Sanna Öhman -

12:00:00 |

^^


Allmänt

Dålig uppdatering på senaste så som ni ser har jag en massa bilder att ta igen med. Förra veckan hade jag, Ida och Sara köpt en massa godsaker som vi tog med hem till mig för att mumsa på medan vi tittade på Skönheten och odjuret. Eftersom båda dom flyttar till Umeå nu i veckan så passade vi på att träffas då! Dagen efter frågade Emma om jag ville följa till stan vilket jag ville så fort jag klippt farfar och farmor. Vi lunchade i gallerian innan det blev lite shopping.
 
Hade världens mysigaste fredag förra veckan. Jag, Emma, Moa, Rollan och Elin skulle ha sleepover hos Emma så innan vi kom hade hon och Peter burit innan alla deras madrasser i vardagsrummet så det blev som en enda gigantisk säng, var helt underbart! Amanda och Sanna var också med på kvällen men dom sov inte över! Dagen efter blev det frukost hos Emma och senare på dagen drog hon, jag och Rollan till Star för att köra en parwod! På kvällen kom Sami till mig och då lagade vi mat och drack vin och gjorde allt som vi brukar göra i vanlig ordning. Bästa lördagarna! På söndag började vi dagen med ett gympass för att sedan dra hem till mig igen där Sami fixade en supergod äggröra och gott bröd till det! På eftermiddagen käkade jag middag hos mamma och pappa och kvällen avslutades hos mig tillsammans med Sami!
 
I måndags jobbade jag för att sedan köra en snabb wod med Rollan innan det var dags att göra mina naglar igen. Var klar runt halv åtta så då åkte jag direkt till Emma där hon, jag, Rollan, Moa, Matilda och Sara skulle äta kvällsfika. Vi åt det i soffan framför Idol samtidigt som vi surrade på. Tiden gick alldeles för fort så där vid tio var det dags att åka hem. Gav Sara en stor hejdåkram eftersom det var sista gången jag träffade henne innan flytt! Men tack och lov är det bara till Umeå hon flyttar så det är lätt att hälsa på!
 
I tisdags efter jobbet plockade jag upp Sami för att sedan dra till mig. Han hade fixat mat (jättegoda hälsobiffar) och jag fixade efterrätt. En riktigt lyxig tisdag helt enkelt! Dagen efter (igår) spenderade jag med att städa lägenheten och tvätta. Hann även med en sväng förbi stan för att lämna tillbaks två par skor och sen en snabbis förbi Kupan för att lämna lite kläder och skor. På kvällen gick jag på ett pass på gymmet och sen åkte jag till Rollan för att säga hejdå eftersom hon nu åker tillbaks till Stockholm igen för plugg! Sommarn har verkligen vart så underbar med alla mina vänner hemma, önskar att det alltid var såhär! ♥

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: