Sanna Öhman -

16:25:00 |

18 oktober.


Allmänt

För precis en vecka sedan så tog jag, Ida, Patricia och Sara en fika på Röda Lyktan runt middagstid. Efter det drog vi hem till Patricia och fortsatte mysa på där. Dagen efter fick jag med mig Patricia på ett crossfit pass vilket var sjukt kul men tufft som vanligt! I fredags jobbade jag och efter det drog jag direkt till gymmet och sprang 5km. Vet inte senast jag sprang, och gick verkligen över mina förväntningar men hade strax innan jag åkte proppat i mig en massa mat och fika så hade hur mycket energi som helst. Efteråt träffade jag upp en massa vänner på Odod där vi käkade middag! Amanda G och Rollan var hemma i helgen så jättekul att få träffa dom med!
 
Lördagen började med en parwod på S.T.a.R. Sen blev det att åka hem och fixa lite inför kvällen då det skulle vara fest hos mig! Riktigt roligt och stolt över mig själv att jag var där ändå tills stängning eftersom att stanna på GB/Olles länge inte är min starka sida.
 
I söndags chillade jag mest på men på kvällen hängde jag, Rollan och Elin hemma hos Emma och Peter. Annars så kör jag, Ida och Patricia sen i måndags att vi inte får äta godis, glass, fika, chips och dricka i en månad med undantag för födelsedagar och fest. Var verkligen nödvändigt för är så himla sockerberoende just nu, äter godis varje dag i princip. Har även hunnit anmäla mig till en mattekurs! Så fullt upp på senaste!

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: