förebereda allt. Sara och Ida dök även upp efter ett tag med lite thaimat och sen hjälpte dom mig och Patricia att fixa fördrinkar och ställa fram allting snyggt. Det bjöds på shots, hallonmojito, popcorn, chips, godis och chokladklubbor, mycket mycket gott. Hade verkligen en jätterolig kväll, dom är så himla härliga mina vänner. Så en mycket lyckad lördag hade jag!

09:52:50 |

Nodo.


Allmänt

Igår var det nodomys med Linnea och Elin på kvällen. Senast jag träffade båda och det inte var fest var alldeles för länge sen, så lång tid har gått att vi inte ens kommer ihåg när det var. So we had some catching up to do minst sagt. Hade skitroligt, och en liten incident skedde ju på slutet då också. Jag och Rollan har bytt bilar i helgen för hon ville köra min bil till nallo, så hon kom då till nodo för att hämta mina bilnycklar som jag tagit dit eftersom det var låst hemma, och när vi skulle gå därifrån hittar jag ju inte Rollans nycklar?? Har liksom suttit vid exakt samma bord hela tiden och nu var dom helt plötsligt inte där längre! Jag, Elin och Linnea letade som tokar och fick till och med personalen att leta och tillslut måste vi ju gå men dom tar mitt nummer ifall dom skulle hitta dom! Jag ringer i alla fall till Linnea för att höra IFALL hon råkat ta med sig sina nycklar ändå, och då visar det sig ju att hon hade tagit med dom exakt som vi bestämt och lämnat dom i mitt brevinkast, vilket jag HELT hade glömt bort, så jäkla trög man kan vara haha. Men det löste sig ju i alla fall!
 
Idag är det en ledig lördag för min del, otroligt skönt! Sitter här och äter frukost och ska strax dra iväg på gymmet! Efter det måste jag städa och tvätta!