Sanna Öhman -

15:14:13 |

Hotellfrukost.


Allmänt

Igår började jag dagen med hotellfrukost på Kust tillsammans med Mattan. Var sjukt gott, som det alltid är då man käkar frukost på hotell, och himla trevligt att gå tillsammans med Mathilda! Var längesen vi träffades så vi hade mycket att ta igen. Tror vi satt där ca en timme innan jag drog hem igen och bestämde mig för att börja läsa ur en bok jag beställde hem för någon månad sedan. Läste ju så himla mycket då jag bodde hemma men sen jag flyttade har jag inte alls läst speciellt mycket! Men nu så!
 
På kvällen kom Sami till mig. Han hade med sig pizza som vi åt och kvällen till ära hade jag tänt lite ljus eftersom det har börjat bli mörkare ute. Mätta och belåtna la vi oss och mös i sängen framför Deadpool 2 och självklart hade vi en massa godis också!
 
Vaknade upp samtidigt som Sami idag så efter jag pussat på han en massa och han åkt iväg till jobbet så gick jag och bokade tvätttid så det är vad jag gjort i princip hela dagen. Har även hunnit åka förbi mamma och pappa på stugan en sväng och sen en snabbis på ICA! Ikväll väntar kräftskiva med vänner, det blir skoj!

Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Vad mycket gott ju :D

2018-08-12 @ 14:10:46
URL: http://angelicawahlin.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: